I have seen the future of wheat and its in Argentina.

O al menys una versió de la mateixa que seria de gran benefici per a un granger australià com jo.

Deixa'm explicar. Fa dos anys, Vaig tenir l'oportunitat de visitar l'Argentina en una àrea d'escassetat de precipitacions molt similar a les àrees en el meu estat d'Austràlia de l'Sud. Era principis de la primavera, que per a nosaltres en els mitjans de l'hemisferi sud que els cultius eren només tres o quatre mesos de la collita.

El nostre grup d'agricultors australians estava en un viatge d'estudis de les granges d'Amèrica de Sud, amb ganes d'aprendre sobre els nous mètodes, tecnologies i idees que podríem portar de tornada a les nostres pròpies granges.

Fora de Buenos Aires, examinem els assajos de blat a Per modafinilo farmàcia en línia. Els assajos semblaven pràcticament qualsevol altre assaig de blat sota pluja, però en aquest cas els cultius eren de gran interès per a mi, ja que van ser modificats genèticament.

Baldock en el camp experimental de blat a l'Argentina.

anys abans, els científics han après que el gen HB4 en gira-sols confereix tolerància a la sequera. Ells van desenvolupar aquest tret en altres cultius, such as corn and soybeansand also wheat, fent-los tolerant a la sequera i permetent que els cultius creixin de forma més productiva en períodes secs sense incórrer en penalització producció durant temporades amb millors Propecia a la venda.

¿Tenia enveja agricultor? You bet!!

Aquests assajos de pròspera blat HB4 que van rendir 25 percent more than non-GM varieties in drought conditions and in good moisture conditions yielded the same or marginally better than the conventional varieties. They illustrated a potential future for those of us producing food in challenging environments.

Id love to grow GM drought-tolerant wheat on my farm in Buckleboo where we receive an average 12 polzades de pluja a l'any. En aquesta regió, aigua és un bé preciós. El nostre sense conreu enfocament ajuda a conservar la humitat de terra i vam triar cultius adaptats a aquest entorn de les estacions de creixement curtes.

No obstant això, ni tan sols les millors varietats disponibles fan bé en una sequera.

Aquest collita de blat HB4 Hardy és tan prometedor que Argentina està a la vora de la comercialització. aviat, blat GM podria arribar a ser tan comú com el blat de moro i la soja GM. In Argentinaas well as Brazil, Canadà, els Estats Units, and other countriesGM corn and soybeans are so typical that the non-GM varieties are downright unconventional.

Australia is currently working closely with Argentina and other South American countries to increase collaboration across agriculture. This coupled with the close relationship that already exist between organizations like Australias peak research and development body, CSIRO, i Bioceres a Argentina vol dir que estem ben posicionats per aconseguir avanços significatius cap a la introducció de blat tolerant a la sequera a Austràlia.

amb tristesa, el meu estat d'Austràlia de l'Sud prohibeix els cultius transgènics basa en els mercats per si sols. Es nega als agricultors l'oportunitat d'accés segur, proven technologies that support sustainable agriculture. Farmers who seek to produce more with less inputsand grow more food on less landneed the choice to access innovative and proven tools like GM technology, d'acord a les nostres necessitats agronòmiques i climàtiques, per donar suport a aquests objectius.

Yet we dont have GMs here, tot i els agricultors d'altres estats d'Austràlia i altres països que prenen per fet. Maybe even more concerning is the significant impact on the scientific community with South Australias loss of some brilliant crop scientists over the years as they leave to work in places friendlier to innovation. This is a sad and irreparable loss of expertise and opportunity for our state and industry.

Ive never supported South Australias restriction on GM crops, but Ill agree that when it was imposed 15 fa anys, sabíem menys sobre els gerents generals que ho fem ara. avui, gairebé a una generació més tard, millions of farmers have grown billions of acres of GMs and theyve become the ingredients in perhaps trillions of meals.

The science always has told us theyre safe. Ara l'experiència diu el mateix.

The good news is that more people in South Australia are acknowledging these facts. A change of government and some significant reviews will hopefully give the moratoria significant scrutiny and provide the impetus for change.

El moment és l'adequat. Gran part d'Austràlia està patint una greu sequera en aquest moment, algunes àrees durant diversos anys consecutius. Whats more, ens beneficiaríem de cultius amb altres trets clau, com ara tolerància a les gelades, tolerància a la sal, i com una eina per ajudar a adaptar-se a l'canvi climàtic i l'augment de les temperatures predites.

Technology can help us in so many ways. Its hard enough when farmers have to endure droughts and other natural disasters. Its even worse when we have to struggle through the manmade ones.

Access to GM varieties like HB4 drought-tolerant wheat cant come soon enough.