Ells diuen una imatge val més que mil paraules.

És per això que m'agrada prendre pictures dels meus cultius: el meu fotos explicar una història senzilla sobre la bona alimentació i la protecció dels cultius d'una manera que només les imatges pot.

L'últim d'ells fotografies, que Jo recentment publicat a les xarxes socials, mostra 4 panotxes de blat de moro. El parell de l'esquerra són no-GMO, o el que algunes persones insisteixen en anomenar "natural". La parella de la dreta són la resultat de la biotecnologia convencional.

Què parell triaries?

Vegi la diferència? Per descomptat que pot. És obvi per a qualsevol persona amb els ulls.

El blat de moro transgènic és gran i saludable. Que no mostra signes de podridura. Es veu net.

El blat de moro no-GMO és molt més petita. Té moltes menys grans. Es veu malaltissa.

Tom fotos com aquest perquè les persones que no pensen molt sobre l'agricultura arribaran a entendre per què els agricultors com em tria per plantar i fer créixer els cultius d'OGM. Ells no són només una font segura i fiable d'aliments. De fet, són la millor font d'aliments que podem produir.

En la meva granja a Uruguai, No sóc amo d'un acre de terra. En canvi, Llogo meus camps i fer créixer una àmplia gamma de cultius en rotació. Els meus cultius d'hivern són majoritàriament de l'ordi, colza, blat, civada, i l'herba de sègol. Els meus cultius d'estiu són majoritàriament soja i el blat de moro. El meu objectiu és produir tots ells en abundància.

Per això em dirigeixo a la ciència i la tecnologia, ja que els agricultors sempre tenen. Volem les millors eines disponible de manera que puguem créixer la majoria dels aliments per al nostre planeta fam.

Imatges ens poden mostrar molt sobre l'èxit dels nostres mètodes. Hi ha alguna pregunta sobre quina de les meves panotxes prefereix menjar? Quan ens fixem en el meu fotos, vostè sap la resposta a l'instant. Fins i tot el més fort activista anti-OGM recolliria el panotxes de blat de moro OGM.

Això és el que jo prefereixo. Estic de gira meus camps tot el temps, a la recerca dels millors cultius per portar de tornada a la meva família per al nostre propi ús. La els cultius d'OGM sempre són els més atractius.

No obstant això, encara tenim paraules per explicar per què aquestes panotxes de blat de moro es veuen tan molt millor-i tot es redueix a la protecció de cultius.

Els nostres cultius estan sota assalt constant. Plagues volen menjar-los. Les males herbes volen robar la seva aigua i nutrients. Malalties volen infectar-.

La meva feina com a agricultor és per evitar que això passi. Jo ús diversos mètodes, i els insecticides es troben entre els més importants. Es mantenen els errors de devorar les meves cultius.

Aquí hi ha una cosa que moltes persones no s'adonen: Els cultius no modificats genèticament requereixen insecticides, però els cultius d'OGM no ho fan. Aplico insecticides amb seguretat i responsabilitat; que plantejar cap amenaça per als consumidors. No obstant això, una de les gran avantatges dels cultius d'OGM és que no necessiten en absolut insecticides. Contenen una proteïna natural que repel·leix insectes. Això és un avantatge increïble, més un important raó per preferir elles.

cuc barrinador del blat de moro.

El contrast entre el blat de moro transgènic i no OGM en la meva foto és més gran encara: Una altra cosa de la foto no mostra és que el blat de moro no-GMO és sovint plena de cucs. Com si allò no era prou dolent, els cucs masteguen en els grans, la creació de vies per a la malaltia.

Sense biotecnologia i protecció de cultius, Hauria de transformar la granja com jo. que havia reorganitzar meus rotacions i créixer menys varietats. Jo possiblement deixaria de plantació blat de moro enterament, com no GMO rendiments són tant com 50 per cent menys que els rendiments d'OMG. Pitjor de tots, Hauria de utilitzar molts més d'aerosols per controlar les males herbes i els insectes.

Seria arribar a ser molt més difícil per a mi fer una vida com agricultors i dels aliments per als consumidors anirien cap amunt.

Aquesta és la definició d'una situació de pèrdua. Amb els mètodes moderns, No obstant això, els productors d'aliments i consumidors gaudeixen d'un guanyar-guanyar.

l'Oimpediment an sols a aquesta desitjable el resultat és informació precisa sobre com l'agricultura i producció d'aliments realment funcionen.

Necessitem dades fiables. Necessitem científics sòlids. Necessitem agricultors per explicar les seves històries.

I de vegades només necessitem un bon picture.