My cows don?t know about coronavirus.

They?re still giving milk on the schedule that they always follow. Estimen a les seves rutines i volen atenir-se a ells. No tenen cap idea sobre les nostres preocupacions humanes, displaying what can only be described as ?bovine indifference.??

El camió de la llet també continua arribat a la granja cada dos dies, la recollida de nous subministraments. Els laboratoris que comproven la qualitat de la nostra llet es mantenen en funcionament.

A la nostra granja lletera en zones rurals de Vermont, el?s pretty much business as usual??at least in terms of our farming operation.

En gairebé tots els altres aspectes, és clar, se sent com el món s'ha tornat a l'inrevés.

com agricultor, I think about food all the time??and lots of Americans along with citizens around the worldare worried about whether there?s enough food to go around.

Nosaltres?ve all seen the photos on social media and television. Mostren prestatges buits i les llargues cues. Even if you haven?t glimpsed these things with your own eyes, li sigui visitat una botiga de queviures o aliments mart desconcertantment ple.

Maybe you went looking for hand sanitizer or toilet paper and couldn?t find any. Potser vostè ha notat que les caixes de pasta i llaunes de sopa estaven esgotant i va comprar més del que pensava realment es necessita, per si de cas.

There?s nothing wrong with that. Ell?s even rational. Tots volem estar preparats per l'inesperat.

La bona notícia és que el nostre subministrament d'aliments és forta. Coronavirus ha provocat un augment de la demanda. En alguns llocs, això ha creat reptes a curt termini.

They won?t last. la titular al New York Times va poder haver dit que el millor: ?There Is Plenty of Food in the Country.??

Jo?ll put it more bluntly: Nosaltres?re going to have the food we need. De fet, we?re going to eat well. En tota la història, la nostra capacitat per moure els aliments des de la granja a la taula mai ha estat millor.

The entire food industry??starting with the farmers who are on the front lines of food production??will make sure we have nutritious and affordable food.

If you can?t find milk today, comprovar de nou demà. There?s no shortage.

Don?t get me wrong: Jo?m worried about coronavirus, massa. L'economia està en perill. El mercat de valors es troba en una muntanya russa. Els sistemes de salut de tot el món s'enfronten a una prova sense precedents.

Les escoles estan tancant tot arreu. We don?t know for sure when they?ll reopen and we have to figure out what to do with our kids. A la granja, we?ll have to come up with new chores to keep them busy.

We also want to keep them??and everybody??in good health. Nosaltres?re washing our hands like crazy. Nosaltres?re practicing ?social distancing.?? A few weeks ago, I hadn?t even heard that term. Now it?s becoming a way of life.

Alguns del nostre negoci està obligat a canviar també. Our co-op?s annual meeting, que havia de tenir lloc el proper mes, es cancel·la. We won?t have as many face-to-face meetings as we like to have.

No és probable que hi hagi altres efectes, així. a refilo, Marin Bozic, de la Universitat de Minnesota va exposar un seguit d'escenaris per a la indústria làctia: Si entrem en una recessió global, la qual cosa sembla probable, la demanda de llet es reduirà. Nosaltres?ll export less. Això redueix els preus per U.S. consumidors. Per altra banda, si els treballadors de les plantes comencen a trucar als malalts, processament s'alentirà. Això seria impulsar els preus. Exactly how this shakes out is anyone?s guess.

One thing that almost certainly won?t change, malgrat això, és el subministrament. ?Milk production interruptions: No espero molt efecte aquí,?? concluded Bozic.

The fundamentals of our farming won?t change. Nosaltres?ll keep on milking the cows and loading the trucks, fent la nostra part per alimentar la cadena alimentària.

Nosaltres?re going to get through this, un dia a la vegada.

My cows won?t let us down.

A version of Joanna?s comments was published in The Hill on March 20, 2020.