Com la gent de la terra, agricultors entendre el valor dels drets de propietat. Com un pagès a l'Índia, drets de propietat tradicional són intacte i al centre de la nostra vida social i econòmica.

És simple: Drets de propietat són a protegir a tots els costos per a l'Índia per passar d'un país en desenvolupament a una nació desenvolupada.

Drets de propietat intel·lectual són molt similars als drets de propietat privada tradicional. Està basat en aquest coneixement que els agricultors com jo són tan preocupats per un cas que el Tribunal Suprem de l'Índia es reproduirà el juliol 18.

Quan els jutges governar sobre el cas, que implica una patent per cotó de Bt, ells són determinar el futur de l'agricultura a l'Índia. D'elecció és rígida. Podem ser un país seriós que honora a drets de propietat intel·lectual i permet als agricultors a aprofitar la tecnologia moderna agroalimentàries. O podem ser un país de bandolers que ignora aquesta salvaguarda important d'innovació i condemnar als agricultors a les pràctiques primitius que haver aturat la nostra nació durant tant de temps.

L'agricultura és un treball dur, ple de treball físic. Però també depèn de la creativitat i la vida de la ment. Sense les aportacions reflexius de Dr.. Norman Borlaug, L'Índia i el món en desenvolupament mai no hauria vist la revolució verda que permès autosuficients en cereals d'aliments en la dècada de 1970 i 1980.

S'ha observat que el Dr.. Norman Borlaug “salvat més vides que qualsevol altra persona que ha viscut mai.”

Ara ens trobem en una Gene Revolution, alimentat per les noves tecnologies de planta. Índia els agricultors han rebut seu arribada. Aquells que han crescut cotó Bt, com ho vaig fer de 2002 a 2014, es va adonar immediatament els beneficis de GM. La meva experiència, i que de la nostra associació de pagès, amb GM llavors va ser fantàstica i inoblidable. Hem pogut collir grans beneficis reduint els costos de agro química de l'agricultor i augmentar els rendiments i els ingressos.

Els avantatges són tan evidents que més de 95 per cent dels agricultors de cotó indi decideix plantar cotó GM. Estudis revelen que reparteixen fins i tot de tecnologia de GM a prestacions socials: Dones en famílies agro tecnologia gaudir més atenció prenatal. Seus fills rebre vacunes més i quedar-se a l'escola ja.

La meva única queixa sobre tecnologia de GM és que no tenim prous. Per l'omissió de responsables polítics indis per donar permís perquè Bt albergínia, Hem vist als nostres veïns a Bangla Desh té la oportunitat de cultivar Bt albergínia (saps això com albergínia) i collita beneficis enormes sense químics ús i una major producció per hectàrea. Encara esperem també poder cultivar mostassa GM — una tecnologia plenament desenvolupada que continua d'esperar l'aprovació política.

Estem al llindar de cultiu d'aliments més menys terra que mai.

La protecció dels drets de propietat intel·lectual fa possible aquests avenços. Van proporcionar incentius per a científics i investigadors a treballar en la pròxima generació de llavors, que es converteixi en plantes que tenen el poder de superar no només les males herbes, però també les plagues, malaltia, sequera, i més.

Les patents per a aquestes plantes dibuixar capital d'inversió de fonts públiques i privades. Per eradicar nutritiona

Sr.. Pangli parlant en l'esdeveniment pot 2017 en estat de Panjab.

l la fam i alimentar la població Índia — sobre 1.3 mil milions de persones ara mateix, amb més cada any — ha d'inspirar les nostres millors i més brillants ments per treballar en solucions.

Suport científic creixement agrícola, hem de defensar el que fan per proporcionar la protecció bàsica dels drets de propietat intel·lectual.

Principis d'any, Tribunal Superior de Justícia de Delhi de l'Índia posar tot això en risc. D'abril 11, en un cas sobre una patent per a una varietat de lluita contra plagues del cotó de Bt, proposava un nou estàndard per a l'expedició de patents que virtualment elimina el seu valor.

Si el Tribunal Suprem de l'Índia ara accepta aquest enfocament, els avenços tecnològics relacionats amb la planta es reduirà dramàticament com no hi haurà cap motivació per a investigadors agrícoles. Estic preocupat també que la pròxima generació d'investigadors agrícoles seran desviats a altres professions. Anem a seguir veure altres països innovar, adaptació pròpia l'agricultura als reptes del dia, com el canvi climàtic. En lloc de atrapant a les Nacions desenvolupades del món, Índia caurà endarrerir encara més.

El mal resultat serà totalment culpa nostra. Seríem capaços de culpar els nostres problemes en l'herència del colonialisme o la cobdícia dels capitalistes. En canvi, això vindria totalment de la nostra pròpia negativa a reconèixer que els drets de propietat intel·lectual són els blocs de construcció de l'èxit en el segle XXI.

Dono suport a la agenda de agrària governs clau de duplicar ingressos Índia els agricultors per 2022. Com PM Modi i altres se centren en les estratègies necessàries per assolir aquest objectiu important, Em preocupa que serà difícil arribar a sense recerca i innovació tecnològica.

Això és no el que vull pel meu país. Això és no el que vull per la meva granja, la meva família o els agricultors i associacions d'agricultors a través de l'Índia i tot el món.

La responsabilitat de la Cort Suprema de l'Índia és clar: Ha de revertir decisió legal defectuosa de la cort inferior i defensar els drets de propietat intel·lectual que són essencials per al nostre futur.

Aquests cinc membres GFN de l'Índia han beneficiat de cotó de Bt (esquerra a dreta: SRS. Deshpande, Pangli, Kapoor, Kang, Madhava).