Les protestes dels tractors no són suficients.

Conduir equipament agrícola a través de centres urbans locals per mostrar la seva desaprovació de la política governamental és una manera excel·lent de guanyar titulars. Quan revisem els nostres motors, malgrat això, ja hem perdut.

Per això, els agricultors han de decidir-se a ser més actius i menys reactius a mesura que els funcionaris públics dissenyen normatives que determinen la nostra manera de treballar.

Això requerirà el lideratge de tots nosaltres, women and men working together for a better outcome is the better focus for us all. As a farmer and a woman, Crec que hi ha una urgència real perquè participem, sobretot a mesura que marquem Dia Internacional de la Dona el març 8.

Ho estem aprenent de la manera més difícil aquí, als turons de l’illa sud de Nova Zelanda, on el meu marit i jo creiem ovelles i bestiar a pastures. Produïm carn i subministrem rams i toros a companys de pagès tant al nostre país com a Austràlia.

També estem compromesos amb la conservació del medi ambient. Hem plantat 200,000 arbres a la nostra propietat, va introduir arbusts autòctons, i tancat amb vies fluvials. Combatem l’erosió del sòl mantenint el conreu al mínim absolut. Hem jurat antibiòtics i medicaments antihelmíntics perquè creiem que aquesta pràctica contribueix a la salut humana i animal.

Al damunt d'això, hem deixat que la ciència ens mostri com fer més amb menys. L’ús de genètiques eficients ens permet mantenir els nostres nivells de producció fins i tot amb menys ramaderia. Això ens ajuda a assolir la sostenibilitat econòmica i ambiental—i preveiem fer-ho encara millor en aquesta àrea, a mesura que la tecnologia continua millorant.

Malgrat tot això, El govern de Nova Zelanda vol microgestionar el nostre ús d’aigua dolça amb un “una talla per a tots” aproximació a l’agricultura.

Un nou conjunt de normes arbitràries sobre l’aigua legisla el comportament de tota Nova Zelanda. Aquests decrets imposen dates obligatòries per a la sembra de cultius farratgers sense tenir en compte les grans diferències climàtiques del nostre país, restriccions estacionals, i intensitat agrícola. What makes sense for a dairy farm near the coast on the North Island may not make sense for a farm hundreds of miles away and near the mountains on the South Island.

The new directives also neglect to appreciate what farmers are already doing on our own to protect our water. With regional authorities and environmental groups, we’re working to achieve better outcomes. In recent years, per exemple, New Zealand’s farmers have fenced off more than 25,000 km of waterways, for the purpose of excluding livestock.

Moreover, els nostres productors lactis han gastat més de $1 mil milions en iniciatives mediambientals. Han ofert voluntàriament aquestes inversions, treballar amb persones de les seves pròpies comunitats per esbrinar solucions als reptes locals. Ningú del govern nacional no els va dir què fer.

desafortunadament, alguns en el poder semblen pensar que necessitem una guia pesada, la manera com els nens necessiten la supervisió dels adults. La diferència és que, mentre els pares solen saber què és millor per als seus fills, no sembla que aquests reguladors entenguin els enormes guanys que els agricultors ja han obtingut en l’espai ambiental i el fet que quan ens quedi amb les nostres pròpies solucions ambientals proactives, assegurem que aquestes innovacions també siguin beneficioses per a l'economia, la comunitat i el medi ambient. Les seves normes sobre l'aigua faran que els preus dels aliments augmentin, la producció d'aliments caurà, i els resultats mediambientals es languiran.

La nostra preocupació és que amb aquestes normatives en vigor, ara els agricultors passaran massa temps, diners i centrar-se a emplenar informes de compliment i sol·licitar consentiments per complir les normes—en lloc de centrar-se i desenvolupar solucions úniques per millorar el seu entorn, pas a pas.

El nostre protestes de tractors han cridat l’atenció sobre aquest enigma, però no n’hi ha prou. Hem de fer una millor feina per preveure les amenaces a l’agricultura i enfrontar-les abans que tinguin l’oportunitat de manifestar-se.

Una de les coses més importants que podem fer és explica les nostres històries. Podem parlar alt en públic, anar a programes de ràdio, i fer-se actiu a les xarxes socials. La veu de tots els agricultors compta. Som els nostres millors defensors. L’apatia és el nostre enemic.

Mentre descrivim què fem per produir aliments i conservar els recursos, som capaços d’exposar arguments ben equilibrats que generin comprensió entre els que treballem a l’agricultura i els que no ho fem, per benefici mutu.

Els agricultors de Nova Zelanda ja són mundialment famosos pels nostres compromisos i innovacions. Tenim la petjada de carboni més baixa del planeta per quilogram de carn, llet, i fibra de llana natural. Hem aconseguit gran part d’això sense incitacions financeres: Des de llavors hem cultivat sense subvencions governamentals 1984.

Si ara ens centrem més en la prevenció, no haurem de buscar res més tard.

Nominations are being accepted for candidates to the 2021 Global Farmer Network Roundtable and Leadership Training. Tentatively scheduled to be held during summer 2021, the next Roundtable will include a virtual component prior to meeting in person in Brussels, Bèlgica. The face-to-face event date is dependent on when travel is allowed and people feel safe. Learn more about the event aquí.

Clica aquí fer una donació a la Xarxa Global de Pagesos.

Per obtenir més informació sobre com el GFN permet als agricultors compartir idees amb una veu forta, feu clic aquí.