Com els incendis i la sequera devastar Austràlia, desenes de manifestants demanen a el govern a prendre mesures en “catastròfic” canvi climàtic.

polítics verds i els seus patrocinadors amb regularitat tracten d'usar la ciència per justificar les seves demandes bulliciosos. Qualsevol persona que no està d'acord amb aquests punts de vista és ridiculitzat i una etiqueta immediatament “climàtic denier” amb la posició social i l'intel·lecte d'un troglodita.

No obstant això, es neguen a aplicar els mateixos principis científics de la biotecnologia, i al sud d'Austràlia, que ja estan amenaçant amb tornar a imposar una moratòria en el creixement dels cultius transgènics.

Aquesta catàstrofe política és contrari a la intuïció a el cos creïble de la prova científica a la planta evidència la biotecnologia, incloent els beneficis ambientals -que en realitat és més gran que el consens científic mundial sobre el canvi climàtic.

també contradiu 25 anys de provada agronòmica, econòmic, i els avenços ambientals de cultiu de diferents varietats modificades genèticament amb èxit a tot el món i en altres parts d'Austràlia.

La gent ha menjat bilions de menjars ja que els aliments derivats de la biotecnologia, com el blat de moro, soja, alfals, patates, Carabasseta, i papaia primer va començar a ser produït en els Estats Units.

“Quantes morts o malalties s'han relacionat amb els cultius modificats genèticament?” demana Cameron J. Anglès de el Projecte d'Alfabetització genètica. “ni un de. No tant com un refredat.”

continua “Això no és una sorpresa per als científics, ja que gairebé tots els experts relacionada amb els aliments i cada gran descuit o òrgan regulador en el món ha arribat a la conclusió que els cultius transgènics són tan segurs per al consum humà i animal com a aliment cultivat convencional o orgànica.”

Altres arguments utilitzats per justificar la postura anti-GM a Austràlia de Sud, tal com una denominada prima per al cultiu de no-GM canola, han estat desacreditada per mitjà de l'anàlisi econòmica independent. No obstant això, l'evidència d'alguna manera i fets són tot-massa sovint ignorats en aquest tema.

Aquest pràctic ignorància ha negat l'accés als agricultors de el sud d'Austràlia a aquesta tecnologia segura, mentre es veu en què els productors d'altres estats han crescut amb èxit canola GM, com aquí a Victoria pel passat 12 ans.

Això ha passat sense el més mínim indici de qualsevol pronòstic de la fi de l'món que vénen veritat, que es promociona pels polítics i activistes en campanyes de por i desinformació el que va retardar l'absorció de la collita molt després que es va confirmar la ciència.

desafortunadament, bonys aquest comportament irresponsable confiança en el mercat local, espantar la inversió, no només a Austràlia de Sud-en la investigació i desenvolupament de nous cultius que realment milloren els agricultors de biotecnologia vegetal’ capacitat a llarg termini per gestionar l'adaptació al clima.

Per als australians no agrícoles, que han estat testimonis de l'creixent debat sobre la decisió de GM a Austràlia de l'Sud i pot haver estat preguntant el que tot l'enrenou, l'explicació és bastant simple.

No és diferent a una sola jurisdicció australiana que prohibeix els ordinadors portàtils i altres tecnologies de comunicació modernes que ajuden a oferir una millor millorar els resultats educatius, mentre que els mestres i els nens d'altres escoles de tot el país poden accedir a aquest tipus d'eines, per oferir beneficis reals.

GM canola no resoldrà tots els problemes dels nostres agricultors estan experimentant en aquest moment a causa de la sequera salvatge i altres desafiaments. Però és una valuosa eina amb un gran potencial per a la sostenibilitat ajuden a construir i fer créixer els cultius que produeixen millors resultats en un món en què estem contínuament van dir, especialment per aquells que prediquen la ciència a l'exigir l'acció climàtica radical, porta a una major volatilitat de la producció.

Una història de progrés mediambiental aquests vàndals científics no compartirà amb el públic, com un esquelet a l'armari és el de cotó transgènic que va ser plantada per primera vegada a Austràlia en 1996.

Abans de la seva introducció, els productors van passar prop $50 milions de dòlars anuals en els insecticides, però en els 20 anys de la utilització de varietats modificades genèticament, millor control de plagues ha donat lloc a una 92 percentatge de reducció en l'ús d'insecticides.

a 2016, cotó transgènic va representar 98 per cent de la superfície total de cotó, a Austràlia.

Això demostra exactament el que pot passar quan els productors tenen l'opció d'anar més enllà de les tàctiques de por de les minories vocals i l'experiència del real i pràctica científica, ambiental, i els beneficis econòmics, en les explotacions agrícoles.