Per a l'últim mes del ‘ pagès vistes’ secció té segments destacats escrits per membre GFN Chibuike Emmanuel de Nigèria, que va ser inspirat per una història de The New York Times va publicar fa diverses setmanes, ‘Millennials 'fer agricultura atractiu"a l'Àfrica, On llaurar la terra una vegada destinats vergonya'Per Sarah Maslin Nir. El seu article era sobre els esforços d'alguns membres de la generació més jove d'arreglar com l'agricultura es percep a Ghana. Hi ha un bon nombre d'altres nacions en el continent i Chibuike van decidir establir i posar en relleu alguns agricultors joves que és coneixedor dels seus esforços i en alguns altres països. regions 1, 2 & 3 de 'Assegurar Ag Restos'En Sexy'África’ Ara concloure amb la part 4 baix:

Els esforços multidisciplinaris de joves africans per assegurar que les restes Agricultura atractiva '' al continent.

A l'igual que a Ghana, on ''…celebritats han respost a la crida '' Nigèria as-artista DBanj va conduir un esforç de col·laboració per a l'Àfrica safata de l'one ¿Agric, Val la pena Campanya amb el seu '' Cacau na xocolata '' trasto. Top gravar artistes de països de tot el continent – Zimbabwe, Moçambic, Tanzània, REPÚBLICA DEMOCRÀTICA DEL CONGO, Sud-àfrica, Swazilàndia, Algèria, Costa d'ivori, Kenya i Camerun – van ser tots els involucrats en la presa de la cançó d'èxit. Des musicals a efectes visuals, Nawsheen Hosenally, que és Maurici va combinar la seva passió per la tecnologia amb el seu camp d'estudi d'extensió agrícola a cofundar agroindústria TV amb el seu marit periodista de Burkina Faso. La televisió per Internet fa que el sector sigui més atractiu per als joves per mostrant casos d'èxit de joves '' agriprenuers''y les seves innovacions a través d'Àfrica.

Com a President Nana Akufo-Addo de Ghana està repartint polítiques per enfortir 'renaixement de l'agricultura' del seu país, joves africans també estan impulsant polítiques sostenibles en altres llocs. Amb graus de l'Imperial College de Londres i l'Escola Kennedy de Harvard de Govern, Dr.. Flux de cotxes de Nigèria, però ara amb seu a Nariobi, és pionera en el Centre Internacional d'Agricultura Tropical (CIAT) cartera a l'Àfrica basat en quatre àrees fonamentals: agricultura climàticament intel·ligent; la construcció de sistemes alimentaris sostenibles i accions ecosistemes; a més d'analitzar grans volums de dades. Es va exercir com a assessor tècnic superior a Dr.. Adesina, President de l'Banc Africà de Desenvolupament, quan era el ministre d'Agricultura de Nigèria. Per exemple, Debisi proporciona assessorament tècnic a l'aleshores president de Nigèria, i el ministre de la transformació de Nigèria Programa Agrícola (ATA).

Així, amb més de 60% sense conrear d'un resident de l'àrea cultivable de el món en el continent, cada vegada mil·lenari d'Àfrica estan adoptant ''…llaurar la terra…'' Però entenen que això és més enllà de l'agricultura primària i aliments, fins i tot. Si són agricultors, enginyers, formadors de cultura, els científics d'aliments, advocats o comptadors, sempre hi ha alguna cosa que poden fer en la cadena de valor agroalimentària. Així multidisciplinari pol·linització creuada d'idees a través de camps i països ja estan duent a terme. És ser ventar les brases d'aquesta revolució arreu del continent- d'est a oest, nord a sud. Aquests homes i dones joves a entendre '' que el que està en joc és el futur econòmic d'Àfrica ''. Per tant, s'estan trencant barreres, caminant per les dificultats unfathomed, innovant en condicions insuportables i fer-se càrrec del seu propi destí. Els seus esforços estan demostrant que això es pot fer, ' fer l'agricultura (l'agricultura) atractiva '' per tant atractiu per a altres joves i assegurar que aquest ressorgiment en l'agricultura d'Àfrica no és només una moda, però aquí per quedar.

Chibuike Emmanuel és un jove agricultor de Nigèria, que és membre de la Xarxa Global agricultor. Ell és el comissari de la fundació L'agricultura és atractiu Xarxa que inspira, suports i guia a la generació de l'mil·lenni per abraçar carreres agroalimentàries com un camí cap a la prosperitat econòmica de l'Àfrica.