El món està començant a obrir els ulls a la meravella d'arròs d'or.

El maig 24, l'u. Aliments i Drug Administration va donar la seva aprovació per aquest conreus modificats genèticament, que es compromet a millorar la salut dels nens en els països en desenvolupament arreu del món.

Que és una gran notícia aquí a les Filipines, on vaig créixer arròs i blat de moro a la meva granja en San Jacinto. Estic segur que es mourà ens un pas més proper a la comercialització d'aquesta increïble tecnologia — i un pas més per derrotar l'amenaça de desnutrició.

Beta-carotè, un precursor de la vitamina A, contribueix a crear el color distintiu.

Arròs d'or deriva el seu nom del seu color groguenc, però podria ser més simple i més útil només per anomenar-lo "arròs saludable". És l'únic propòsit d'aquest cultiu especial per augmentar la ingesta de vitamina A, un compost que tots necessitem com a part d'una dieta adequada. Nens petits necessita més a causa de les altes exigències nutricionals de creixement inicial.

L'organització mundial de la salut estima que gairebé 200 milió de nens no rep suficient vitamina A. Gairebé tots ells viuen en països pobres, on es pateix diarrea i malalties similars. En els casos més greus, una manca de vitamina A pot conduir a mal visió i fins i tot ceguera. En els pitjor dels casos, pot matar. Cada any, centenars de milers de nens moren perquè no tenen accés a suficient vitamina A.

Arròs d'or resol aquest problema a través de ciència sa i estalvi.

Ja hem vist com els OMG contribuir a l'agricultura sostenible. Agricultors estan cultivant aliments més menys terra que mai — milers de milions d'hectàrees dels OMG en les últimes dues dècades, incloent-hi blat de moro a la meva pròpia granja a les Filipines.

Rosalie Ellasus visitar un talong GM (albergínia) camp de Bangla Desh.

Com un productor, He vist els avantatges d'aquests cultius de prop. Ells han millorat la meva capacitat per produir aliments i també de viure per la meva família.

Arròs d'or fa fins i tot més. Aprofita el poder de la biotecnologia per afrontar la desnutrició. Biofortificados amb vitamina A, es pot prendre en el problema de la deficiència de vitamina A on és més greu, des de casa meva a les Filipines a Bangla Desh, L'Índia, Indonèsia, L'Iraq, i gran part de l'Àfrica subsahariana.

Molta de la investigació en suport d'arròs d'or ha tingut lloc a la Institut Internacional de recerca arròs, un grup de Manila, basats en que pretén lluitar contra la pobresa a través de l'agricultura millor. Treball el IRRI va començar al laboratori i més recentment s'ha traslladat al camp — i sembla que l'arròs daurat finalment està preparat per a la comercialització que tots hem estat esperant per a.

Segueix sent un problema polític, No obstant això. Alguns activistes oposem tan ideològicament als OMG que ells he recorregut a una forma de terrorisme, destrucció de prova camps d'arròs d'or amb l'esperança que pot intimidar els científics i els agricultors en abandonar aquest projecte urgent. Aquesta és la bogeria, com que amenaça la vida dels nens per motius no justificats. Encara d'hostilitat violenta segurament ha retardat voluntat del meu propi govern aprovar arròs d'or per a l'adopció generalitzada pels agricultors.

Rosalie es va presentar el Premi Kleckner inaugural en 2007 per la tard Dean Kleckner.

Així que l'aprovació de la FDA de l'arròs daurat envia un senyal important. Posa el pes d'una de les agències reguladores més respectats del món darrere de la seguretat i la promesa d'arròs d'or. Als Estats Units és ara el quart govern per recolzar l'arròs d'or, Austràlia següent, Canadà, i Nova Zelanda.

És poc probable agricultors americà creixerà arròs d'or i els consumidors americans probablement no mai a menjar-lo: Arròs d'or està adaptada a climes locals on més es necessita, i gairebé tothom als Estats Units ja consumeix molta vitamina A.

L'IRRI buscava l'aprovació de la FDA per protegir-se la possibilitat d'una petita quantitat d'arròs d'or sense voler que apareixen en una tramesa d'aliments. La FDA essencialment va dir que si això passa, seria gran cosa. "Tenim cap dubte sobre l'alimentació humana o animal derivat de" arròs d'or, diu la carta de la FDA a IRRI, signat per Dennis M. Keefe, Director de la Oficina de la seguretat alimentària additiu.

El temps per a fer preguntes és ara més — i reconèixer que per fi ha arribat el moment, el món està preparat per a l'arròs d'or.