Imaginar un futur amb menys guacamole.

Podria ser aquí més aviat del que penses — sobretot si els Estats Units més danys seva relació comercial amb Mèxic.

Potser vostè va veure les notícies recents: "Una escassetat d'alvocat podria causar problemes en superbol diumenge,"va dir un titular d'un parell de setmanes a la web de Aliments & Vi, referint-se a la fruita que és l'ingredient principal de guacamole.

Això és notícia podrit: Es podria arruïnar festes tots a través d'Amèrica!

No estic tirant una festa aquest cap setmana, però com tants nord-Americans, Vaig a veure el joc. Com a fan de tota la vida dels patriotes de Nova Anglaterra, Tinc un interès arrelament — tot i que jo he ridiculitzar al quarterback estrella Tom Brady la dieta extrema i com va misunderstands el que els agricultors com jo fer per viure.

Si que estaven tenint els clients, Probablement em vols servir-los guacamole. Or at least I would if it were readily available at my local grocery store.

La causa de la nostra crisi de guacamole suposada és una escassetat de gas a Mèxic. President Andres Manuel Lopez Obrador, qui va assumir el càrrec el desembre, vol per robatori de combustible. Per desgràcia, les seves polítiques nous creat un problema d'escassetat, fent molt més difícil per a agricultors i camioners en àrees clau als conreus de collita i transport, incloent-hi els alvocats que nord-Americans agrada convertir en guacamole i servir com un bany d'entrepà d'aliments.

Preocupacions de l'obrador són comprensibles: “Fuel theft is fast becoming one of Mexico’s most pressing economic and security dilemmas,” reports Reuters. The illegal tapping of gas pipelines, mostly by drug cartels, depresses the government’s annual revenues by $1 milions de dòlars.

That’s enough to pay for almost 200 Super Bowl commercials, which this year are said to run a little more than $5 milions per 30 seconds of airtime. (At least one Super Bowl ad on Sunday will tout avocados.)

As news spread of the Great Guacamole Crisis of 2019, els mitjans de comunicació produeix una sèrie d'històries que barregen d'atraccions amb preocupació: "Sant guacamole! Súper Bowl aficionats podia anar sense berenar bàsic com l'escassetat de combustible pot impedir que els agricultors mexicans enviant alvocat als EUA,"va cridar un titular de la Correu diari.

Aquests articles semblava desapareixen tan ràpidament com van aparèixer: Fins ara, consumidors als Estats Units no han lluitat per trobar guacamole a les lleixes de les seves botigues de queviures. Aparentment ens menjaré desenes de milers de tones de les coses, com tenim al voltant de cada Super Bowl en els darrers anys.

In addition to breathing sighs of relief, seria convenient aprendre una lliçó de l'angoixa de guacamole: Our food supply is global, and we depend on a good trading relationship with Mexico as well as many other global trading partners to move food products around the world. We take for granted the fact that we can buy year-round fresh produce at the grocery store that would never be in season this time of year in most growing regions of the United States.

Si t'agrada guacamole, vostè pot agrair a l'acord de lliure comerç nord-americà, negociat fa una generació. The advent of NAFTA led directly to guacamole’s big boom in popularity in the United States.

Before we strengthened our trade ties with Mexico, it was virtually impossible to import fruits and vegetables from Mexico. Avocados were outright banned. Americans who wanted guacamole turned to avocado farmers in California, but their short growing season made this food rare and expensive.

Following NAFTA, No obstant això, we gained access to this delicious product from its native land, where farmers have cultivated it for thousands of years. Avui, Mexicans créixer any alvocats i subministrar la immensa majoria dels alvocats venuts als Estats Units.

Cada any, el nord-americà mitjana menja aproximadament set lliures de alvocats, fins a una lliura només quan NAFTA es va aprovar, segons la De Nova York. Creix la nostra fam per a ells per 10 per cent o més per any. A més del seu gust excel·lent, són una bona font de greixos insaturats.

Fins i tot si no ets un conscient de salut, alvocat-brindis-estimar mil • lenni, és possible apreciar el que fa aquesta fruita verda per a la nostra economia: Un estudi diu que gairebé 19,000 American jobs depend on this market. NAFTA also has created opportunities for U.S. farmers to sell corn, soja, carn de porc, and more to Mexicans, generating billions of dollars in revenues that flow from south to north.

These benefits are the result international trade—and give us another reason to support the new NAFTA, known as the United States-Mexico-Canada Agreement, or USMCA.

Problemes de combustible de Mèxic no va causar una escassetat de guacamole enguany però upending col·laboracions saludables comerç podria. Aquesta és una raó més per què necessitem USMCA.

Jo sóc tot per a un nord-americà. s.g. política comercial que promou els interessos nacionals. Diguem-ne "alvocats primer."