Quan el president de Kenya Uhuru Kenyatta va visitar la ciutat d'Eldoret al juny, ha donat a aquells de nosaltres que vivim aquí un gran sentit d'esperança en el futur de l'agricultura, Ciència, i la tecnologia.

Dos mesos més tard, No obstant això, encara estem esperant els ministres del seu govern per fer complir la seva promesa d'eliminar la prohibició de Kenya perjudicial sobre els transgènics.
online-soma-orders.com

El president va viatjar aquí de juny 21 a comissió la Vall del Rift tèxtils (cotó) molí (Rivatex) que va dir que crearia milers de llocs de treball tèxtils, millorar les perspectives econòmiques dels productors de cotó, i ajudar-lo a complir els objectius de la seva "gran 4 ordre del dia.”

També va fer un anunci important: Va dirigir públicament als ministres d'Agricultura, Indústria, medi ambient, salut, i Educació en la "via ràpida" la comercialització de cotó OMG i rescindir el 2012 prohibició de la importació de GM.
tramadolcentral.com
tramadolforsale.com

Això era just el que volia sentir. El meu granja està just fora de Eldoret, dins el graner del país. Encara que no conrear cotó, els meus principals empreses agrícoles són el blat de moro, productes lactis i verdures vaig entendre immediatament l'enorme importància d'aquesta directiva. Això significava que Kenya finalment la derogació de la prohibició que ha perjudicat als nostres agricultors i va impedir Kenya des de la consecució de la seguretat alimentària; que el cotó Bt i el blat de moro serien immediatament comercialitzats.

Essencialment president Kenyatta va dir en unir-se a les nacions que han adoptat la biotecnologia, podríem per fi entrar al segle 21.

El problema és que en els dos mesos des de la seva visita, hem fet cap progrés més enllà dels nostres mètodes del segle 20. No estem mes a prop a la comercialització de cotó OGM que estàvem en l'inici de l'any! Els ministres semblen haver fet res.

He estat trucant per Kenya per acceptar els transgènics per a una dècada. He observat personalment com aquesta tecnologia segura i provada ha ajudat els agricultors de tot el món, des dels Estats Units a Sud-àfrica; des de Canadà a l'Índia. En reduir les amenaces plantejades per les plagues i males herbes, que ha permès als agricultors per produir collites rècord.

L'accés als transgènics és crucial per a un país en desenvolupament com Kenya, on milions de persones – més de 80 % de la població de Kenya – depenen de l'agricultura per a la seva subsistència i la malnutrició és una amenaça constant. Hem de trobar formes creatives i duradores per augmentar els ingressos dels nostres agricultors i millorar la seguretat alimentària de tot el món. OMG no va a aconseguir això per si mateixos, però són una part important de la fórmula i els hem menyspreat durant massa temps.

En el seu discurs en la posada en marxa de la fàbrica de cotó a Eldoret, President Kenyatta va parlar sobre la demanda de cotó OGM. Si el molí reformat és córrer a plena capacitat i la plena ocupació, necessitarà un subministrament fiable de cotó. Per aconseguir aquest, els agricultors han de tenir accés als OMG que neutralitzen els atacs de cucs de la càpsula, augment de la producció de cotó a 22 comtats de deu vegades - des del corrent 28,000 a tons 260,000 tones anuals. Aquest cotó va a alimentar no només la nova planta, sinó també mitja dotzena d'altres fàbriques que han tancat en els últims anys. tecnologia dels OMG té el potencial d'ajudar a rugir de nou a la vida.

On sigui que els productors de cotó han tingut accés als transgènics, que han van córrer a treure profit d'elles. En L'Índia, per exemple, un estimat 97 per cent de les varietats d'OMG productors de cotó de plantes. Ningú ha obligat aquest a ells. Ells van escollir voluntàriament perquè van veure els beneficis.

El blat de moro és la propera oportunitat òbvia per a l'adopció d'OGM. Com a productor de blat de moro mi, Estic molt conscient de com els transgènics poden millorar la meva productivitat i rendibilitat. Aquesta eina ajudarà a matar els insectes que mosseguen a les meves cultius sense la complicació dels plaguicides. I tot el que estic buscant és l'accés a la mateixa tecnologia que els agricultors en molts altres països que ara donen per fet.

Nosaltres, els kenyans pot queixar tot el que vulguem sobre llegats del colonialisme i el racisme i com el món descuida Àfrica; fins i tot sobre la corrupció - però en el cas dels OMG, la trista realitat és que ens hem negat a nosaltres mateixos aquesta oportunitat. No tenim ningú més a qui culpar.

Podem i hem de revertir el curs. Hem vist el que els transgènics poden fer pels agricultors i els consumidors en altres llocs. Deixem que aquest miracle de la tecnologia de millorar la nostra pròpia vida.

President Kenyatta entén l'oportunitat. Fa dos mesos a Eldoret, que va donar veu a ella. Ara li toca als seus ministres per impulsar la comercialització exitosa dels transgènics, de manera que els agricultors de Kenya poden créixer tan aviat com sigui 2020.

 

El temps de les paraules ha acabat, i el moment d'actuar és aquí.