El govern dels Països Baixos va emetre recentment un impactant declaració: "El missatge honest... és que no tots els agricultors podran continuar amb el seu negoci".

desafortunadament, the message isn’t as honest as it is brutal. The truth is that officials in The Hague intend to use a nitrous oxide policy directive that targets only farms and agriculture for now. This is their choice rather than a matter of the business cycle. It’s a deliberate decision by our government to probably force farmers to stop farming and damaging the Netherlands’ farmers ability to produce food and make a living.

That’s why thousands of my fellow Dutch farmers have turned into protesters, blocking roads with tractors i fins i tot portar vaques al Parlament.

Sóc un ramader holandès, i encara que no he participat en aquestes protestes, Dono suport a les protestes amistoses. Aquest és un tema molt seriós per a l'agricultura holandesa, ja que el Parlament i els ministres d'Agricultura i Natura no han pogut dibuixar una visió de com hauria de ser l'agricultura holandesa a 15 ans; què volem i què necessita el món i quina perspectiva real és per als agricultors. Ells trien, potser, el camí fàcil. Per això els agricultors se senten molt desesperats, sobre els objectius del govern, their voice and ideas not being heard and about their and their children’s future.

My husband and I run a nature-friendly farm in the center of our small nation. We have 120 dairy cows as well as 30 calves and young cows. We are sustainable, massa, as we make our own energy, recycle waste, improve biodiversity, and much more. We educate citizens and school classes on what we do as a dairy farmer and how we work together with nature.

Beyond the basics of food production and environmental conservation, Les granges holandeses com la nostra fan aportacions econòmiques i socials enormes. Exportem gran part del que produïm, aportant diners i prosperitat al nostre país. Donem feina a persones que necessiten feina. Creem cohesió social als pobles de les zones rurals. Tenim els estàndards més alts del món en matèria de benestar animal.

Els nostres líders governamentals diuen que volen reduir a la meitat les emissions de nitrogen 2030. Per assolir aquest objectiu, obliguen els agricultors a reduir el seu ús de productes nitrogenats. A la meva zona, se suposa que hem de reduir el nitrogen 47 per cent. Algunes regions estan marcades per a reduccions de 70 per cent i fins i tot se suposa que uns quants aconsegueixen reduccions de 95 per cent. Molts agricultors qüestionen la viabilitat de l'objectiu 2030.

Això s'afegeix al que la UE ja està intentant imposar-nos a la Tracte Verd Europeu i la seva De la granja a la bifurcació agenda que inclou regulacions sobre nitrats, qualitat de l'aigua i fems també.

blue and yellow buildingRes d'això tindria sentit en una era de pau i abundància, però està especialment mal enfocat en un moment en què el món seguretat alimentària està en perill per La invasió russa d'Ucraïna i el consegüent escassetat de productes bàsics.

Necessitem més menjar, no menys.

També hem de produir-lo amb raó en una era de responsabilitat climàtica. Els agricultors afavoreixen una normativa que equilibri la necessitat de produir aliments amb la necessitat de protegir el medi ambient. És clar, estem disposats a fer la nostra part. De fet, ja hem fet una reducció massiva i hem donat al govern els nostres propis plans i idees per reduir encara més les emissions.

En els darrers anys, de fet, hem adaptat la nostra granja a les realitats modernes. Estem fent molt més amb molt menys.

Utilitzem tècniques d'agricultura de precisió per conservar fertilitzants. Entreguem aquesta important eina de creixement de cultius en les quantitats adequades exactament on ha d'anar pel bé dels nostres cultius. Això ens permet fer créixer allò que necessitem i alhora limitar qualsevol escorrentia, per a la protecció de l'aigua.

També plantem cultius de cobertura per protegir el nostre sòl de l'erosió i atrapar carboni. Fins i tot estem reconstruint el terra del nostre graner per reduir les emissions d'amoníac.

Ho fem perquè donem suport a un medi ambient saludable. Ho fem pel nostre país i pel món. We also do it for ourselves and for the future of our children. Farmers live closer to nature than anybody. When it comes to sustainability, we have the most to gain from conservation practices.

But we shouldn’t have to carry this burden by ourselves. Other industries have a huge stake in this environmental goal as well. The best solution would be to come up with an integral plan that the Netherlands entire industry and agriculture sector can work on together, amb un focus en la innovació i noves tècniques per reduir les emissions de nitrogen i amoníac. Aquestes tècniques ja estan disponibles. Podem treballar junts perquè podem i volem.

Durant el proper any, Se suposa que els governs provincials han de plantejar plans específics per reduir el nitrogen. Per això aquestes protestes continuaran. Però el diàleg també és necessari. És important que els responsables polítics i el públic escoltin la nostra veu perquè sàpiguen que l'agricultura és part de la solució. Hi ha un futur per a tots nosaltres.