La 2018 Global Camperol Taula rodona està prevista per octubre 16-17 a Des Moines, Iowa – coincidint amb la setmana del món menjar Premi Borlaug diàleg i Simposi Internacional.

Com s'acosta a la taula rodona GFN està introduint els participants d'enguany. So let’s reintroduce you to “Gina” Gutierrez, un retorn 2016 GFR alumnus who helps operate her family dairy north of the Mexico City area. It also happens that Gina is the recipient of the 2018 Kleckner Premi!

 

Pagès: Georgina "Gina" Gutierrez

País: Mèxic

Jo sóc un 5th generation farmer, treballa a temps complet des de 2008 amb el meu pare (DVM) i germà (enginyer agrònom) on the family farm that was built by my great-grandfather.

On està situada la finca?

Hidalgo State in Central Mexico at 2000 meters over sea level.

Què li agrada el seu aspecte granja? Quina és la mida de la granja? Què créixer o plantejar?

As a dairy farm, we milk 420 cows and have 370 calves and heifers, i 120 bull-calves on a feed lot. Our farm is 53 ha total with 40 ha in crops. We have an alternating crop rotation that includes corn, barley and tricticale with corn and rye grass the next year. All of our crops are harvested for silage for our cattle.

Què està esperant per la majoria com vostè prepari per participar en el 2018 Camperol Taula rodona global?

I’m looking forward to be there to see how different farmers are managing to continue in business despite all the struggles we are having: irregular climate patterns, Guerra comercial i tarifes, demandes de consumidors i la informació errònia, etc.. i si hi ha altres maneres d'afrontar-ho tot.