Ciència

Per alimentar la seva 1.4 milions de dòlars, Xina aposta gran en l'edició del genoma dels cultius

aquesta història, el primer d'una sèrie d'CRISPR a la Xina, va ser recolzat pel Centre Pulitzer.

A Beijing i DURHAM, CAROLINA DEL NORD-Si Gao Caixia eren un agricultor, que podria estendre una mica més prima. Al final del passadís de la seva oficina en una sucursal de l'Acadèmia Xinesa de Ciències (CAS) aquí a Beijing, llavors d'una varietat d'arròs inusualment suau i una varietat de blat amb grans especialment el greix i la resistència a un brot fong comú en una sala de cultiu de teixits. Un curt passeig, plantes de tomàquet silvestre ara més resistents que les varietats domèstiques però que porten la mateixa multitud fruita dolça un hivernacle, juntament amb el blat de moro i les patates que són lents a marró quan es talla resistent a herbicides. En altres sales de laboratori Gao creix noves varietats d'enciam, plàtans, Lolium, i maduixes.

Però Gao no és un agricultor, i que cornucòpia no és per a la taula, encara no, de totes maneres. Ella és un científic de la planta de treball en la vora davantera de la millora dels cultius. Cada un d'aquests diversos cultius ha estat un objectiu per als criadors de plantes convencionals, que han treballat poc a poc i amb molt esforç per dotar-los de característiques perquè siguin més productius, nutritius, o resistents. Però Gao està millorant elles a velocitats sorprenents usant l'editor de CRISPR genoma.

Gao és una cara de l'aposta del govern xinès que CRISPR pot transformar el subministrament d'aliments del país. Un sistema immune natural bacterià, CRISPR va esdevenir un potent editor genoma fa només uns pocs anys en U.S. i els laboratoris europeus. Avui, però,, Xina publica dues vegades més nombrosos treballs agrícoles relacionades CRISPR-com el segon lloc del país, als Estats Units. l'explicació?
www.buytramadolmeds.com
www.tramadolsupply.net
www.tramadolpainpills.com

Llegiu més en la ciència: https://www.sciencemag.org/news/2019/07/feed-its-14-billion-china-bets-big-genome-editing-crops