la "revolució sense carn"Està en marxa, d'acord amb el Wall Street Journal, però en aquest supòsit trastorn, les persones no estan deixant la carn en el sentit convencional. En canvi, que estan buscant alternatives a la mateixa.

Seguint algunes associacions corporatives bé publicitades i ofertes d'accions a principis d'aquest any, hi ha prou publicitat que envolta al Wikipedia diu "anàlegs de carn"Per omplir un corral d'engreix.

Aquest tipus de menjar va per una varietat de noms: substitut de la carn, imitació de carn, imitacions de carn, carn falsa, i més. La idea bàsica és que potser podem produir aliments de carn com d'alguna cosa que no siguin animals.

hamburgueses vegetals han estat al voltant d'una estona, i tofu té una història antiga com a proveïdor de proteïnes. Però el que estem veient ara és una mica diferent: un tipus d'aliment que s'esforça per provar com la carn, tot i que ve de les plantes o cultius basats en cèl·lules en els laboratoris. Això no és un esforç per complaure a un nínxol de mercat dels vegans, sinó més aviat un esforç audaç per satisfer les demandes dels amants de la carn i els que volen afegir proteïnes a la seva dieta, i potser a desencadenar la "revolució sense carn".

Com un ramader de tota la vida i carnívor, Em veig obligat a preguntar-se si aquests esdeveniments amenacen la meva indústria i la forma de vida.

No obstant això, no estic preocupat, en part, perquè crec que en un parell de principis importants.

Primer, Dono la benvinguda a la nova tecnologia en totes les seves formes. Dels motors de combustió als telèfons intel·ligents als transgènics, La tecnologia ha millorat les nostres vides d'innombrables maneres. Sens dubte, ha fet que la indústria ramadera millor, el que ens permet proporcionar segur, deliciós, i la carn a l'abast de persones als Estats Units ia tot el món. No estaríem en qualsevol lloc sense les tecnologies de refrigeració, genètica, transport, i antibiòtics d'origen animal.

Si algú vol aportar una nova idea en la barreja, Estic a punt per al repte, així com l'oportunitat. Anem a competir entre si, o millor encara, soci per al benefici dels consumidors.

Segon, l'elecció d'aliments és un bé genuí. Idealment, les persones han de tenir l'opció de menjar el que volen menjar per qualsevol raó, de conveniència per a la nutrició al gust.

Raviolis d'una llauna? Fes-ho, especialment si vostè és una mare que treballa a la cursa. la col arrissada orgànica? A cadascú la seva pròpia. Un filet gran i sucosa de bestiar alimentat amb pastura? El meu indústria està feliç de subministrar.

Puc ser un ranxer amant de la carn, però també tinc una néta que és vegetarià. Hi ha un lloc a la taula per a tots nosaltres, fins i tot per a les persones que pensen síndria pot substituir pernil fumat.

Les altres raons per les quals no estic preocupat per alternatives a la carn són més pràctics.

La demanda de proteïnes i carn específicament està creixent. Als Estats Unites, el consum de carn per càpita s'havia submergit durant uns anys, però últimament s'ha incrementat en un bon ritme. (Veure la taula d'aquesta article.) Tot el món, la demanda de carn és també creixent, impulsat per l'augment de la població (més boques que alimentar) i l'augment de la prosperitat (més capacitat de compra d'aliments desitjables).

Pel que el pastís de carn s'està expandint, no que s'encongeix. alternatives a la carn muscular probable que el seu camí en més quota de mercat. És gairebé inevitable, atès que tenen gairebé res de la quota de mercat en aquest moment. La bona notícia és que tots tenim una oportunitat de tenir èxit en el nostre esforç per proporcionar a les persones amb una àmplia gamma d'aliments.

El sector de la carn alternativa també haurà de sobreviure al que pot ser un entorn regulador d'enormes proporcions. per descomptat, hem de tenir un sentit comú, conjunt basat en la ciència de les regles que donen suport a la innovació. Per desgràcia, reglaments sovint poden sufocar idees noves amb costos excessius i la burocràcia. Aquesta és una raó per la OMG dominar diversos cultius bàsics com el blat de moro i la soja, però no existeixen per a altres amb mercats més petits. alternatives, especialment la carn d'aquests que vénen de la carn basada en cèl·lules cultivades en laboratoris-poden enfrontar obstacles significatius.

Després hi ha una qüestió d'etiquetes. Es carn alternativa realment "carn", i pot empreses diuen "carn" en els paquets d'aliments? Alguns estats es queixen que no poden i els conflictes han anat a tall. Una gran baralla sobre el que signifiquen les paraules i com la utilitzem ells podrien estar per arribar.

De moment, Estic preocupat amb assumptes més urgents, com ara les oportunitats comercials per U.S. els productors de carn i la sostenibilitat econòmica i ambiental del nostre negoci.

I estic segur que el futur està ple de carn, el tipus de béns.