Notícia de la importància de la organització mundial del comerç que va emetre un comunicat de premsa GFN sentia era destaquen.
buymodafinilgeneric.com
buyprovigilmodafinil.com

Informe WTO Mostra restriccions de comerç entre G20 contínua a nivells alts històrics

24 Juny 2019

21 Monitorització informe de la OMC sobre G20 comerç mesures preventives en 24 Juny Mostra que la cobertura de comerç de noves importació restrictiva mesures introduïdes durant el període (Octubre 2018 a maig 2019) va ser més de 3.5 vegades la mitjana des de maig 2012 Quan l'informe començar incloent comerç cobertura figures. L'informe troba que el comerç cobertura d'USD 335.9 milions de dòlars durant el període és la segona xifra més alta en el registre, després de l'USD 480.9 milions de dòlars va informar en el període anterior. Junts, Aquests dos períodes representen un augment dramàtic en la cobertura de comerç de mesures restrictives d'importació, portant WTO Director-General Roberto Azevêdo anomenar al G20 economies de treballar junts urgentment a alleujar les tensions de comerç…

buy-soma-order.com
soma-online-pharmacy.com

Veure les principals conclusions i ple alleujament a: https://www.wto.org/english/news_e/news19_e/trdev_24jun19_e.htm