L'agricultura és una professió de temps complet, encara molts membres de la xarxa Global d'agricultor té les mans molt completa amb una varietat d'altres activitats, així. Incloent-hi 2014 Kleckner Premi destinatari Ian Pigott. A més de l'agricultura, you may recall the post a few months to help profile his great initiatives with The FarmSchool and the Pop Up Farm.

Ian, an avid Twitter user you can follow @ian_pigott, still finds the time to also pen a regular column for Agricultors setmanal al Regne Unit. His recent column there points out ongoing issues faced by producers in his area in dealing with the political realm, but it’s also problem faced by all farmers around the world when having to make decisions and plans for their own farms. It’s a very good piece we thought worth sharing broader, the excerpt below is followed by the link to the full column.

 

Opinió: Lliçó d'Oxford, compte amb paraules buides dels polítics

Per Ian Pigott – Gener 18, 2019

Mai no sap quan la data de tall és per anunciar les resolucions d'any nou. Suposem que encara tenim temps.

És el meu missatge d'Oxford agricultura conferència enguany, com a agricultors, necessitem ni la revolució ni l'evolució, però les resolucions.

Si ens havia fet i va mantenir les promeses que ens ha encoratjat a adoptar sobre el passat 13 anys, no hi hauria cap necessitat de canvi dràstic en l'estela de Brexit o un nou bitllet de l'agricultura.

No estic parlant sobre resolucions per limitar l'excés d'alcohol i pastissos, or the things we need to do more of, com l'exercici i la meditació.

No, Estic parlant de les resolucions que decretés l'OFC, the annual gathering for British farming that takes place in the first week of January.

Fa tretze anys, Margaret Beckett va ser secretari d'estat a Defra. As we have come to expect from political speeches at Oxford, Ella va dir molt sense dir res…

Llegiu-ne més: https://www.fwi.co.uk/news/opinion-lesson-from-oxford-beware-of-politicians-empty-words

 

Nota – Farmers Weekly allows a limited number of article views per month to non-subscribers.