Deixi sempre que l'agricultor té una veu.

Aquesta és la missatge Vaig lliurar el mes passat en un fòrum agrícola a Alemanya i és el missatge que tinc la intenció de difondre com el 2019 receptor de la xarxa global de Farmer Kleckner Premi.

Aquest és un gran honor que gairebé no puc creure que tan sols va ser considerat per ella. En el meu món de sembra, protector, i la collita, que és el més proper que tenim a un Premi Nobel de la Pau.

Anomenat així per la tarda Dean Kleckner, el president original del que ara és la Xarxa Global Farmer, el premi busca reconèixer un agricultor que ha demostrat el seu lideratge, visió, i resoldre en l'avanç dels drets dels agricultors a triar la tecnologia i les eines que millorin la qualitat, quantitat, i la disponibilitat d'aliments a tot el món.

Durant gran part de l'any passat, He viatjat des de casa meva a Nigèria per promoure aquests valors. També he escrit columnes sobre per què els agricultors africans necessiten OMG, la importància dels productes de protecció de cultius, com ara glifosat, i el valor d'explicar les nostres històries en social media.

Darrere de tot hi ha la idea principal;: Deixi sempre que l'agricultor té una veu.

Tristament, la nostra veu sovint es perd en el soroll de la vida ordinària. Estem tan ocupats tractant de conrear i criar famílies que no sempre es prenen el temps per comprometre amb el públic en general. Com un pagès que produeix tant la llavor de blat de moro i blat de moro en gra, Jo sé el difícil que pot ser per pensar en qualsevol altra cosa.

A més del repte, consumidors a entendre menys sobre la producció d'aliments que fa una generació, en part perquè menys d'ells estan directament involucrats amb ell, però també perquè la ciència i la tecnologia es torna més sofisticada cada any.

Estem explicant cada vegada menys en un moment en què tenim molt més a dir.If we don’t tell our stories—and make the case for the tools we need—then nobody will.Yet it’s even worse than that. El nostre silenci crea un buit que els altres estan disposats a omplir. Les seves paraules no seran les nostres paraules i els seus interessos van a entrar en conflicte amb els nostres interessos. Sovint viuen en ciutats llunyanes i poques vegades de posar un peu a les granges reals, però estan determinats a ordenar tot a les nostres granges.

Ells insisteixen que fem la nostra feina amb les tecnologies del segle 20. Ells ens neguen l'accés als productes que protegeixen els nostres cultius de les males herbes, plagues, i fongs. Ells ens aclaparen amb comunicats de premsa i protestes.

Però no podem simplement jugar a la defensiva contra aquests agressors. També cal anar a l'ofensiva.

Podem compartir les bones noves de la biotecnologia. Podem descriure com els transgènics ens permeten produir més aliments en menys terra, ajudant a alimentar el planeta i conservar el medi ambient, a la vegada. Estic especialment entusiasmat CRISPR, un mètode d'edició de gen que té el potencial de provocar una nova revolució verda.

Podem dir la veritat sobre la protecció de cultius i el paper vital que exerceix en el manteniment dels nostres cultius sans i el nostre menjar neta i deliciosa. A Nigèria, aquesta tecnologia ens permet derrotar la doble amenaça d'una mala herba anomenada "ai ai" i un error amb un nom amenaçant: "Cuc cogollero." Aspirem que el continent africà un graner mundial, en contraposició a una cistella agrícola és essencial en aquest cas l'ambició i la protecció de cultius.

Finalment, podem participar en les discussions sobre l'agricultura i l'alimentació on sigui que tinguin lloc: amb els nostres amics i familiars, amb les persones que inicien converses en línia, i en els centres de conferències, on els poderosos es reuneixen per parlar sobre l'agricultura.

Dean Kleckner sabia com utilitzar la seva veu. Es va convertir en un poderós defensor dels agricultors que volien lliure comerç i l'accés a la tecnologia moderna. També va tenir una visió d'una organització que amplificar la veu dels agricultors. La xarxa Global pagès, dels quals jo sóc un orgullós membre, és el seu llegat. La resta de nosaltres ha d'aprendre del seu exemple i seguir-.

Vaig a seguir viatjant i l'escriptura, i ara vaig a fer-ho com el destinatari d'un Premi Kleckner, l'ús de la veu que he de assegurar-se que els agricultors sempre són escoltades.