Agricultors a tot arreu vol créixer prou cultius per vendre a altres. Això és com podem sobreviure aquí a l'Argentina: De la finca de La Carlota, una petita ciutat a les planes, coneguda com la Pampas, Creixem de blat de moro, soja, i de vegades de blat. I ens venen tant a clients en altres països.

Allò no és tot el que pot exportar, encara que. També he après que els agricultors poden exportar idees — i això és el que estic intentant de fer a través de la meva participació amb l'agricultura africana.

La idea és sembra l'agricultura, que ens permet realitzar la majoria dels nostres accés limitat a l'aigua, així com per a protegir el nostre sòl. En comptes de trencar la terra cada any com fins a la terra, intentem molestar-lo el menys possible mesura que avancem en la plantació i collita. Podem mantenir el sòl protegit amb cultius de cobertura per millorar l'eficiència del consum d'aigua. D'aquesta manera, ens protegeix de la humitat en les nostres camps i també lluitar contra l'erosió del sòl.

A l'Argentina, sembra l'agricultura ha fet una gran diferència. Conjuntament amb altres pràctiques i tecnologies, ens està creixent més menjar menys terra que mai.

Que és una excel·lent notícia per a un món amb una població en expansió i creixents pressions ambientals.

Perquè he vist els grans beneficis d'aquest enfocament, Jo sóc un membre Aapresid, l'Associació Argentina sembra els agricultors. Jo també sóc el director del programa internacional de cap fins coneixement i transferència tecnològica.

Fa dos anys, la Banc Africà del desenvolupament (Banc Africà de desenvolupament) en contacte amb nosaltres i li va preguntar si pensem que els sistemes de sembra que estan treballant tan bé a l'Argentina també podria funcionar a la sabana africana, which shares several conditions similar to northern areas of Argentina in the east and west.

Ramirez along with AfDB representatives, Argentinian agronomist, and some local farmers in Ghana.

En altres paraules: Could we export one of our best ideas?

Farming is different everywhere. Just because something works in my country doesn’t mean that it will work in yours. I’ve even seen this on my own farm: Crop production can vary from acre to acre, sometimes for reasons I understand but occasionally for reasons that remain mysterious.

Encara, és possible compartir coneixements i adaptar-lo a les condicions locals — i això és el que hem intentat fer a l'Àfrica. Primer, vam visitar la Costa d'Ivori, on el Banc Africà de desenvolupament té la seva seu. Ens facilita un taller i determina que sembra directa pot treballar-hi. Després d'això va arribar a Ghana, que també Mostra la promesa. Aviat començarem a Guinea, nostre segon país, tot a petició i en col·laboració amb el Banc Africà de desenvolupament.

Harvesting soybeans in Ghana (Nov 2018). Compared to using mechanization, the main image above shows how the harvest has traditionally been done by hand and generally by women.

La diferència més significativa entre l'agricultura a l'Argentina i l'agricultura a l'Àfrica és que a casa, we can rely on a wide range of resources. We have agronomists, contractors, científics, and others who understand farming and are ready to serve the needs of individual growers. We can rely on good equipment, good companies, and a lot of know-how.

That’s not true in Africa. The continent lacks machinery—and even if it had an abundance of tractors, planters and combines, it wouldn’t have people who know how to use them, at least not initially. A Ghana, you’ll find corn farmers, but not necessarily corn farmers who can take advantage of the crop-protection technologies that we take for granted.

Always learning and sharing, Ramirez and Bill Couser talking during a tour of Couser Cattle Company in Nevada, Iowa (Oct. 2018).

El que és més, hi ha molta incertesa sobre el que sembra directa pot acomplir. A la meva granja, per exemple, fem fer amb respecte 700 mm de pluja anuals. Moltes de les granges a la sabana africana rebre 1000 mm de pluja, però els agricultors sovint assumeixen que llevat que regar, que res no pot créixer.

Això només és cert. Així ho hem fet la nostra missió per exportar la nostra experiència. Ens està ensenyant aquests agricultors sembra com l'agricultura pot ajudar a créixer més menjar on abans no tenen.

The AfDB believes that no-till agriculture can help millions of acres of African savannah support crops. If they ever do, they’ll help a troubled land meet its food-security challenges.

No-till farming won’t work like magic. African farmers need political stability, capital, infraestructura, maquinària, and better access to technology, incloent-hi la biotecnologia. Yet no-till farming is ready to make a positive difference right now.

As a farmer and agronomist, I’ve always believed in the power of ideas. We have to share experience and trade knowledge with other farmers. Hem d'aprendre dels nostres errors, parlar del que podem fer malament, i pensar en com tothom pot millorar.

Tenim un sol planeta. Hem de protegir-lo i assegurar-se que la nostra agricultura, no importa on ho fem, és el medi, socialment i econòmicament sostenible.

Blat de moro sortint d'una collita de coberta en Edgard ’ granja s a l'Argentina.