-GoyPEN5CVQ

Nigerian Global Farmer Network member, Paciència Koku, wrote a few weeks ago in Let Africans Decide What Is Best For Africa about her participation on a panel at CRISPRcon 2019. The video of the recent panel discusson held in the Netherlands can be found at the organization’s website and seen at their YouTube page. So now you can see for yourself exactly what this remarkable woman and farmer meant she posed the question in her column, “Why was a Europeanexpertlecturing me on what African farmers need and don’t need?”

____

[Mitjançant] CRISPRconPublicat el juliol 8, 2019
edició gen podria controlar plagues dels cultius, millorar el benestar animal, millorar la nutrició, augmentar els rendiments i més. Quines són les possibles solucions i problemes creats o perpetuats per l'edició gen, inclosos els relacionats amb socials, els resultats econòmics i ambientals? Quines són les expectatives correctes per a l'edició de gens en l'agricultura? Com podem assegurar beneficis per a la societat?
els panelistes:
-Johan van Arendonk, Hendrix Genetics
-Paciència Koku, reposar les granges
-Niels Louwaars, marques
-Leon Mol, Ahold, Delhaize
-tom Wakeford, grup ETC
Moderador: Palazzo Pitti, periodista independent
CRISPRcon - un programa de la no-promoció, sense ànim de lucre Keystone Centre de Política - crea un fòrum únic en què una àmplia selecció de diverses veus s'uneixen per discutir els aspectes socials de CRISPR i altres tecnologies genètiques emergents a través d'aplicacions, incloent l'agricultura, salut, i conservació. CRISPRcon 2019 va ser organitzada per la Universitat de Wageningen i la Investigació de juny 20-21 als Països Baixos. Això va marcar el tercer CRISPRcon anual i el primer fora d'EUA.
Per obtenir més informació, visita CRISPRcon.org.