Cronòmetre en comerç — i els nostres líders polítics a Washington, DC cal actuar immediatament per protegir l'agricultura nord-americà.

Agricultors com jo expressat relleu dos mesos en la conclusió de l'acord d'Estats Units-Mèxic-Canadà (USMCA), un acord de comerç que actualitza NAFTA per al segle XXI.

Encara tot el treball dur que va entrar en aquesta quantitat no la quantitat de res si President Trump i el Congrés actual es neguen a empènyer per seu pas al final d'aquest any.

És força simple: La següents Cambra de representants, que aplegarà sota control democràtic el gener 3, probablement no aprovar un acord comercial negociat per l'equip del President Trump.

Això no passarà. President Trump podria proposar un projecte de llei que diu que el sol ha sortit demà i casa demòcrates votaria contra. El seu pla és per oposar-se a tots els aspectes de l'agenda legislativa del president.

És per això que Washington cal avançar cap a la USMCA ara. Per actuar no tirarien ens torna a la confusió i la incertesa que he estat vivint amb durant massa temps.

Jo havia pensat que amb el USMCA, vam finalment havia aconseguit el passat l'agitació dels últims anys. President Trump un cop anomenat NAFTA "el comerç pitjor solucionar potser signat mai enlloc". Agricultors preocupat que ell faria bé sobre les seves amenaces a treure — i esperava que havia de venir cap amunt amb una solució diferent perquè ens basem en l'exportació a Canadà i Mèxic.

Després va venir el USMCA, que el president ràpidament va aclamar com un "meravellosa nou acord de comerç."

En veritat, els acords no són molt diferents per a l'agricultura: "La USMCA nou s'assembla molt la NAFTA vell,"segons una anàlisi per l'Institut International Food política de recerca.

Que és prou bo per a mi: NAFTA era un important acord per als agricultors, donar suport a noves oportunitats per a nosaltres vendre que neixen als clients del Canadà i Mèxic. Seria feliç seguir amb el status quo.

La USMCA fa una millora significativa per a u. l'agricultura: Virtut de les disposicions, Americans lleters guanyarà millor accés als clients canadencs.

Per assegurar-se, la USMCA té alguns defectes, com una disposició posta de sol. Això significa que l'acord de comerç s'acabarà a 16 anys menys que els seus signataris actuar per renovar-lo. Això ens diferencia per un altre lluita duríssima, encara que sigui que podem posar una estona. Estic més que disposat a fer amb les lluites esgotadores dels últims anys.

Qualsevol cosa que els detalls de la USMCA, un fet essencial empetiteix tota la resta: Aprovació de la USMCA ens permetrà finalment a anar més enllà d'una guerra infructuós comerç amb el Canadà i Mèxic. És el moment de fer la pau amb els nostres dos més propera i més fiables socis comercials.

Una vegada que aconseguim la USMCA signat, segellat, i lliurat, podem canviar la nostra atenció als nostres més importants conflictes amb la Xina, les tarifes han devastat agricultors a través del meu estat, que exporta $15 milions de dòlars en productes agrícoles de l'any passat. Si creixem alfals, pomes, cireres, o patates, ens hem sentit l'efecte. El mateix és cert per als agricultors que produeixen altres mercaderies en diferents zones del país.

Necessitem aquestes guerres de comerç per acabar — i el primer pas és que la ratifiquin l USMCA. El president ha de presentar el Pacte al Congrés actual tan aviat com sigui possible.

Això és el que una dotzena de senadors republicans va comminar a fer la setmana passada. "Estem disposats a ajudar a ajudar a aconseguir una via" per al seu pas, van escriure en una carta.

Sen. Pat Toomey, el Pennsylvania republicà que va organitzar la lletra, oferir idees addicionals en el Diari de Wall Street . "Confiar casa demòcrates amb passant la USMCA és una proposició arriscat, en el millor,"va escriure una opinió. "La nova majoria Democràtica a la casa també podria indefinidament lloc de pas dels USMCA, presenta el president a respondre amb l 'opció nuclear' — una retirada unilateral de la NAFTA extrau. Això seria desastrós per a l'economia americana".

Anem a evitar aquest desastre — i ens posem rere la USMCA abans que sigui massa tard.

 

*Aquesta columna va aparèixer primer a Els temps de Seattle Nov 28.