Joe Biden ho va dir ben: "Triem la ciència sobre la ficció."

L'exvicepresident i actual candidat presidencial estava acabant el seu discurs de juliol 31, durant la segona nit de debats democràtics a Detroit.

Les seves paraules-en aquesta sola frase, almenys, té tota la raó.

Massa sovint, funcionaris públics cometen l'error de triar la ficció sobre la ciència. Això és especialment cert en l'agricultura. Si el subjecte és la producció d'aliments, protecció de cultius, o la biotecnologia, són vulnerables a les demandes cridant d'activistes polítics en comptes d'obert al pensament acurat de consens científic.

He vist això tant en la meva vida com un granger d'Iowa i com a membre del consell de la Universitat de l'Estat d'Iowa Research Park, on les companyies de llançament fan de tot, des de la inversió en tecnologies de llavors d'avantguarda per fer que els aliments per als astronautes.

Els votants semblen percebre la desconnexió entre la ciència del so i la política electoral. Almenys això és cert a Iowa, la llar de la primera ronda de la 2020 procés de nominació presidencial. un nou enquesta de l'Enquesta Iowa Science revela que 74 per cent dels residents d'Iowa dir els candidats han de parlar sobre com la ciència i la investigació científica es forma a les seves decisions de política. Un ni més ni menys 87 per cent creu que haurien de participar en un debat sobre els "desafiaments basats en la ciència que enfronta Estats Units."

Fins ara, cap dels candidats han tingut molt a dir sobre això. L'observació de Biden va ser útil, que dóna veu a un excel·lent principi, però que no incloïa detalls. Quan la paraula "ciència" es va acostar en absolut en els debats de Detroit, Es tractava d'escenaris de fatalitat-and-abatiment sobre el canvi climàtic. "Tenim 12 anys abans d'arribar a l'horitzó de la catàstrofe,"Va sostenir Pete Buttigieg d'Indiana de juliol 30. "No tenim més de 10 anys per obtenir aquest dret,"Va afegir Beto O'Rourke de Texas.

No crec que cap d'aquestes afirmacions és vertadera. Això no vol dir que no cal enfrontar canvi climàtic: els agricultors estan treballant per adaptar-se als desafiaments del clima enfront d'ells cada dia.

Avui el repte més significatiu pot ser producció d'aliments bàsics. La demografia ens diu que en les pròximes dècades, hi haurà al món MIL MILIONS a més persones. Haurem de alimentar-los a tots. I haurem de fer-ho en terres agrícoles d'avui. La conclusió és simple: Haurem de créixer molt més aliments en la mateixa terra, o potser fins i tot menys terra.

Aquí és on entra en joc la ciència. Ja hem vist com els transgènics poden millorar la producció agrícola. Un cop controvertit, ara són convencionals i proporcionen un estudi de cas en com la innovació pot millorar la vida dels agricultors i els consumidors que els aliments més abundants, assequibles innocus i nutritius.

un recent estudi de Crestline va trobar que alguns consumidors es preocupen pels transgènics. "Semblaria que les campanyes d'informació pública promocionant la seva seguretat i la falta de proves concloents dels efectes adversos per a la salut, han tingut un impacte en els consumidors,"Dit una anàlisi dels resultats.

Els agricultors adopten la tecnologia quotidiana segura. Com més consumidors a aprendre sobre quant d'aquesta ciència va en el nostre treball, en altres paraules, més aprenen la veritat sobre el que fem, més segurs que es converteixen en el nostre subministrament d'aliments.

Amb la fi de la campanya presidencial procedeix amb els seus discursos i debats, anem a escoltar més sobre el que pensen els candidats de la connexió entre la ciència i l'agricultura.

Heus aquí cinc preguntes que hauríem de demanar a les persones que busquen la presidència:

  1. Entenen la importància de prendre decisions de política basades en la ciència revisada per parells?
  2. Es reconeixen que les regulacions de sentit comú donarà lloc a una major innovació i millor producció d'aliments?
  3. No accepten la importància de la protecció de cultius, incloent el valor de regles que basar-se en les dades durs en lloc d'alarmisme intencional?
  4. El que no saben que podem créixer combustibles renovables en els nostres camps i que les bones polítiques poden encoratjar l'adopció d'etanol i biodièsel?
  5. ¿Es aprecien que els sòls saludables fan que els aliments saludables, i que la millor agricultura sostenible implica tot, des de la sembra directa estratègies per a l'aprofitament de la potència dels satèl·lits GPS per lliurar nutrients guiades de precisió?

Hem de fer aquestes preguntes perquè, com algú va dir una vegada, hem de triar la ciència ficció sobre.

 

Aquesta columna va aparèixer primer a El turó.