"Hey, estar ordenat, sense carn,"Va dir la televisió talk show d'Ellen DeGeneres en un curt vídeo s'ha publicat en els mitjans socials de setembre 17.

"És una gran idea per al planeta. És una gran idea per a la seva salut. És una gran idea per a la salut de l'animal,"ella va dir:. a Instagram, de persones han vist el vídeo gairebé 5 milió de vegades.

Ellen m'agrada molt.

M'agrada el seu humor. M'agrada la seva compassió. I m'agrada el seu show, tot i que no s'arriba a veure molt sovint.

Però no m'agrada el que va dir de carn i li vaig respondre als seus comentaris en la meva curta vídeo. Però, sorpresa, meves observacions van aconseguir una mica d'atenció. Si hagués sabut que això anava a succeir, Jo hauria fet un millor treball de raspallar els cabells!

No obstant això, jo volia transmetre el meu missatge principal. Està bé menjar carn. No cal sentir-se culpable per això.

Si vols ser vegetarià, que està bé per a mi. Si vol anar més enllà i ser vegà, llavors dic: sort bé i bona. Ellen es va menjar una dieta vegetariana per anys, tot i que ara aparentment ella menja peix i ous, així.

El menjar és una elecció personal i no vull canviar les preferències de ningú. M'alegro que la nostra diversa indústria d'aliments pot satisfer moltes necessitats i desitjos diferents.

Però ningú ha de deixar de menjar carn per les raons enumerades Ellen. La producció de carn no fa malbé el medi ambient, el consum de la mateixa és bo per a la salut, i ningú es preocupa més pel benestar dels animals que els ramaders i agricultors que tendeixen a ells cada dia.

Una vista de la hisenda de la Morgan. Veure fotos addicionals ranxo sota. crèdits de les fotos: Annabel Morgan

Sóc part d'una família ranxo a Montana. Per part del meu marit, tornem cinc generacions. Portem a terme una operació de bestiar comercial que compta amb el pasturatge d'alta muntanya i un ramat mare permanent, el que significa que algunes de les nostres vaques estan amb nosaltres per 15 anys. Creixem pastures nadius pels seus bous d'aliments i ús per a la cria.

Ramaders com jo sovint són criticats per treballar amb el bestiar perquè els nostres animals emeten gasos d'efecte hivernacle i contribueixen al canvi climàtic. D'acord amb la Agència de protecció ambiental, No obstant això, la gran majoria dels gasos d'efecte hivernacle provenen de transport (29 per cent), electricitat (28 per cent), i la indústria (22 per cent). Totes l'agricultura representa únicament 9 per cent i el bestiar són només una fracció d'aquesta quantitat.

Així que estem no és un problema important. L'electricitat és una amenaça més gran, però Ellen no pot criticar el seu ús excessiu ja que sense electricitat, ningú podia veure-la en la televisió.

La carn és també una excel·lent font de proteïnes i part d'una dieta saludable. Proporciona un bon equilibri amb verdures, fruita, i altres tipus d'aliments. És nutritiu i deliciós.

El que em molesta més sobre manifest anti-carn d'Ellen, No obstant això, és el que diu sobre els animals-i la implicació informal que els ramaders tractem als nostres animals amb crueltat.

Res no podria estar més lluny de la veritat. Per a una cosa, animals no saludables no són rendibles. Tenim un incentiu financer per mantenir el nostre bestiar fort. Els animals sans ens porta els millors preus.

També volem que siguin feliços. Això significa la creació d'un ambient de baix estrès. Ens assegurem que cada animal té prou espai per a pastar. Quan estem al seu voltant, tractem de parlar en veu monòtona per evitar alarmar elles. Quan hem de moure, no forcem on ells no volen anar, però en lloc de convèncer en la direcció correcta.

La conclusió és que som amables amb ells. Els tractem bé.

Ells no es posen malalts amb molta freqüència, en part, perquè els donem les vacunes, igual que les vacunes que donem als nostres fills. Res és infal·lible, per descomptat, i, de vegades vénen avall amb malalties. Quan això passa, els posem sota la cura dels veterinaris i que funcionin de nou a la salut.

I quan arriba el moment de sacrificar elles, seus moments finals són ràpids i sense dolor. Ens preocupem per ells des del naixement fins a la mort.

Així que per Ellen, Dic: Gaudir de la seva dieta vegetariana. I si vols aprendre més sobre la forma en què la cria de bestiar a la nostra granja i proporcionar carn per a aquells que gaudeixen d'ella com a part de la seva dieta saludable, si us plau visiti'ns a Montana. Sempre ets benvinguda.

Per als consumidors de carn que ella està tractant de culpabilitat perquè canviï els seus hàbits, Dic: sigui ordenat, menja carn.