Al llarg dels segles l'agricultura mai ha estat una manera fàcil de fer una vida. Els agricultors i les seves famílies encarar molts reptes als seus camps i bestiar de males herbes, malaltia, plagues i la salut del sòl a la comercialització d'innombrables, decisions financers i de negocis que fluctuen amb condicions econòmiques i els vents polítics de tarifes, restriccions, ofertes comercials i acords.

Un altre canvi més recent ha anat creixent interès dels consumidors en agroalimentació. Molts dels nostres clients, i de vegades fins i tot els nostres familiars i veïns, vols saber més sobre on ve menjar i com es produeix. De vegades són estereotips, o vistes preconcebudes del que granges i preguntes freqüents dels mètodes que es basen en el passat. Però les persones són curiosos i és bo tenir preguntes – proporciona l'oportunitat de tenir un diàleg, per ajudar les persones més informació, explicar i mostrar per què alguna cosa pot fer anada en comptes d'un altre.

Així que un pagès 'aspecte té' avui? Moltes persones li agradaria saber coses com per què vas decidir convertir-se en un pagès? Quins són els desafiaments que vostè encarar cada dia? Què és l'oportunitat que veure que li aconsegueix excitat per aixecar-se i arribar a la feina cada dia?

Així que anem a començar a comprovar amb alguns membres de la xarxa mundial de pagès al voltant del món i veure el he de dir. Partir d'aquesta setmana amb Jane Smith a Nova Zelanda que va assistir a la 2016 Camperol Taula rodona global i granges amb el seu marit i fills…

 

Pregunta: Expliqueu-nos la granja: On és? Quina mida és el conjunt de servidors? Què et créixer?

Resposta: Som la quarta generació ovelles i vedells els agricultors a Otago -l'extrem sud de la illa sud de Nova Zelanda. Correm 500 Bestiar boví Angus i 4,000 Ovelles Perendale en 3,700 acres d'enrotllar-turó país. Nostra finca es troba a una altitud de 2,000 peus sobre el nivell del mar i així neu és freqüent i s'espera a l'hivern aquí. Estoc són completament lliure i pastures plantejat- i els agrada la vida a l'exterior – són criats per a la resiliència-no utilitzem antibiòtics, tractaments anthelmintic o qualsevol hormones de creixement.

Pregunta: Per què vas decidir ser pagès?

Resposta: Ens apassiona la nostra cria robusta, resistents, Ramaderia feliç i sa. Famílies de l'agricultura són ben conegudes per l'atenció a les seves comunitats, seves explotacions i futur de la seva família i aquests són el que vivim. Estem orgullosos del fet que durant els darrers 30 anys, nostres agricultors de Nova Zelanda han augmentat la seva producció corrent menor nombre de bestiar, però produint més per animal – encara queden basada en les pastures i sostenible.

Jane gaudint d'un temps amb el ramat.

Pregunta: Què és el repte més important que s'enfronten avui?

Resposta: Bioseguretat estanc és el nostre major actiu com una nació de l'illa-tenim la possibilitat de romandre bé assegurava des de un punt de vista de bioseguretat-tanmateix amb el massiu augment de turisme cada any, nostres fronteres haurà de romandre molt ben dotat de recursos per fer front a la creixent risc d'intrusions de bioseguretat.

També passem una quantitat significativa del nostre temps "defensa" el lloc d'un pagès de la societat actual. Ara hem canviat aquest enfocament a una posició proactiva/educatiu, més que un mecanisme de defensa. A Nova Zelanda, Malgrat el fet que som es basen en una pastura sostenible- sistema basat i que exportem 90% del nostre producte, Hem se celebren al compte per la nostra població urbana a un nivell potser invisible enlloc més del món, sobretot tenint en compte que estem altament tributen i Hem tingut cap subvencions pagès des de 1984 (això que ens sentim molt orgullosos de). Hem pres passos significatius per a assegurar-se que tot el que fem a la granja és una auditoria i transparent-dels nostres programes d'alta benestar animal a nostre émfasi ambiental, encara està augmentant el nivell de regulació que es veu obligat a nosaltres cada any. Realment volem fer les coses bé i té un enfocament enllà "compliment" i creiem que els agricultors de Nova Zelanda de fet està fent això, encara que amb molt poc reconeixement i cap primes producte reflexionar nostres alts costos reguladors.

Movent-se a pasturar el bestiar és una feina per a tota la família.

Pregunta: Quines oportunitats veus, com un pagès, que vostè s'emociona sobre el seu futur en aquest camp?

Resposta: Estem entusiasmats sobre els nostres productes Austràlia produït naturalment al món de màrqueting. Estem orgullosos de la nostra sostenibilitat, nostra eficiència i nostre vista basat en família a llarg termini del paper de l'agricultor. Nostre proper pas és assegurar coneixedors que avui dia el consum global reconeix i està disposat a pagar una prima per això – a permetre'ns mantenir la nostra altíssima qualitat en la producció d'aliments segurs i sostenible.