És el moment de la cortina sobre el Dr.. Oz i exposar-lo per la fearmonger que és.

El programa de televisió diari de l'home el nom complet és Mehmet Oz només ha començat la seva temporada 10è. "Hi ha molt a parlar!"va cridar Oz a l'inici de la primer episodi, el setembre 17.

Llavors, en el segment d'obertura, va fer sonar com el seu bol de cereals dobla com un abocador de residus tòxic d'esmorzar. "Weedkiller és com en el seu menjar,"va advertir.

El teu cereal és segur. No deixar de menjar-lo per què vostè pot haver escoltat d'Oz. No, el teu cereal preferit no enverinar vostè.

Jo sóc un pagès que utilitza productes de protecció de cultius en els camps de la nostra família a Maryland, una dietista que estudia les dietes saludables, i una mare que vol posar de bon menjar en la nostra taula de cuina. Una cosa que he après no és confiar en la màgia d'Oz.

Considerar aquest fet: Menys de la meitat de les afirmacions que fa Oz en el seu programa estan suportats per l'evidència científica. La resta són afirmacions vagues o fonamentades, o en realitat contradiu amb quin greu investigació demostra. Això és segons una investigació per la British Medical Journal.

Per què els espectadors aguantar amb la seva tonteria? Això és difícil de dir, excepte per observar que Oz posseeix una personalitat carismàtica que traspua preocupació. Combinat amb el tema del seu programa de salut personal, la barreja aparentment fa per bona televisió.

En la seva temporada episodi, Oz afirma que glifosat, un Herbicida utilitzat, utilitzat pels agricultors i jardiners, és corrupció que mengem — o, en les seves paraules, "un químic potencialment cancerígenes [és] fent el seu camí en els seus aliments preferits."

Per construir el seu cas, Oz va fer una promesa a espectadors: "Estem portant vostè por a fets."

Fo "fets,"es va tornar a l'Environmental Working Group (EWG), una organització activista que a l'agost va publicar un informe en nivells glifosat a dotzenes de productes de civada, incloent-hi cereals i granola barres — "nivells més alts que el que els científics EWG considerar protectors de salut infantil amb un marge de seguretat adequat".

El problema és que els "fets" de EWG són tots sobre la por. Van ser dissenyats per a la finalitat específica de terrible persones a pensar que una eina convencional de l'agricultura sigui una amenaça de causar càncer.

Fer-ho, la EWG inclinar la provat i veritable fórmula de mentides", maldit mentides, i estadística".

Es va inventar un arbitrari estàndard de seguretat-que és tan ridículament estricte que no una única agència reguladora en tot el món s'acosta a acceptar-lo. Això inclou l'u. Agència de protecció ambiental, L'autoritat alimentària Europea seguretat (que és més estricta que l'EPA), Oficina de Califòrnia d'avaluació de riscos de salut i (que és la més estricta de tots).

Diversos analistes han desmentit mètodes fals de la EWG, com cineasta Nick Saik en un vídeo convincent i Washington Post escriptor Tamar Haspel, del qual Twitter takedown of the EWG summed up the problem nicely: “They go rogue.”

She also wrote: “Glyphosate is everywhere, and I STRONGLY support a robust government program that regularly measures residues. But to date there is no evidence that residue levels are high enough to cause concern.”

I agree completely. A més a més, EWG’s methodology wasn’t peer-reviewed nor did it have any outside researchers analyze their data or reproduce their findings – essential components to solid science. Not only does science support that eating whole grains provides a good source of dietary fiber and B vitamins, també redueixen el risc d'algunes malalties cròniques com càncer colorectal i malalties del cor.

Per la EWG, el punt d'aquest engany és simple: Intenta bolcar pànic en consumidors, enganyar-los a pensar que està menjant cancerígens sense saber-ho — i per tant a atacar l'ètica de l'agricultura moderna.

Aquest tipus de desinformació i fearmongering és només què el doctor demanava, com a mínim quan el nom del doctor estigui Oz: programa impulsat per contingut que és segur per espantar els espectadors i empenta cap amunt de qualificacions. In his strange world, the only thing we have to fear is not enough fear.

Moments into his show on weedkillers, Oz stuck a microphone into the face of a mother in his audience and asked if she was worried about poisoning her family with breakfast cereal. “I’m alarmed and confused,"ella va dir:. “I just want to make sure what I’m feeding my kids is safe.”

Who can blame her? That’s what I want to. Tots volem aliments assegurances. El teu cereal és segur. Don’t fear your cereal.