La nostra granja pot estar ubicat en zones rurals de Nova Zelanda, on alguns poden pensar que és "difícil accés" o "remota i aïllada", però més que 90 per cent de la llana i la carn produïda a la finca es negocia amb les nacions, mercats, i consumit per persones de tot el món.

Un negoci amb abast internacional sembla tot el contrari de 'aïllament remota'. Estem molt ben connectat amb l'aldea global i que només ha de conduir 20 minuts per arribar a una gasolinera i 50 minuts abans de xocar amb un semàfor. D'altra banda, ens falta la connectivitat digital que tants altres donen per fet.

paisatge de muntanya Tararua.

Vivim i treballem a prop de la població rural de Dannevirke, en el Districte Tararua de la Illa Nord de Nova Zelanda. La densitat de població aquí, en les nostres zones rurals, és inferior a dues persones per quilòmetre quadrat. La nostra finca està situada al país del turó - topografia típica de la majoria del nostre districte.

Mentre que aquells amb cobertura de telefonia mòbil segueixen cancel·lar els seus telèfons fixos, considerant-los com irremeiablement obsolet, encara completament confiem en la nostra. A casa nostra, no tenim cobertura de telefonia mòbil a tot.

And the internet often drops out altogether. On a good day, les velocitats d'Internet estan a punt 2.5 megabytes per segon (MBps) per descarregar, i 0.38 Mbps per pujar. La norma de referència mínim actual de Nova Zelanda és 20 MBps en cada sentit, set by government. Però, si he d'enviar correus electrònics amb arxius adjunts, Sovint m'hauran de conduir a la ciutat per fer-ho.

En 2016, la nostra comunitat local va patir una crisi aguda connectivitat. Per a 30 per cent de l'any, les nostres llars i oficines de negocis no tenen telèfons fixos de treball. I sense serveis de telefonia mòbil i Internet fiables i suficients, molts a la nostra comunitat se sentia com si estiguéssim en un forat negre tecnologia de les comunicacions.

Adversitat engendra la innovació; aquesta crisi va ser el catalitzador de l'acció d'establir "Connectar Tararua,"Un projecte centrat deliberadament en la infraestructura de mòbil i servei de lliurament de trucades de mòbil mòbil, enviar missatges de text i internet, wherever we are. Just like everyone else with mobile lives and businesses, els agricultors no poden permetre el luxe d'estar assegut a casa esperant una trucada, o tractant de fer trucades i enviar missatges de correu electrònic o dades - estem en moviment, així, necessitat d'estar connectat independentment d'on estem.

"Connectar Tararua" que participen en un esforç de la comunitat voluntària a tot el districte per assignar l'estat de la nostra cobertura de telefonia mòbil, treballar amb tots, des dels agricultors, veterinaris i agents de valors a llevadores, emergency responders and local government. Respecting the intimate knowledge that farmers had of their local community and landscape – we mobilized local farmers to identify potential site locations for cell phone towers. Local rural communities were tasked to undertake a survey of each household to understand the economic and social impacts, donada la connectivitat digital que tenien - o no tenien.

Diversos membres del Grup de Govern Connectar Tararua fora de l'edifici de Nova Zelanda Parlament.

Amb el programa de govern existent, nostre districte havia estat programada per a rebre una nova torre de telefonia mòbil. No obstant això, causa de la nostra voluntària, iniciativa de la comunitat en tot el districte, ferma defensa presentant qualitativa i quantitativa de dades, el govern central de Nova Zelanda s'ha compromès a finançar la construcció de 10 les torres de telefonia mòbil al districte Tararua.

This small win will make a huge difference for a lot of people – more than just our farming community. But not everyone. The project has a long way to go to deliver to those of us whom the government calls “hardest to reach”.

Necessitem connectivitat digital no només en els nostres edificis, però també a través del nostre paisatge. Com a agricultors, hem de ser capaços de participar amb proves científiques en les explotacions agrícoles, adoptar i adaptar AGTECH, utilitzar eines de teledetecció, sistemes de dades d'alimentació en directe, anàlisi digital, eines de gestió en línia, sistemes de traçabilitat, banca en línia i la presentació d'informes del Govern, tot el que ens permetrà crear més eficiència per al bé del nostre personal, nostre bestiar, nostre medi ambient i els recursos, nostre negoci i la forma en què millor podem connectar amb els consumidors del nostre producte a tot el món. Tot això es basa en la connectivitat digital.

Treballar amb la companyia elèctrica local de Tararua, Scanpower, visitant potencials llocs de torres.

No estem parlant només de connectivitat digital per als agricultors, però per a tothom. Aconseguir la infraestructura digital dreta i serveis a través del paisatge per al telèfon mòbil i la Internet, benefits all who engage with rural New Zealand. All the urban folk who have family, commute or do business in rural areas need that infrastructure in place too. Rural areas are not an island, i tampoc ho són els pobles i ciutats - que són ecosistemes interdependents.

This is a global issue. Digital connectivity must be delivered to the “hard to reach” parts of every country – across the landscape which produces food, alimentació, combustible i fibra per a la resta del món. Només tenim grups d'interès amb la força de voluntat, el compromís i les finances a associar-se amb nosaltres perquè això passi. Adversitat engendra la innovació. És hora de solucions ara!