Kyodo News recently visited Global Farmer Network board member Tim Burrack at his family farm in Iowa. The news service from Japan wanted to get his view on some current trade issues – Aquí és el que va dir:

Afectats per la Trump ’ batalles de comerç de s, U. esperança d'agricultors de Destret ràpida

Per Minyoung Park, KYODO NOTICIES – Jun 14, 2019

Arlington, Iowa – U. President Donald Trump ’ política de spurning marcs de lliure comerç internacional per tal de buscar les negociacions bilaterals concessions ha castigat americans agricultors en el curt termini, deixant-los en desavantatge en mercats d'exportació i desitjós d'acords de comerç que podrien restaurar la seva competitivitat.

Tim Burrack, un granger i productor de carn de porc a Iowa oriental, dit Kyodo Noticies les seves operacions han patit com a conseqüència d'exclusió de l'acord progressiva i completa per a Trans-Pacific Partnership, un pacte de 11-nació lliure comerç, que va entrar en vigor al desembre, després d'un Trans-Pacific Partnership plans originals van ser sacsejat per una abrupta u. retirada…

Llegir el ple article aquí: https://english.kyodonews.net/news/2019/06/e9698de29b11-focus-hard-hit-by-trumps-trade-battles-us-farmers-hope-for-speedy-fix.html