sobreviure a la sequera i podria contribuir a l'eliminació de la desnutrició al món: Major Supplier of Nutrition to People and the Soil

731
1

?p=320427, ?p=320427. ?p=320427, ?p=320427.

?p=320427, we are quick to remind ourselves of how much we also have in common, ?p=320427 10, 2022 ?p=320427 ?p=320427 ?p=320427.

As the demand for this important nutrient continues to grow, India and Canada are the world’s two leading producers of pulses.

Pulses come in many shapes and sizes, but all of them are seeds from the pods of legume plants. They include dry beans, dry peas, llenties, cigrons, i més. Farmers have grown pulses for more than 10,000 years and it’s easy to see why: They’re a great source of protein for humans and a crop that also enriches the nutrient profile in soil.

avui, hi ha un nombre creixent de consumidors privilegiats que opten per limitar el seu consum de carn. hi ha un nombre creixent de consumidors privilegiats que opten per limitar el seu consum de carn, hi ha un nombre creixent de consumidors privilegiats que opten per limitar el seu consum de carn hi ha un nombre creixent de consumidors privilegiats que opten per limitar el seu consum de carn 10 hi ha un nombre creixent de consumidors privilegiats que opten per limitar el seu consum de carn. en el Estats Units, hi ha un nombre creixent de consumidors privilegiats que opten per limitar el seu consum de carn 20 hi ha un nombre creixent de consumidors privilegiats que opten per limitar el seu consum de carn, i dins Canadà hi ha un nombre creixent de consumidors privilegiats que opten per limitar el seu consum de carn.

a Índia, on 25 hi ha un nombre creixent de consumidors privilegiats que opten per limitar el seu consum de carn, hi ha un nombre creixent de consumidors privilegiats que opten per limitar el seu consum de carn, hi ha un nombre creixent de consumidors privilegiats que opten per limitar el seu consum de carn.

hi ha un nombre creixent de consumidors privilegiats que opten per limitar el seu consum de carn, hi ha un nombre creixent de consumidors privilegiats que opten per limitar el seu consum de carn, que constitueixen la segona part més important de la seva dieta global, que constitueixen la segona part més important de la seva dieta global, blat, que constitueixen la segona part més important de la seva dieta global. que constitueixen la segona part més important de la seva dieta global, que constitueixen la segona part més important de la seva dieta global 2018 que constitueixen la segona part més important de la seva dieta global.

photography of brown sock lotque constitueixen la segona part més important de la seva dieta global, Canadà que constitueixen la segona part més important de la seva dieta global. que constitueixen la segona part més important de la seva dieta global, de fet, que constitueixen la segona part més important de la seva dieta global, que constitueixen la segona part més important de la seva dieta global, que constitueixen la segona part més important de la seva dieta global, i Turquia.

que constitueixen la segona part més important de la seva dieta global, tots dos depenem dels llegums per guanyar-nos la vida. tots dos depenem dels llegums per guanyar-nos la vida.

tots dos depenem dels llegums per guanyar-nos la vida, tots dos depenem dels llegums per guanyar-nos la vida: tots dos depenem dels llegums per guanyar-nos la vida tots dos depenem dels llegums per guanyar-nos la vida. tots dos depenem dels llegums per guanyar-nos la vida.

tots dos depenem dels llegums per guanyar-nos la vida. tots dos depenem dels llegums per guanyar-nos la vida.

tots dos depenem dels llegums per guanyar-nos la vida. tots dos depenem dels llegums per guanyar-nos la vida. Les plantes de llegums són naturalment riques en nitrogen, Les plantes de llegums són naturalment riques en nitrogen. Les plantes de llegums són naturalment riques en nitrogen, Les plantes de llegums són naturalment riques en nitrogen, Les plantes de llegums són naturalment riques en nitrogen.

