Aquesta columna de Julie Borlaug va aparèixer originalment a 04/07/20 a Agri-Pulse.com.

Els EUA. La indústria agrícola sempre s’ha intensificat i ha respost a la crida en moments tan difícils com la guerra, crisis sanitàries com l’Ebola, desastres naturals com ara inundacions i fam, i l’evolució del canvi climàtic. Hem sobreviscut junts perquè sempre hem respost col·lectivament i amb una gran innovació.

The Father of the Green Revolution, Dr. Norman Borlaug va dir una vegada, When the Nobel Peace Prize Committee designated me the recipient of the 1970 awardthey were, jo crec, seleccionar un individu asimbolitzen el paper vital de l’agricultura i la producció d’aliments en un món que té gana, both for bread and for peace.

dr. Borlaug era el meu avi, i aquesta descripció que mostra la importància de la indústria agrícola encara és certa avui en dia. Sobretot ara, a la llum de la pandèmia Covid-19, its important for the global agriculture community to come together and share how we are responding to this crisis and making a positive impact for all.

Quan em van demanar que aportés la meva veu a aquesta columna, Sabia que havia de ser una crida a l’acció per a tothom a Ag. Ara és el moment de demostrar com la nostra passió i dedicació han trobat solucions a les principals amenaces a què ens enfrontem com a espècie humana col·lectiva: seguretat alimentària i nutricional, estabilitat i sostenibilitat ambiental.

Vull destacar com el sistema agrícola dels EUA augmenta i proporciona#HopeThruAgcompartint històries personals sobre el que fem cadascun per construir una caixa forta, sistema agrícola global sostenible i resistent. El públic està atent; saben que l'accés a aliments segurs i nutritius és fonamental per a la salut i el benestar de les seves famílies.

En el passat, weve taken the public for granted, assuming they didnt need to fully understand the vital role the value chain plays in securing our food supply. Its even been hard for us to explain our work internally to each other. i, massa sovint, ens hem basat en algunes veus dominants per parlar en nom nostre. Això no era correcte. El poder i la influència sobre l’agricultura i la seguretat alimentària haurien de provenir de molts i no d’uns pocs.

N’hem de parlar amb les nostres famílies, amics i el gran públic – durant els sopars, a les xarxes socials i a totes les plataformes de comunicació. Hem de destacar que n’hi ha realment#HopeThruAgmentre els nostres científics desenvolupen i mantenen innovacions i investigacions d’avantguarda.

Hem d’escoltar als nostres agricultors i treballadors de primera línia sobre com s’enforteixen, cultius més nutritius per comercialitzar:

  • Com es planteja la indústria per proporcionar als agricultors les llavors molt necessàries per a la propera temporada de plantació
  • Sobre el nostre èxit amb la cadena de valor en conservar prestatges i productes frescos a les nostres botigues de queviures
  • A partir de les dades dels científics que tracten l'escassetat mundial d'aliments, malalties de les plantes, i les epidèmies de plagues com l’Àfrica s’enfronten al brot de llagosta
  • Amb informació sobre les innovacions en matèria de seguretat alimentària per garantir que la importació i exportació pugui continuar.

Aquests èxits agrícoles domèstics poden proporcionar esperança a tots nosaltres en aquest moment incert, un moment que també és una oportunitat sorprenent per relacionar aquests missatges amb el públic. They share our common goal for global food security so lets actively engage with them. La comunitat agrícola pot ajudar a donar respostes i calmar les seves angoixes. Hem d’estar a l’altura, comparteix les nostres històries individuals i demana al públic que faci el mateix.

El meu avi sempre va dir que l'èxit de la Revolució Verda es degué als milers de combatents de la fam que van intensificar. Lets draw again from the passion and commitment of those hunger fighters but in the millions and remember our neighbors, bancs d’aliments, i la necessitat d’organitzacions mundials com el Programa Mundial d’Aliments.

Junts, els Estats Units i la comunitat agrícola mundial poden compartir el nostre esperit innovador col·lectiu pel bé de tots i difondre #HopeThruAg.

Julie Borlaug, Vicepresident de Comunicacions & Relacions públiques a Inari. @JulieBorlaug

Clica aquí per enllaçar a l'article original.