Un nou dia pot alba d'oportunitats comercials i de negocis agrícoles dels Estats Units, gràcies a un acord comercial pendent amb la "terra del sol naixent"

President Trump va confirmar un pacte preliminar la setmana passada entre els Estats Units i el Japó.

Per als agricultors com jo, això es veu com un fet positiu. Els nostres mitjans de vida depenen de clients en països estrangers i que busquen desesperadament una treva en les guerres comercials en curs del nostre país.

"És realment un gran problema per als nostres agricultors i ramaders agrícoles,"Va dir el president de Trump en una Conferència de premsa amb el primer ministre japonès, Shinzo Abe d'agost 25. Els líders esperen signar un acord formal en la propera reunió de l'Assemblea General de l'ONU, que es reuneix de setembre 17.

Els detalls es mantenen en secret, però es coneixen les línies generals de l'acord. Japó baixarà les seves tarifes en un rang de U.S. productes agrícoles, el que ens permet augmentar les nostres vendes fins a en un $7 mil milions un país que ja és el nostre tercer mercat agrícola.

l'acord, u deia. Representant Comercial Robert Lighthizer, "Serà un gran benefici per a la carn de boví, carn de porc, blat, productes lactis, vi, l'etanol, i una varietat d'altres productes ".

Esperem que així sigui. Durant dos anys, No he venut res de la meva blat, el qual es cull cada mes de juliol. Les bondats de 2018 i 2019 romandre tancats en magatzems, esperant que els mercats que han desaparegut a causa de les nostres diferències comercials. Els preus són massa baixos: No puc vendre el meu blat en aquest moment i sent el propietari d'una explotació econòmicament sostenible.

Així que estic esperant un millor accés al mercat del Japó ajudarà. També ha d'impulsar les vendes de la meva altre cultiu important: llavor d'alfals. Venc aquestes llavors als agricultors que produeixen el fenc que els productors de carn i llet necessiten. Si gaudeixen d'un millor negoci amb el Japó, alguns dels seus nous ingressos tinguin un efecte positiu per a mi.

No obstant això, tant com jo estic feliç d'escoltar sobre aquest nou acord comercial, la realitat és agredolça. No estem guanyant un nou mercat tant com la recuperació d'una vella. En els darrers anys, agricultors a Canadà i Austràlia han swooped al Japó i s'han aprofitat dels mercats que abans eren els nostres.

La raó és simple: Són part de l'Associació Trans-Pacífic i el U.S. no és.

TPP (ara es reconeix com CPTPP) és un acord regional entre el Japó i 10 altres nacions al llarg de la vora de l'oceà Pacífic. Per millorar les relacions comercials, que han acordat les tarifes més baixes en els productes de cada un.

Els Estats Units va ser inicialment una part a TPP. No obstant això, en un dels seus primers actes com a president, Trump es va retirar.

Les nacions del TPP restants van seguir endavant i van ratificar l'acord de totes maneres. Com a resultat, U. agricultors i altres van perdre oportunitats d'exportació en els països els enfocaments combinat del producte intern brut $15 bilió.

Per separat, Japó va negociar un acord comercial amb la UE, posant els Estats Units en un desavantatge addicional.

nou acord de Trump és com un mini-TPP, que ens vincula més a un sol país TPP en una gamma limitada de béns i serveis. (A més de l'agricultura, el nou acord aparentment inclou el comerç digital i alguns de fabricació.)

Així que hem fet un pas endavant, però només després d'haver pres dos passos enrere.

No em malinterpretar: Estic a favor de progrés cap endavant. Anem a prendre aquest pas endavant. Només vull veure molt més d'aquests passos.

Congrés probablement haurà d'aprovar l'acord amb el Japó, encara que President de Finances del Senat, Charles Grassley d'Iowa té va dir que sota certes circumstàncies, això pot no ser necessari. Una cosa Congrés definitivament ha de fer és ratificar el Acord Estats Units-Mèxic-Canadà, successor el Trump administració-negociat a l'TLC.

Encara estem a l'espera que es.

I encara hi ha de la Xina. D'un dia per l'altre, és difícil saber si la nostra guerra comercial amb els xinesos s'està escalfant o refredant, però és sens dubte en curs, i se segueix fent estralls en els agricultors nord-americans les vendes el país més poblat i la fam al món s'han assecat.

You know what I think really would help? Tenint dubtes sobre TPP i reincorporar com a membre de ple dret.

Mentrestant, estarem contents que si aquest acord amb el Japó es fa oficial, Els agricultors nord-americans i les empreses tenen més oportunitats per vendre i comprar matí que en l'actualitat.

Mark Waggoner és un granger de tercera generació en el Comtat de Walla Walla, Washington on van recaptar llavor d'alfals. Mark volunteers as a Board member for the Global Farmer Network (www.globalfarmernetwork.org).

Segueix-nos aFacebook|@GlobalFarmerNet&@World_Farmersa Twitter |Instagram|LinkedIn