adolescent activista Greta Thunberg renyar caps d'Estat el mes passat a la Cimera de les Nacions Unides a Nova York per no fer front al canvi climàtic: "Com t'atreveixes!"Ara s'està prenent el seu show als Estats Units, incloent una parada divendres passat a Iowa, al cor del país de la granja dels Estats Units.

El canvi climàtic està per fi aconseguir l'atenció que mereix. L'agricultura, No obstant això, és cridar l'atenció no ho fa.

Corro un negoci agrícola al Regne Unit. Per al llec, "Agro-business" evoca una imatge dels camps de la mida de Gal·les conreat amb poc respecte pel medi ambient.

No obstant això, "agro-business" és només un altre terme per a una granja, i sóc un pagès. Practico agricultura regenerativa: cultius en creixement, centrant-se en la salut del sòl, la gestió d'hàbitats per a la biodiversitat, i funcionament de les empreses diversificades per complementar els nostres ingressos granja.

Els agricultors es preocupen pel canvi climàtic tant com qualsevol, Si més no. El clima afecta les nostres vides i negocis directament.

No podem ignorar la magnitud del desafiament. Els agricultors són els custodis sobre gairebé la meitat de la superfície terrestre del món. En una escala tan vasta, canvis incrementals que redueixen les emissions de gasos d'hivernacle poden fer una gran diferència.

La nostra granja opera sobre una base lliure de carboni. Ho fem a través d'un compromís amb la conservació (regenerador) l'agricultura. Això vol dir que emmagatzemem de carboni al sòl a través de la sembra directa i la coberta de retallada, la millora dels hàbitats i la biologia de la nostra granja. En cinc anys, hem reduït el consum de combustible per el seixanta per cent, reduït a la meitat l'ús de fungicides, i deixar de fumar completament insecticides.

Llavors per què no tothom està practicant l'agricultura regenerativa? Per tres raons: La majoria de la gent es resisteix al canvi, agricultors inclosa; rendiment dels cultius tindran un cop al primer parell d'anys de la transició; i, finalment,, l'amenaça a glifosat.

A la meva granja, glyphosate helps me embrace the environmental responsibilities that I so passionately promote. Once per year, utilitzem glifosat per eliminar el cultiu de cobertura, into which we then sow the cash crop. If we weren’t able to use glyphosate, hauríem d'abandonar l'agricultura de conservació, tornar a llaurar el sòl i finalment alliberar el carboni del sòl ha emmagatzemat.

Recentment, Vaig assistir a un parell d'esdeveniments que posen en contrast a Europa sobre el canvi climàtic: un lliurament de premis per al desenvolupament sostenible i una cimera política alimentària a París.

El primer esdeveniment al qual vaig assistir va parlar de la importància del canvi. Va ser una cerimònia de premis per a una casa gran constructor del Regne Unit, que va rebre un prestigiós premi Queens per al Desenvolupament Sostenible per convertir-se en un negoci zero net de carboni.

En rebre el premi, el cap de l'Executiu amb orgull va parlar sobre el seu pare, que en 1979 fet un compromís amb les pràctiques sostenibles. Avui, la constructora compta amb departaments sencers dedicats a aquest pla.

Vaig fer broma amb el cap de l'Executiu que els agricultors britànics tenen una expressió: “It’s harder to farm green if you’re farming in the red.” He agreed. I need to be environmentally and economically sustainable.

La seva menció 1979 em va fer pensar. Havia estat analitzant els arxius d'empreses família recentment. Dues figures van saltar: el preu del blat i el cost de les cases.

En 1979, el meu pare va vendre una de tres dormitoris casa adossada al costat de la nostra granja. El preu de venda era de 4000 £. Aquest mateix any, va vendre la seva collita de blat de £ 115 per tona.

Avui, quaranta anys més tard, aquesta mateixa casa està en el mercat de 650.000, un valor de £ 160 vegades el que era en 1979. el meu 2019 blat val £ 125 per tona, una cinquena part de la 1979 preu en termes reals.

Per això, quan els ecologistes carreguen amb els agricultors contaminant i desforestant el món en la recerca del Thunberg diu "creixement econòmic eterna,"Cal fer una pausa.

There is a dangerously myopic parallax at play. Blame for climate change is being exacerbated by the demands of our food system; canvis en les dietes, la creixent demanda, preus subvaluados en l'explotació agrícola, emaciació extravagant d'aliments, and powerful groups that are unaccountable for the outcomes of their lobbying. We all contribute.

Les discussions de política alimentària a París es van centrar en el desenvolupament sostenible en la futura Política Agrícola Comuna de la UE. Això pot no ser directament rellevants per als agricultors en el Regne Unit quan deixem Europa, però afectarà les nostres polítiques comercials i l'establiment de normes alimentàries i agrícoles universalment acceptables.

Un arbitratge en els costos ha portat a la migració d'abús ambiental. The world’s demand for cheaper yet more plentiful food has sniffed out any opportunity to lower the cost base with a disregard of the impact. Many countries are happy to export their environmental responsibilities. Importing food produced to standards below those demanded of their own farmers.

Tots hem tingut un paper que exercir, ja sigui comprant una hamburguesa barata, les maduixes fora de temporada, o les patates d'uns llunyans terrestres eleccions que fem sense el coneixement i la culpa tenen un gran impacte sobre el medi ambient.

En un esforç per netejar la seva consciència, alguns es denuncien aquestes decisions. Si només fos així de senzill.

Els agricultors no són el mal. Tampoc són sense culpa. Ells, no obstant això són la clau per fer front al canvi climàtic.

Per què és això important? El món reconeix que necessita fer front al canvi climàtic. Els dolents de la pel·lícula són: tenir més simplificada. Dir tota la producció de carn vermella agreuja el canvi climàtic i dietes basades en vegetals són molt millors per al medi ambient no és més precisa que la que suggereix que tots els polítics són narcisistes. This is a binary conclusion to a multidimensional conundrum.

Els líders mundials -com així com Greta Thunberg, seus patrocinadors i els seus admiradors, han d'entendre que l'agricultura és una torre al tauler d'escacs del canvi climàtic, no és un peó de la culpa.