Aquesta columna va aparèixer originalment en 9/9/19 en Agri-Pulse.com, on Agri-Premi i The Chicago Council on Global Affairs s'han unit per organitzar una columna mensual per explorar com el U.S. l'agricultura i el sector agroalimentari pot mantenir la seva seguretat perimetral i avançar aliments competitius en un món cada vegada més integrat i dinàmic.

El granger va caure de genolls, aterratge dur a terra estèril, i va aixecar els braços al cel. "Déu, tingueu pietat de nosaltres,"Oró, obrint les seves palmes a abraçar al seu camp abandonada.

L'oració d'un agricultor en el mig oest nord-americana aquest estiu? certament, molts agricultors envien oracions al cel durant les pluges de primavera implacables que va frustrar tants esforços de plantació, deixant grans extensions de camps buits dels cultius aquest estiu.

Però aquesta oració en particular va provenir d'un agricultor a Kenya, Francis Hungry Mamati, que no es va enfrontar a un diluvi, però una sequera. La imatge de Francisco de genolls, sota un sol de justícia que va empènyer la temperatura cap 100 graus Fahrenheit, em ve al cap durant totes les condicions de clima extrem que amenaça de destruir una estació de creixement–no importa on pot ser. Com es fa el següent Francis va dir mentre s'aixecava lentament de peu, va agafar l'aixada, i va començar a colpejar la terra.

"Crec que en el U.S.A.. no hi ha sequera,", va dir, més qüestió de declaració. Hi ha sequera? o inundació? El volia saber. Mai havia estat als Estats Units, o qualsevol altre país fora d'Àfrica Oriental, però no podia imaginar que els agricultors en aquests llocs - els llocs llunyans en el món més ric — patit de clima extrem com ho va fer.

"Oh, si aquí està,"Li vaig dir a Francis. Sequera, les inundacions, calamarsa, vents nocius, altes temperatures, vòrtex polars, tots aparentment més freqüents en els últims anys. I sí, els agricultors de la U.S. i en el món desenvolupat en un altre lloc definitivament fer patir les conseqüències, he afegit. Francis semblava prendre una comoditat estrany en aquesta revelació.

Bé doncs, va insistir, abraçant un parentesco amb els agricultors a l'altra banda del món, "Hem de pregar per ells, també ".

mans dels agricultors en l'oraciópreocupacions temps s'uneixen als agricultors a tot el món. Ja sigui en el medi oest nord-americà, llaurar la terra més rica del món, oa l'Àfrica, esgarrapant alguns dels més pobres, tots els agricultors miren al cel, i al cel. És agricultors del món que són els primers a sentir els impactes i de patir les conseqüències de les condicions climàtiques canviants. Ells són els canaris a la mina de carbó del canvi climàtic. Al mateix temps, augment de la població i una major demanda d'aliments, combustible, i la fibra s'han incrementat les pressions sobre els recursos naturals. Per tal de satisfer la demanda, agricultura sovint es converteix a les pràctiques que poden ser productiva en el curt termini, sinó que contribueixen a l'esgotament dels sòls, l'aigua, i l'hàbitat en el llarg termini. aquesta paradoxa, sempre a l'aguait en el fons de les discussions sobre el clima mundial, ha anat guanyant més importància en els resultats d'estudis recents que examinen la relació entre el sistema mundial d'aliments i el clima del planeta, de la desforestació als canvis de dietes de consum.

En lloc d'espurnes arguments sobre les causes, no ha d'haver consens sobre solucions. En efecte, és evident que el canvi de les condicions climàtiques, tots estem junts en això. Tots estem connectats a la cadena alimentària global. Com les Nacions Unides organitza reunions sobre el canvi climàtic i l'adaptabilitat a finals d'aquest mes a Nova York, és imperatiu que les discussions inclouen consideracions sobre l'equilibri entre la producció d'aliments amb la salut del planeta; reunint majors inversions en investigació agrícola; arribar als agricultors, pescadors, i ramaders per aprendre de les seves experiències; i escoltar la saviesa dels "canaris" a la primera línia del canvi climàtic, ja siguin a Iowa o Àfrica.

solFrancisco havia començat la promoció d'un bosc d'eucaliptus al costat de casa als turons rocoses de l'oest de Kenya. Va ser la seva resposta a les pluges cada vegada més-volubles; eren menys predictible, es va queixar, i quan van arribar - si van venir en absolut — que sovint eren més intenses i més càstig del que recordava. Va calcular kenyans estaven tallant massa arbres d'usar per a focs de cuina, la fabricació de carbó, estructures dels edificis, o netejar la terra per expandir les granges. arbres, creia, van ser un incentiu important de la pluja; que havia observat durant els seus més de 30 anys de cultiu que les pluges eren més regulars en zones amb un munt d'arbres. Que esperava que el seu bosc d'eucaliptus podria ajudar a la seva terra a retenir l'aigua i també ser una font d'ingressos, com ell les sacrificades en venda i després replantats.

Francis creia que estava destinat a ser un guerrer climàtic. For his mother had given him the middle name Wanjala. Wanjalaés la paraula local a l'oest de Kenya per la fam. I és que quan va néixer Francisco, durant el període d'escassetat, el temps entre collites, quan les reserves d'aliments s'esgoten i els àpats s'ignoren.

Així que prestar atenció a l'advertència d'aquest canari i altres en tot el Mig Oest: Quan es arruïna la nova collita, acabant amb la collita, l'estació de la fam no té fi.

(Parts d'aquesta història estan adaptades del llibre de Roger Thurow, L'última estació de la fam.)

Roger Thurow joined Chicago Consell sobre assumptes globals as senior fellow for global agriculture and food policy in January 2010 after three decades at El diari de Wall Street. Per a 20 anys, he served as a revistacorresponsal a l'estranger, amb seu a Europa i Àfrica. En 2003, he and revista col·lega de Scott Kilman va escriure una sèrie d'històries sobre la fam a l'Àfrica, que va ser finalista per al Premi Pulitzer d'informació al Registre Internacional. Els seus informes sobre qüestions humanitàries i de desenvolupament també va ser honrat per les Nacions Unides.