Jo sóc un fracassat avellana pagès.

Llavors una altra vegada, és així que tots els altres agricultors que ha tractat de créixer avellanes a Nova Jersey. De fet, gairebé ningú a l'est de les Muntanyes Rocalloses pot augmentar un cultiu reeixit d'avellanes.

Simplement no es pot fer a nivell comercial, a causa d'una malaltia fúngica que corre desenfrenada.

Que és a punt de canviar, Gràcies a la investigació innovador. Podria ser encara més millores en el camí, massa, i no només per a avellanes — si només podem abraçar les tecnologies que prometen fer possible.

Majoria de la gent encanta el sabor d'avellanes. Segur que faig, especialment al Nadal, Quan és tradicional a les famílies nord-americà com el meu per posar-los en bols de mescla de nous.

Així que fa quatre anys, Vaig comprar uns avellaners. Mai havia crescut a ells a la meva granja, però jo no estava buscant un nou cultiu. Només vaig pensar que anava a plantar-los i veure el que va passar. Encara que sóc un pagès, això era el més proper a la jardineria del que era a l'agricultura.

Els arbres va morir. Així provava una altra vegada l'any següent. Els arbres va morir, massa. Just amunt a través d'aquest any, meu avellaners mai han sobreviscut a l'estiu.

Vostè probablement ha escoltat la definició col·loquial de la bogeria: provant la mateixa cosa una i altra vegada i conjunció.

Potser aquesta regla s'aplica a mi i la meva mort avellaners. Tot i així, Sempre estic experimentant. Tota la meva vida com un pagès, He treballat amb investigadors de la Universitat de Rutgers, donar una porció de la meva terra, així com el meu treball per ajudar-los a desenvolupar noves soques de cultius. El meu pare va fer el mateix.

Les morts de dos o tres avellaners per uns pocs anys en una fila no pegar com una cosa més que un experiment personal que va ser un fracàs. Algunes persones diuen que èxit neix del fracàs, i no deixo un grapat de petits fracassos em molesta. Sé que l'èxit pot ser la cantonada, Si només em torneu.

Just últimament, No obstant això, Em vaig assabentar de la font dels meus problemes: malaltia del xancre oriental, el fong que mata la majoria dels avellaners de la nostra zona. No havia apreciat la seva agressió o omnipresència. El meu experiment avellana va ser condemna al fracàs abans que fins i tot havia començat.

Ara científics de Rutgers pot haver imaginat com vèncer la malaltia. Fa uns quants anys, biòlegs importats 5,000 avellaners de tot el món. Van plantar-los en una granja d'investigació a Nova Jersey, va ajudar a créixer els, i vistos els resultats.

Avui, la majoria d'aquests arbres pateixen la fumada assassí. Però 150 d'ells estan lliures de malaltia, suggerint que porten una resistència especial. Les seves llavors podria donar a llum a una nova varietat de arbre avellana que poden prosperar a Nova Jersey.

Avellanes representa una excel·lent oportunitat econòmica. S'està en auge en popularitat, Gràcies en gran part a la pujada de Nutella, l'extensió que combina cacau i avellanes.

Turquia produeix actualment sobre 70 per cent d'avellanes del món. Als Estats Units només té 5 per cent de les vendes mundials, majoria dels agricultors a Oregon.

A causa de la innovació de Rutgers, agricultors a Nova Jersey i altres parts dels Estats Units pot ser capaços d'agafar una porció més gran d'aquest mercat en expansió.

Aquest és un triomf de cria tradicional. Per desgràcia, Aquest mètode també és lent. Els meus veïns i al sud de Nova Jersey han crescut bé en cent tipus de verdures, però mai en les nostres vides han ens beneficiat de una collita flamant arribant a l'escena. Avellaners seria el primer.

Això no hauria de ser un esdeveniment Suba-almenys no en la nostra època, mentre ens asseiem a la cúspide de notable d'edició de gen tecnologies noves com CRISPR, que pot accelerar el enfocaments convencionals de cria.

Amb la tradicional cria, experiments de trigar anys, com hem d'esperar per als cultius a brotar, créixer, i alliberar la seva pròpia llavor.

Molt aviat, Anem a tenir eines que permeten prémer el botó d'avançament ràpid. Anem a fer guanys ràpides en el nostre coneixement de les Ciències vegetals i la nostra capacitat per superar la malaltia, males herbes, i les plagues.

Encara tindrem fracassos, però aviat veurem les granges avellana a Nova Jersey — i un munt d'altres èxits, així.

 

*Això va aparèixer primer setembre 27 a northjersey.com (part de la xarxa EUA avui).