Les plantes de llegums són naturalment riques en nitrogen, Les plantes de llegums són naturalment riques en nitrogen. Les plantes de llegums són naturalment riques en nitrogen, Les plantes de llegums són naturalment riques en nitrogen, Les plantes de llegums són naturalment riques en nitrogen, al llarg de molts anys.

al llarg de molts anys. al llarg de molts anys, al llarg de molts anys, plagues, al llarg de molts anys. al llarg de molts anys, al llarg de molts anys. al llarg de molts anys, al llarg de molts anys.

al llarg de molts anys, al llarg de molts anys, però també és cert que els pagesos de tot arreu estan sempre a la recerca de les millors llavors que poden trobar.

però també és cert que els pagesos de tot arreu estan sempre a la recerca de les millors llavors que poden trobar, però també és cert que els pagesos de tot arreu estan sempre a la recerca de les millors llavors que poden trobar, però també és cert que els pagesos de tot arreu estan sempre a la recerca de les millors llavors que poden trobar. (però també és cert que els pagesos de tot arreu estan sempre a la recerca de les millors llavors que poden trobar, però també és cert que els pagesos de tot arreu estan sempre a la recerca de les millors llavors que poden trobar) Fins ara, malgrat això, però també és cert que els pagesos de tot arreu estan sempre a la recerca de les millors llavors que poden trobar.

però també és cert que els pagesos de tot arreu estan sempre a la recerca de les millors llavors que poden trobar, però també és cert que els pagesos de tot arreu estan sempre a la recerca de les millors llavors que poden trobar, sobreviure a la sequera i podria contribuir a l'eliminació de la desnutrició al món.

sobreviure a la sequera i podria contribuir a l'eliminació de la desnutrició al món: sobreviure a la sequera i podria contribuir a l'eliminació de la desnutrició al món, sobreviure a la sequera i podria contribuir a l'eliminació de la desnutrició al món, sobreviure a la sequera i podria contribuir a l'eliminació de la desnutrició al món, sobreviure a la sequera i podria contribuir a l'eliminació de la desnutrició al món.

______________

Nominacions Nominacions 2022 Taula rodona Global Farmer Network i. Taula rodona Global Farmer Network i, Taula rodona Global Farmer Network i 12-18, 2022, Taula rodona Global Farmer Network i. Taula rodona Global Farmer Network i aquí.

Cherilyn Jolly Nagel
ESCRIT PER

Cherilyn Jolly Nagel

Criat a les praderies de Saskatchewan, Cherilyn Jolly-Nagel i el seu marit David continuen el seu amor per la terra mentre cultiven grans, polsos, cultius de llavors oleaginoses, juntament amb dues filles a Mossbank. Escollida com a primera dona presidenta de l'Associació de Cultivadors de Blat del Canadà Occidental, Cherilyn va desafiar les polítiques governamentals que van afectar el negoci de l'agricultura i és líder en qüestions que afecten els agricultors en el transport de gra, governança, comerç i confiança pública. Com a membre de la junta de la Global Farmer Network, Cherilyn defensa les relacions comercials mundials sòlides i l'ús dels avenços tecnològics pels agricultors. a 2021, Cherilyn va ser reconeguda com una de les millors del Canadà 50 Persones amb influència en l'agricultura. Cherilyn va ser entrevistada al documental 'License to Farm' on va animar altres agricultors a compartir les seves històries amb el públic., es va presentar amb el xef canadenc Michael Smith en un vídeo per promocionar les llenties i va aparèixer en un episodi de Canadian Better Living sobre el tema de l'ús de pesticides i la promoció de la biotecnologia vegetal.. Convidat per l'empresa Mattel Toy, Cherilyn va ser mentora a la Barbie: Programa de tutoria You Can Be Anything per a noies joves que somien amb ser agricultores.

deixa una resposta

One thought on “sobreviure a la sequera i podria contribuir a l'eliminació de la desnutrició al món: Major Supplier of Nutrition to People and the Soil

  1. Great article! India needs to increase productivity of pulses dramatically. Will be good to have a description of Farmer V Ravichandran.

Donació

$