Bridging the Gap

6
0

 

Listen to GFN member Cherilyn Nagel share her perspective to dispel myths and bridge the gap between consumers and the agriculture industry in this Ag Show segment by Cheryl Brooks, 840 CFCW radio station, Edmonton, AB.

Cherilyn Jolly Nagel
WRITTEN BY

Cherilyn Jolly Nagel

Criat a les praderies de Saskatchewan, Cherilyn Jolly-Nagel i el seu marit David continuen el seu amor per la terra mentre cultiven grans, polsos, cultius de llavors oleaginoses, juntament amb dues filles a Mossbank. Escollida com a primera dona presidenta de l'Associació de Cultivadors de Blat del Canadà Occidental, Cherilyn va desafiar les polítiques governamentals que van afectar el negoci de l'agricultura i és líder en qüestions que afecten els agricultors en el transport de gra, governança, comerç i confiança pública. Com a membre de la junta de la Global Farmer Network, Cherilyn defensa les relacions comercials mundials sòlides i l'ús dels avenços tecnològics pels agricultors. a 2021, Cherilyn va ser reconeguda com una de les millors del Canadà 50 Persones amb influència en l'agricultura. Cherilyn va ser entrevistada al documental 'License to Farm' on va animar altres agricultors a compartir les seves històries amb el públic., es va presentar amb el xef canadenc Michael Smith en un vídeo per promocionar les llenties i va aparèixer en un episodi de Canadian Better Living sobre el tema de l'ús de pesticides i la promoció de la biotecnologia vegetal.. Convidat per l'empresa Mattel Toy, Cherilyn va ser mentora a la Barbie: Programa de tutoria You Can Be Anything per a noies joves que somien amb ser agricultores.

deixa una resposta

Donation

$