Com un pagès australià que es basa en glifosat creixent fiable, Caixa forta, menjar sa, Estic consternada a diverses decisions legals i polítics recents. Tristament, they were made in a science ‘free zone’ and have nothing to do with modern, responsible agriculture.

Als Estats Units, a jury just awarded $289 million to a man who claims that the popular crop-protection product gave him cancer. Al Brasil, a judge has forbidden farmers from using glyphosate, starting in September. A França, President Emmanuel Macron says that he wants to impose a total ban.

The unnecessary global war against glyphosate has been reignited.

El meu germà i jo creixen una gran varietat de cultius en nostra terra a l'estat meridional de victòria, incloent-hi blat, colza, fesols, i fenc. Nostra qualitat ordi troba el seu camí en lots de cervesa, incloent-hi marques la Corona Lager i Foster.

Tant de les nostres famílies viuen a la granja. Si glifosat que planteja un perill real, nosaltres no exposar-nos o les nostres mullers i nens pel risc. Glifosat és una eina de control de males herbes segur i fiable utilitzada a la granja i als nostres horts.

Misinformed people seem to think that farmers buy tanker-truckloads of glyphosate and soak their fields in it. En realitat, we use small amounts strategically under label recommendations.

En general, we apply glyphosate at two key points. The first time is early in the season before we sow. Summer weed control is the next crucial time to conserve precious moisture rather than resorting to open tillage control methods for weeds. Vam seguir les directrius en l'etiqueta i aplicar-lo de manera segura.

Organismes reguladors arreu del món han determinat que glifosat és segur, recolzar el seu treball amb centenars d'estudis. Al cim només és que una cosa anomenada l'Agència Internacional de recerca sobre el càncer (IARC), un grup europeu que té una llarga història de fer afirmacions.

Una investigació recents per Reuters Ciència i salut corresponsal Kate Kelland documents interns solien mostrar que la IARC fins i tot manipula les dades. L'organització sembla més compromès a impactant al públic amb comunicats de premsa que ho fa a la investigació seriosa i els resultats ambientals.

El valor de glifosat, No obstant això, no és simplement que no és dolent. És un bon, Caixa forta, producte eficaç. Ens fa millor agricultors que cura del medi ambient i produir una font fiable d'aliment assequible per als consumidors.

Perquè la nostra regió d'Austràlia és tan sec, no ens podem permetre malgastar l'aigua. Cada gota compta. We practice no-till agriculture, which means we don’t control weeds through the old-fashioned method of plowing them under and turning over the soil – an action that causes the soil to surrender moisture. We’ve replaced plowing with glyphosate. This no-till strategy prevents soil erosion, preserves biodiversity, and reduces greenhouse-gas emissions. It’s an essential feature of sustainable agriculture.

If glyphosate were banned in Australia, it would push us backward in time, all the way to the 1980s. I mean that in every sense. We’d return to 1980s methods of weed control. We’d have to quit and go back to plowing the soil. That would be bad for the long-term health of our farm as well as bad for the environment. We’d also resort to older and harsher crop-protection products.

D'altra banda, under a ban our yields would drop to 1980s levels. Ara mateix, Australians on average grow more than 40 million tonnes per year. Sense accés al glifosat, this could plummet back to 25 milions de tones.

That may not sound like a lot, but it’s a big loss. The cost of food for ordinary people would rise. If the bans were spread to other countries across the globe, it could threaten the world’s food supply.

I’m hopeful that we continue to keep glyphosate and that sound science and evidence will win the day. L'u. court case with the $289 million ruling probably will go to appeal. Al Brasil, the government is urging its courts to overturn the judicial ban on glyphosate. And in France, lawmakers have resisted their president’s crusade against the product.