És de coneixement comú entre els agricultors de Kenya que sense fertilitzant, cultius no creixeran.

A l'igual que els nens necessiten una alimentació sana per prosperar, les plantes necessiten nutrients especials per produir un rendiment adequat.

Aquí a Kenya, estem en el mitjà de l'adquisició de fertilitzants per a la temporada que ve, i així fertilitzant està en la nostra ment.

El fertilitzant és un dels principals inputs de producció agrícola, però desafortunadament, és massa car per a molts. Les porcions dels agricultors es troben exclosos de l'mercat. No utilitzen prou i, de vegades gairebé no utilitzen cap en absolut.

Costosos fertilitzants condueix a un baix ús de fertilitzants pels agricultors. A causa d'això, moltes de les granges de Kenya no creixen tant aliment com haurien. Per tant els ingressos agrícoles estada baixa. Els preus a l'consumidor segueixen sent alts. I un element clau en el president de Uhuru Kenyatta Quatre Grans de l'ordre del dia està en risc.

Estic parlant de seguretat alimentària. audaç ambició de el president Kenyatta és assegurar-se que els kenyans tenen els aliments que necessiten per 2022. Aquest és un objectiu valuós i el seu govern ha pres diverses mesures importants en la direcció correcta.

de desembre 19, per exemple, el aprovat el cultiu comercial de l'cotó Bt. Això no és un cultiu alimentari, òbviament, i per tant no contribuirà directament a la seguretat alimentària, però sí indicar una acceptació dels tipus de tecnologia que permetrà als agricultors per prosperar. per fi, meu país ha adoptat l'agricultura de el segle 21, l'adopció d'una eina que els agricultors han utilitzat durant anys als Estats Units, Índia, Sud-Àfrica, i en altres llocs.

Pròximament, Espero, és el cultiu comercial de blat de moro Bt i altres cultius bàsics. No podem tenir prou biotecnologia en els nostres camps. Kenya no gaudirà de qualsevol cosa que fins i tot s'aproxima a la seguretat alimentària fins que els agricultors poden prendre avantatge del que la ciència pot oferir.

No obstant això, hi ha un únic enfocament a la seguretat alimentària resoldrà tots els nostres problemes. Hem de tenir un enfocament sòlid per a l'agricultura que implica no només l'accés a la tecnologia, sinó també una millor infraestructura, més oportunitats de finançament-i molt més fertilitzant.

Aquesta és l'única manera agricultors obtindran els recursos que necessiten per produir els aliments nostres demandes dels països.

Sempre he fet servir fertilitzants a la meva granja. Això inclou fertilitzants químics per estimular la meva blat de moro i fems de granja per créixer pastura per als meus animals productors de llet, així com augmentar els meus verdures.

massa agricultors, malgrat això, no es pot permetre el luxe de fertilitzants. Els preus es disparen per una sèrie de raons que tenen poc a veure amb el propi fertilitzant, com ara el transport costós, la fluctuació dels tipus de canvi, i retards en el port d'importació. També patim de marques significatius en el mercat domèstic-és gairebé segur que el resultat de la col · lusió anticompetitiva per un petit nombre de proveïdors dominants.

Si se suma tot, i el fertilitzant adequat està més enllà de l'abast de molts agricultors ordinaris.

Els desafiaments de criar ús de fertilitzants a Kenya a nivells que empenyen a la producció d'aliments agrícoles són enormes, amb opcions difícils. El govern ha tractat de combatre aquest problema amb els subsidis. Els petits agricultors s'han beneficiat d'aquest programa des 2009. Si bé això tracta els símptomes de el problema en lloc de la seva font, a el menys ofereix una mica d'ajuda.

Un pas positiu seria per afluixar les restriccions que el govern col·loca ara en el els nivells de cadmi en els fertilitzants (El Daily Nation 24 novembre 2019) Cadmium is a chemical element that occurs in phosphate fertilizer and too much of it can be harmful to the environment.

Es requereix una regulació assenyada, però estàndards de cadmi de Kenya són insensibles. Es troben entre els més rigorosos en el món. Existeix evidència científica i s'ha d'utilitzar per establir els límits apropiats que protegeixin la seguretat dels aliments i tot i així permetre que els agricultors per satisfer les necessitats de la nostra població en creixement. Lowering them would keep the environment healthy and also make fertilizer more affordable for farmers.

Aquest article es va publicar anteriorment en els principals diaris de Kenya, El Daily Nation gener 18, 2020.