No estem molt a meitat de la nostra collita aquí al Canadà: Les llenties i ordi es fan, la canola està començant a entrar en, i aviat ens posarem en contacte amb el blat dur i cigrons. Ha estat un any difícil fer negocis amb la mare natura.

As we begin to calculate this year’s yields, No obstant això, estem començant a escoltar els informes enganyosos en els mitjans sobre les nostres oportunitats d'exportació. He estat una mica molest pels sentiments i insinuacions en algunes històries.

"Ha estat un any negre per als agricultors de canola al Canadà,"Gràcies al mercat tancat de la Xina, va escriure Evan Dyer de CBC News. "Els productors de blat, d'altra banda, estan gaudint alça les vendes a l'exterior. I tenen la República Popular de la Xina per les gràcies per això ".

Huh? La gratitud és una paraula de moda en aquests dies, but I don’t feel much towards China. The truth is that China is a huge problem—and so are all countries that prefer the politics of protectionism to the economics of stable trade that help farmers and consumers everywhere.

Per a una cosa, agricultors i productors de blat de canola al Canadà són les mateixes persones. Almost nobody specializes in one or the other. En canvi, creixem tots dos cultius a causa del nostre clima és adequat per a ells i que funcionen bé en tàndem. Rotació de canola i blat millora la nostra salut del sòl i ajuda a lluitar contra les males herbes, plagues, i malaltia.

Tan, si es tracta d ' "un any negre per als agricultors de canola al Canadà,"Com diu el CBC, llavors és també un any ombrívol per als productors de blat. No importa com el nostre blat està fent, seguim sent aixafat en una mercaderia més important.

També hem de mirar el quadre més gran: Massa sovint, l'èxit o el fracàs dels nostres cultius no té res a veure amb les nostres opcions de cultiu o el que hem fet en el camp. En canvi, que és el resultat de decisions polítiques en ciutats llunyanes.

En 2018, Xina va comprar al voltant 40 per cent de les exportacions de canola del Canadà, segons la Consell de Canola del Canadà. Aquestes vendes valien $2.7 milions de dòlars.

A continuació, la política d'empenta propi en aquest arranjament de benvinguda. A petició dels Estats Units, Canadà arrestat executiu de Huawei Meng Wanzhou i la Xina va deixar de comprar canola del Canadà. Des d'aquest moment, els preus s'han desplomat, and Canadian canola stocks are piling up.

Mentrestant, estem venent més blat a la Xina. "Participació de les importacions xineses totals de blat de Canadà s'ha disparat per sobre de 60 per cent,"D'acord a un nou informe des de l'u. Departament d'agricultura. Però comparar això amb la pèrdua de més de 4mmt de canola i l'ambient de celebració disminueix.

Aquest any pot ser bo per al blat i dolent per canola. L'any que ve podria ser a l'inrevés. Això no vol dir que de vegades guanyem i de vegades perdem. Això vol dir que sempre estem perdent perquè el proteccionisme i el joc no ens permetrà fer la major part del nostre potencial total. Quan la política s'interposa entre productors i consumidors d'aliments, farmers suffer economic setbacks and ordinary people pay higher prices for their food.

Els nord-americans estan mantenint una estreta vigilància sobre tot això a causa de que les seves pròpies exportacions de blat a la Xina han caigut en picat, seguint els aranzels Beijing s'ha imposat en una àmplia gamma de U.S. productes agrícoles.

No vaig a intervenir en les activitats de Wanzhou o continuar sobre qui té la culpa de la disputa comercial entre els Estats Units i la Xina.

The problem here is that these trends are more about politics than agriculture. As a farmer here in Saskatchewan how do I navigate through this? Se sent com els titellaires a Beijing, Ottawa, i Washington són determinants meu destí. I si no són ells, es tracta dels manipuladors del mercat a Brussel·les, Nova Delhi i Roma que estan jugant els seus propis jocs amb el comerç mundial d'aliments.

el dolor d'un altre país no és la nostra guany, almenys més enllà del curt termini. Es limita a compostos dels danys de la guerra comerç. Els agricultors es troben entre l'espasa i la paret - la no aplicació dels acords comercials i el joc polític. La majoria dels agricultors senten que la seva veu no està sent escoltat per aquells que poden trobar solucions.

Estic agraït que el govern canadenc té Finalment posat en marxa una acció de l'OMC contra la Xina per al bloqueig de les nostres exportacions de canola. It’s a good start, although I worry that this action alone won’t be sufficient for China to change its protectionist ways. Tinc agraïment sincer quan es tracta de ser un granger i la criança dels meus fills dins de les portes de l'agricultura, but no CBC News…. I won’t be mailing thank-you cards to China.