Rajola de fixació dels EUA Farm Tour

851
1

Tim Keegan is an Iowa farmer and a member of the Global Farmer Network. Here he shows us one of the maintenance jobs on his farm that happens before planting season begins. Fixing drainage tile is important. The tile is needed to drain saturated soils so crops can grow.

Tim Keegan
ESCRIT PER

Tim Keegan

Llicenciat en ciències animals per l'estat d'Iowa, Màster universitari, Nutrició porcina de l'estat de Kansas. a 2009 va començar a cultivar amb sogres. 4,000 acres de blat de moro, soja; 150-operació cap vaca / vedell. Utilitzeu tecnologia de precisió, mapatge de zones, mostreig de quadrícula, per aplicar millor llavor, fertilitzants i productes químics. Han invertit en tecnologia solar.

deixa una resposta

One thought on “Rajola de fixació dels EUA Farm Tour

  1. I love this. Thanks for the creativity. Would want to see more of these farm videos

Donació

$