És de coneixement comú entre els agricultors de Kenya que sense fertilitzant, crops wont grow.

A l'igual que els nens necessiten una alimentació sana per prosperar, les plantes necessiten nutrients especials per produir un rendiment adequat.

Aquí a Kenya, were in the middle of procuring fertilizer for our next seasonand so fertilizer is on our minds.

El fertilitzant és un dels principals inputs de producció agrícola, però desafortunadament, its just too expensive for many. Les porcions dels agricultors es troben exclosos de l'mercat. They dont use enough and sometimes they hardly use any at all.

Costosos fertilitzants condueix a un baix ús de fertilitzants pels agricultors. A causa d'això, many of Kenyas farms dont grow as much food as they should. Per tant els ingressos agrícoles estada baixa. Els preus a l'consumidor segueixen sent alts. And a key item in President Uhuru Kenyattas Quatre Grans de l'ordre del dia està en risc.

Im talking about seguretat alimentària. President Kenyattas bold ambition is to make sure Kenyans have the food they need by 2022. Aquest és un objectiu valuós i el seu govern ha pres diverses mesures importants en la direcció correcta.

de desembre 19, per exemple, el aprovat el cultiu comercial de l'cotó Bt. Això no és un cultiu alimentari, òbviament, and therefore wont contribute directly to food securitybut it does signal an acceptance of the kinds of technology that will allow farmers to thrive. per fi, meu país ha adoptat l'agricultura de el segle 21, l'adopció d'una eina que els agricultors han utilitzat durant anys als Estats Units, Índia, Sud-Àfrica, i en altres llocs.

Pròximament, Espero, és el cultiu comercial de blat de moro Bt i altres cultius bàsics. We cant have enough biotechnology in our fields. Kenya wont enjoy anything that even approaches food security until farmers can take advantage of what science can offer.

No obstant això, hi ha un únic enfocament a la seguretat alimentària resoldrà tots els nostres problemes. Hem de tenir un enfocament sòlid per a l'agricultura que implica no només l'accés a la tecnologia, sinó també una millor infraestructura, more financing opportunitiesand a lot more fertilizer.

Aquesta és l'única manera agricultors obtindran els recursos que necessiten per produir els aliments nostres demandes dels països.

Ive always used fertilizer on my farm. Això inclou fertilitzants químics per estimular la meva blat de moro i fems de granja per créixer pastura per als meus animals productors de llet, així com augmentar els meus verdures.

massa agricultors, malgrat això, cant afford fertilizer. Els preus es disparen per una sèrie de raons que tenen poc a veure amb el propi fertilitzant, com ara el transport costós, la fluctuació dels tipus de canvi, i retards en el port d'importació. We also suffer from significant markups in the domestic marketalmost certainly the result of anti-competitive collusion by a small number of dominant suppliers.

Si se suma tot, i el fertilitzant adequat està més enllà de l'abast de molts agricultors ordinaris.

Els desafiaments de criar ús de fertilitzants a Kenya a nivells que empenyen a la producció d'aliments agrícoles són enormes, amb opcions difícils. El govern ha tractat de combatre aquest problema amb els subsidis. Els petits agricultors s'han beneficiat d'aquest programa des 2009. Si bé això tracta els símptomes de el problema en lloc de la seva font, a el menys ofereix una mica d'ajuda.

Un pas positiu seria per afluixar les restriccions que el govern col·loca ara en el els nivells de cadmi en els fertilitzants (El Daily Nation 24 novembre 2019) Cadmium is a chemical element that occurs in phosphate fertilizer and too much of it can be harmful to the environment.

It requires sensible regulationbut Kenyas cadmium standards are insensible. Es troben entre els més rigorosos en el món. Existeix evidència científica i s'ha d'utilitzar per establir els límits apropiats que protegeixin la seguretat dels aliments i tot i així permetre que els agricultors per satisfer les necessitats de la nostra població en creixement. Lowering them would keep the environment healthy and also make fertilizer more affordable for farmers.

This article was previously published in Kenyas major newspaper, El Daily Nation gener 18, 2020.