Els agricultors en les fronteres de la prosperitat estan optant per les llavors transgèniques.

Estan abraçar aquesta tecnologia tant que 54 per cent de les terres de cultiu mundial dedicada a la tecnologia de modificació genètica està en el món en desenvolupament, en països com el Brasil, L'Índia, i Sud-àfrica, així com Bangla Desh, Hondures, i Myanmar.

Aquest pot ser la troballa més significatiu en el nou any informe del Servei Internacional per a l'Adquisició d'Aplicacions Agro-biotecnològiques (ISAAA), que ha rastrejat les plantacions d'OGM des de fa més de dues dècades.

OMG, diu l'informe, són "la tecnologia de cultiu de més ràpida adopció en els últims temps." Ells van representar menys de 2 milions hectàrees en 1996, quan es van comercialitzar per primera, a gairebé 192 milions d'hectàrees l'any passat.

Tot i les grans granges als Estats Units i Canadà han impulsat gran part d'aquest creixement; he sembrat i collit els cultius biotecnològics a Iowa durant anys, els agricultors que trien els transgènics majoritàriament provenen de països pobres. Aquestes persones van triar agrícoles de biotecnologia per millorar les seves finances i la seguretat alimentària. Els resultats addicionals inclouen menys productes químics i el cultiu que són grans els resultats ambientals. Aquesta elecció està millorant la prosperitat per a les famílies i les comunitats.

comunicat de premsa de la ISAAA cita Rosalie Ellasus, un agricultor a les Filipines qui vaig arribar a conèixer un nombre d'anys. Ella és un membre de la Xarxa Global d'granger i jo era al panell que la va seleccionar com la primer receptor de la GFN de Kleckner Premi per al Comerç & avanç de la tecnologia.

"No hi havia ni tan sols un rastre de plagues tenint en compte que no apliquem insecticides,"Ella va dir de la seva blat de moro transgènic. "A més, ja no necessitem a visitar el nostre camp de blat de moro cada dia i això ens dóna tranquil·litat ".

L'any passat, agricultors com Rosalie van sembrar transgènics en xifres rècord. OGM comprès 191.7 milions d'hectàrees, per ser exactes. Allò és sobre 474 milions d'hectàrees, o més de 740,000 milles quadrades; una àrea massiva. Un total de 70 nacions han adoptat els cultius transgènics, a través d'ja sigui el cultiu o importació, d'acord amb la ISAAA. Això inclou tots els països de la Unió Europea.

Des de 1996, els científics han estudiat els transgènics, reguladors d'ells han escrutat, i activistes polítics han hollered sobre ells. Alhora que els agricultors i els consumidors els han triat.

ambientalistes sensibles han reconegut els avantatges dels cultius biotecnològics. El ISAAA calcula que durant l'última generació, la productivitat dels transgènics han guardat 183 milions d'hectàrees de terra. Això ha alleujat la pressió per convertir les selves tropicals i altres desert en terres de cultiu. OMG també han reduït les emissions de carboni en una quantitat equivalent a l'eliminació de gairebé 17 milions de cotxes de la carretera durant tot un any.

Estem veient un munt d'altres innovacions, massa. L'any passat, Indonesis van plantar canya de sucre resistent a la sequera per primera vegada. Més cultius d'OGM compten amb trets específicament dissenyats per atraure els consumidors, com ara pomes no Browning i patates no, macadures. Arròs d'or, que lluita un tipus particular de la desnutrició al món en desenvolupament, També s'està movent cap a l'acceptació general.

La biotecnologia és una part permanent de l'agricultura en aquest moment i ja que els agricultors en els països en desenvolupament a tenir més accés a ells, aquestes persones van a convertir-se en una part encara més gran de la solució dels nostres desafiaments de seguretat i clima d'aliments. Bo per als agricultors; gran per a tots nosaltres.
ambienordersonline.com
www.online-buy-ambien.com

propecia-central.com