A la meva illa aquí a les Filipines, els agricultors utilitzen encara Búfal aquàtic a llaurar els camps.

A les Illes Camotes — tres illots que seure al cor d'una nació de l'illa — som com un petit país dins un gran país. Estem pobra i rural. Tenim cap indústria. Estem tret de grans ciutats com Manila i fins i tot més lluny de les tecnologies agrícoles que han revolucionat la producció d'aliments arreu del món.

Jo sóc l'únic agricultor en aquestes parts que posseeix un tractor.

Encara que he après alguna cosa important: Matèries de tecnologia, i fins i tot més aïllats i desfavorides agricultors poden beneficiar-se d'ella.

No sóc originari de les Illes Camotes. Vaig començar viatjant aquí gairebé 20 fa anys, comprovar a la finca propietat de la meva sogre. El que més em va impressionar va ser la pobresa mòlta: Va ser a tot arreu.

Meva primera vocació és com un cristià pastor. Vull a difondre la paraula de Déu. Més veia de la Camotes, No obstant això, the more I thought the word of God was calling on me to help.

En el sermó de la muntanya, Jesús diu: "Deixa que la teva llum així que brilli davant dels homes, que ells puguin veure els seus bons treballs, i glorificar el vostre pare que és al cel."

Aquestes paraules de Mateu 5:16 em en va inspirar 2010 per moure's permanentment a la Camotes, on vaig obrir una granja"missió". Encara predicar l'Evangeli, però les accions sovint més eloqüents que les paraules — i així l'objectiu principal del meu granja és mostrar els meus veïns com la tecnologia pot fer-los millor als agricultors.

Camotes is not new to farming or planting corn. It is the staple food of people in this area with most of the corn grown necessary to feed their families. I introduced Bt corn in 2012 als agricultors en Camotes, believing the technology would help farmers improve the lives of their families and communities. That demonstration produced an amazing increase of yield from 600 kg per hectàrea per 8,000 kg per hectàrea.

Hem tingut els OGM a les Filipines durant anys, però els agricultors que havia aprofitat d'ells va viure en un altre lloc, closer to major urban centers and regions with better infrastructure.

Aquesta tecnologia innovadora havia no encara va arribar a la Camotes — però els rumors havia. Molts grups havia propagació mentides sobre els OGM. Lots of people had hesitation about this technology and even some hostile reaction was seen whenever it was being discussed. Farmers in Camotes were misinformed and often scared.

Tenien res a témer, per descomptat: Els OMG són segurs. És per això que he guanyat acceptació en llocs tantes i tantes organitzacions sanitàries i les agències reguladores.

Afortunadament, supervivència supera pseudociència — i la meva Església missió es va tornar la propaganda anti-OMG.

La gent de la Camotes tenen gana, i la seva petites explotacions lluita recaptar cultius al sòl prim. L'agricultura tradicional és tan ineficient que sovint perd diners. Many farms fail to function even on the level of subsistence.

Com la nostra missió granja demostrat l'habilitat dels OMG per produir aliments, skepticism about the technology is diminishing and farmers are interested and ready to adopt.

El rendiment del blat de moro Bt, with its special defense against insects, és fins a 12 vegades més gran que els rendiments de convencionals varietats de blat de moro. Per un pagès senzill, Això pot significar ingressos addicionals l'any valor centenars de dòlars, una suma enorme de diners en aquestes parts.

Per als agricultors pobres, Això és cap concurs: Vol accedir a les noves tecnologies. Veure per creure — i els agricultors de la Camotes ara creuen en el poder dels OMG.

Perquè el blat de moro és un aliment bàsic a la Camotes, GM tecnologia té el poder per ajudar-nos acostar autosuficiència i potser construir l'agricultura en una indústria. Agriculture can be the most practical way to get these people out of poverty. We still have a long way to go, No obstant això. Cal mecanitzar. Necessitem millor accés al finançament. Necessitem més opcions per a la venda el que cultivem.

D'altra banda, Llavors OMG són cars. Que siguin valor el cost superior, però encara són un abast per a molts dels agricultors a la meva illa. Preus més baixos faria una gran diferència. Si som prou intel ligent com editar gens, perhaps we can innovate our way to more affordability.

Jo podria granja en un altre lloc, conreus més i fer més diners. Però tinc altres objectius. Amb el meu granja missió, Crec que hi ha més a la vida de cultiu i collita ho seus propis cultius l'agricultura. Com un pagès que té accés a tecnologies innovadores, Crec que és la nostra obligació moral d'ajudar altres agricultors trobar una manera de sortir de la pobresa.

Durant els recents esdeveniments Global Camperol Taula rodona i Premi Mundial de l'alimentació a Des Moines, Iowa, I had a unique opportunity to raise this point and use my voice to raise the desperate call for help on behalf of the Camotes farmers and others like them around the world. It was very inspiring that the granddaughter of Dr. Norman Borlaug, Julie Borlaug, respost a la meva pregunta i va dir:, "anem a fer en aquest repte, give us two more years.” As a farmer, Prendré una promesa com aquest, és millor que res.

Un dia, Espero, la majoria dels agricultors a la Camotes haurà de tractors que plantar i collir els OGM — i que el búfal aquàtic serà pintorescs recordatoris de quant progrés hem fet.