Lecture sent gravada per Peiretti.

La Xarxa Global ® granger vol felicitar el seu membre de la Junta d'Argentina, Roberto Peiretti, agrònom i expert reconegut internacionalment en sòl, conservation agriculture and No-Till agriculture. Peiretti va ser guardonat amb un doctorat honorari per la seva ànima mater, Universitat Nacional de Còrdova. A més, Peiretti va donar una sèrie de conferències per a una classe que serà un programa MICROMASTER acreditat en el sistema de sembra directa– part d'un programa conjunt entre la Universitat Nacional de Còrdova i la Universitat de Harvard (anomenada EDX) que serà distribuït i utilitzat per fins 50 escoles.

Roberto granges prop de Rosario, Argentina amb la seva dona encantadora, Cintia, i han viatjat extensament internacionalment parlar en esdeveniments, parlant, learning and sharing their expertise. A més, va ser membre fundador de l'organització amb molt bona reputació Aoffriaseed (Argentí No fins a l'Associació de pagesos), i CAAPAS (Confederació americà no fins a associacions d'agricultors).

Gràcies per tot el que han fet per a l'agricultura, Roberto, i felicitacions per un premi merescut!

sortida breu biografia de Roberto baix i segueixi al seu pàgina d'autor per examinar les columnes És autor aquí en el lloc web de l'GFN.

També, a continuació és un article sobre ell rebre el premi que es tradueix en anglès d'espanyol – que en orginates CBA24N d'Argentina de juny 28, 2019. Això enllaça amb l'article original, que també inclou una breu entrevista en vídeo sobre Peiretti rebre el premi (vídeo també es pot veure en Facebook).

Rebem a l'Enginyer Agrònom, Roberto Peiretti

[Traduïda costat a un altre espanyol a l'anglès] Peiretti va ser reconegut amb el Doctorat Honorari de la Universitat Nacional de Còrdova.

El juny 4, l'Honorable Consell Superior de la Universitat Nacional de Còrdova, awarded the degree of Doctor Honoris Causa de la Universitat Nacional de Còrdova to the Agronomist Roberto Atilio Peiretti.

El referit professional, nascut en Creu Alta, Còrdova, graduat com
Agricultural Engineer at this University in 1971, obtenint el Premi de la Universitat de
"Medalla d'or" per als mèrits acadèmics als vint-i-anys d'edat i va ser part de la
primera promoció d'Enginyers Agrícoles va graduar de la UNC.

En 1975 va obtenir el Mestratge en Ciències amb orientació d'Agronomia de la Universitat de l'Estat d'Oklahoma (Estats Units d'Amèrica).

També va ser distingit i premiat per nombroses entitats nacionals i estrangers associats amb l'agricultura.

Ha realitzat nombroses publicacions en diferents idiomes als diaris, revistes i llibres especialitzats en el camp; Al seu torn, ha ocupat càrrecs acadèmics i de gestió de diversos rangs, així com assessor tècnic, auditor, consultor i productor agrícola.

Enllaç: https://www.cba24n.com.ar/recibimos-al-ingeniero-agronomo-roberto-peiretti/