?Distanci físic?? pot ser un terme nou per a la majoria de la gent, però descriu pràcticament un dia normal a la nostra granja a Saskatchewan. Aquí a les prades nosaltres?està completament envoltat de camps. El nostre veí més proper pot?no es pot veure amb prismàtics (i sí, Jo?ho he intentat).

A mesura que comencem a conèixer la importància de la connexió ?? als nostres veïns, companys de feina, i la comunitat en general ?? estem aprenent com és de crític assegurar-nos que tots tenim una línia de vida.

Tot i que la nostra granja pot semblar el lloc perfecte per esperar el coronavirus, les nostres famílies i els nostres mitjans de vida encara compten amb estar connectats cada dia. Una d’aquestes línies de vida crítiques és la banda ampla rural ?? cosa que es podria donar per fet quan se segueix google maps pels carrers de la ciutat o es treballa molt amunt a les torres d’oficines.

Mentre observem l’impacte que ha tingut COVID-19, podem veure que ha canviat la vida a tots els racons del món. Fins i tot aquí, a la nostra remota província de Canadà occidental, les escoles estan tancades, es cancel·len les cites, i les visites amb veïns i amics s’han aturat.

A mesura que els agricultors, operem en una economia global i sabem més que la majoria de la connexió entre tots. Els aliments que cultivem a la nostra granja viatgen per autopistes i oceans ?? i es basa únicament en les demandes del mercat. Si un mira un vídeo amb dron de la meva granja, podem semblar aïllats, però això és només una il·lusió. Els agricultors viatgen, la nostra ramaderia i el nostre gra creuen fronteres, i els productes i serveis que proporcionem abasten tot el món.

Mentre participem en una economia global, no experimentem tots els avantatges. Com a empresaris, la nostra necessitat d’accés a telèfons i Internet fiables és tan profunda com la dels centres urbans. A mesura que els distanciadors socials i els autoaïlladors exerceixen noves pressions sobre els nostres sistemes de comunicació, els agricultors se’n senten el pes.

En els millors moments, el nostre servei d’Internet o la transmissió de Netflix ha caducat, a causa del clima o de la capacitat inadequada. Aquest problema ara és més agut, amb més persones que treballen des de l'educació domèstica i escolar que es mouen en línia.

Mentre intento fer negocis agrícoles, celebrar videoconferències i participar en reunions de la junta, M'he trobat amb retards constants i un servei interromput. A aquestes preocupacions s’inclouen els moviments recents de les empreses de subhastes agrícoles i de maquinària per organitzar serveis de subhastes completament en línia. Això podria ser un signe dels temps, però també suposa una càrrega addicional per a una infraestructura ja poc invertida.

Algunes explotacions situades remotament tindran accés a aquestes vendes??

O aquesta molesta roda tampó continuarà girant?

Parlant de rodes giratòries, He mencionat el nostre servei de telefonia mòbil, notòriament poc fiable? A la nostra granja, la meva família i els nostres empleats mantenim el contacte a través de WhatsApp. Ens permet fer plans a mesura que decidim quins camps requereixen atenció, quan està previst que arribin els camions, i quins equips cal reparar. malgrat això, patim moltes zones mortes??llocs de la nostra granja on podem?No rep cap senyal. El nostre pla de còpia de seguretat és recórrer a la tecnologia del segle XX de la ràdio CB?? *Breaker Breaker one-nine *

Un company d’agricultura va descriure el seu problema de connexió: ?S'ha intentat descarregar actualitzacions de programari per a receptors i monitors de John Deere??va trigar més de sis hores i va fer que la nostra Internet fos inexistent per a altres finalitats.?? Va afegir que la banda ampla rural és el nucli del seu negoci agrícola, ?i tu no?No t’adones de quant és una part del teu treball fins que no?s no funciona.??

Tan, què podem fer per aquest problema?

Recentment, el nostre sistema ferroviari canadenc va ser frenat per activistes molestos per la construcció de oleoductes. Els bloquejos a nivell nacional van provocar la pèrdua de milers de milions de dòlars i van ressaltar la importància de les línies de vida a les comunitats rurals per assegurar-nos que el nostre producte es comercialitzés..

Tot i que esperem tenir una solució a aquest problema de connectivitat, el problema de la connexió amb el món exterior no està completament resolt. És possible que no es reflecteixi en cap estudi econòmic ni en gràfics de creixement del PIB, però aquesta és una lluita diària i que sens dubte perjudica les nostres finques.

Sé que aquests problemes no es solucionaran d’un dia per l’altre. Necessitarà accions del nostre govern, inversió en infraestructures d’empreses de telecomunicacions, i la previsió per reconèixer les necessitats de la granja moderna.

La banda ampla rural és vital per al nostre negoci ?? i no podem esperar per sempre que es tracti.

Així que tot i que?És cert que no?No vull estar en cap altre lloc que no sigui a la nostra granja ara mateix, Jo?Estic desitjant un futur de millor connectivitat rural.