LEGLREAshuA

 

El vídeo està en anglès amb subtítols en francès, mentre que la impressió està traduït de l'original en francès, ja que apareix a la part AFDI (Els agricultors francesos i Desenvolupament Internacional) pàgina web de juliol 10, 2019 i la YouTube post of this video on July 9. Ruramiso Mashumba from Zimbabwe is a member of the Global Farmer Network and participated at the International Young Farmers’ cimera (LLOC) a l'abril 2019 a París, França.

LLOC 2019: Canvi climàtic i agricultura a Zimbabwe

“Amb motiu dels Internacionals de Joves Agricultors’ cimera (LLOC) a l'abril 2019 a París, Ruramiso Mashumba, President de la Secció de Joves de la Unió de Pagesos de Zimbabwe, parla dels efectes del canvi climàtic. Evoca la raresa de les pluges i les pertorbacions que l'acompanyen. Els agricultors han d'adaptar tant i reduir les seves emissions de CO2. Passa a través de la formació i sensibilització.”

Més informaton sobre l'esdeveniment i vídeos addicionals es pot veure aquí: instal·lació, impacte sobre el clima: testimonis en vídeo dels joves agricultors a l'Àfrica, Europa i Amèrica del Nord en 2018 LLOC