He de conduir 20 milles per veure un semàfor. Per arribar a un aeroport de la granja requereix un recorregut de 2 hores a Burlington.

En altres paraules, la vida a la nostra granja lletera a Vermont pot sentir bastant remota.

Això és especialment cert abans que vam guanyar l'accés a la banda ampla, esquena quan semblava que ens enfrontem a una llum vermella a la rampa de sortida a l'autopista de la informació. Ara que la banda ampla, finalment ha arribat al nostre país d'origen, la llum vermella s'ha tornat verd-meva família pugui gaudir dels beneficis de la vida rural, juntament amb la connectivitat que ens manté en contacte amb tothom.

Som millors agricultors, massa, a causa d'internet d'alta velocitat millora la nostra capacitat de reunir les nostres vaques lleteres, i a mesura que continuem aprofitar la revolució de les comunicacions, continuarem perfeccionant les nostres operacions.

Tristament, 24 milions de nord-americans encara no tenen accés a banda ampla, Segons un informe emès l'any passat per la Comissió Federal de Comunicacions (FCC). La gran majoria d'ells viuen en zones rurals, i molts són els agricultors. Fa dos anys, un nord-americà. Departament d'agricultura estudi trobat que 29 per cent dels agricultors no tenen accés fiable a Internet.

habitants de les ciutats i suburbis poden tenir servei de banda ampla per fet. Aquí a Amèrica rural, no podem.

Aquest no és un problema només per als agricultors, No obstant això. És un problema per a tots nosaltres perquè significa que la nostra economia està a l'altura del seu potencial. un USDA informe a principis d'aquest any va mostrar que si cada agricultor podria treure el màxim profit de les tecnologies digitals a través de banda ampla rural, la nostra economia creixeria tant com $23 milions de dòlars l'any.

Això és gairebé quatre vegades la mida de tot el pressupost de l'estat de Vermont.

Així banda ampla rural és un guanyar-guanyar-guanyar: més ingressos per als agricultors, més ingressos fiscals per al govern, i el menjar més assequible per a tots.

Secretaria d'Agricultura, Sonny Perdue posa d'aquesta manera: "La banda ampla en zones rurals d'Amèrica serà tan transformadora al segle 21 com l'electrificació rural va ser al segle passat."

Aquest és un reclam cridaner, i pot estar a prop de la marca. De banda ampla sense dubte ha canviat la forma com fem servir la nostra granja.

abans de banda ampla, ens basem en el servei lent i poc fiable d'Internet per satèl. Una de les seves peculiaritats era que no es podia connectar amb ell de casa, però vaig poder del nostre graner. Així es va construir una oficina improvisada. Això era menys que ideal: Havia de portar auriculars per protegir les orelles del soroll fort de la nostra bomba de buit. durant les pluges, No podia treballar en absolut, perquè el servei va ser baix. I les taxes de transmissió van ser l'equivalent digital de veure créixer l'herba. Quan volia descàrrega de dades, M'agradaria deixar l'ordinador i tornar més tard, amb l'esperança que el treball es faria.

La banda ampla fa que tot sigui millor. Mantenim excel·lents registres del nostre ramat, vigilància de la salut i la producció de cada animal. The veterinarian doesn’t need to visit nearly as often because we can get our pregnancy test reports in our email from a milk testing lab in Pennsylvania. We can look up our milk production and quality measures from our dairy cooperative online, així com rebre alertes de text si un informe està llest. També tenim accés instantani al nostre banc, el que ens permet verificar saldos, pagar les factures, i desemborsaments sol·licitar en qualsevol moment del dia o de la nit.

Tenim l'esperança de fer més avenços aviat. Ens agradaria posar monitors d'activitat en les nostres vaques perquè puguem fer un seguiment del seu moviment i la dieta. Si es perden, ens trobarem. Si deixen de menjar, sabrem que alguna cosa està malament. També posarem sensors en els nostres tancs d'aigua i en els nostres boscos de sucre (on es produeix el xarop d'auró): Si es trenca una o torçades, anem a rebre missatges d'alerta en els nostres telèfons.

Potser aquestes innovacions sonen mundanes en lloc de miracles Recorcholis de les fronteres de la tecnologia moderna. Però aquest és el punt. Són les eines ordinàries de negocis avui en dia-i milions d'agricultors no es poden utilitzar a causa que no tenen banda ampla.

La bona notícia és que l'USDA està tractant de resoldre aquest problema inversió en banda ampla rural. Al juny, Senadors Susan Collins i Doug Jones d'Alabama-republicà i un demòcrata, respectivament-proposat fons addicionals. Per la mateixa època, president de la FCC Ajit Pai anunciat la creació d'un Grup de Treball per a la Revisió de les necessitats de connectivitat i tecnologia d'agricultura de precisió en els Estats Units.

El títol del grup de treball és un bon mos, però la seva missió és simple: Portar la banda ampla a zones rurals d'Amèrica.

El necessitem a tot arreu el més aviat possible.