Els agricultors són majoritàriament satisfets amb el primer any de President Trump — però també estem preocupats pel que ve després.

Nostra aprovació general va exhibir la setmana passada, Quan el President va abordar la convenció anual de l'oficina americana de Nashville, TN. I was at the convention for his remarks, que sovint van ser interromputs amb un fort aplaudiment — més òbviament quan esmentava la seva victòria en la factura d'impostos, que inclou una reforma de l'impost de béns que farà més fàcil per a nosaltres per mantenir les nostres granges a les nostres famílies a través de les generacions.

Aquesta línia es va guanyar una ovació de peu.

Podem apreciar altres èxits, així. El mercat de valors en auge millora la nostra estalvi jubilació. Noves oportunitats per a les comunitats rurals rebre a internet ens ajudarà a estar connectats amb el món. I la reducció de la normativa, el president ha estat una gran campiona.

"Molts de vostès han patit multes oneroses, inspeccions, paperassa, i la intrusió implacable d'un exèrcit de reguladors a l'EPA, la FDA, i incomptables altres agències federals,", va dir.

Això és tan cert — i li agraïm el seu esforç per fer més fàcil per a nosaltres a la granja. Un exemple perfecte és la derogació de l'estat de l'EPA "les aigües dels Estats Units". "Sona tan agradable. Sona tan innocent. Va ser un desastre,", va dir. "El títol era bonica. Que és on es va aturar."

Més aplaudiments — i també riure.

Encara la nostra aparent bon humor emmascarat una angoixa tremenda: Malgrat aquests èxits de la política, estem preocupats per l'enfocament de l'administració Trump comerç — i la possibilitat que una retirada de NAFTA es devastar la nostra capacitat per vendre el que produïm.

President Trump parlar només breument comerç, i el que va dir era vaga: "El NAFTA estic treballant molt dur per obtenir un millor tracte del nostre país i els nostres agricultors i fabricants de nostres."

Vaig a prendre un millor tracte. Tothom sap que la NAFTA podria utilitzar unes quantes actualitzacions després de gairebé 25 anys. També ens podria imaginar millores per a l'agricultura, com ara resolució de comerç assumptes amb Canadà relacionats amb les indústries lleteres i forestal.

Al mateix temps, cal reconèixer que la NAFTA ha estat una benedicció per a agricultors i els nostres clients. Virtut de les disposicions, les nostres exportacions a Canadà i Mèxic gairebé s'han quadruplicat, d'uns $20 milions i $18 milions de dòlars, respectivament, resulting in total economic activity exceeding $107 mil milions segons el centre d'estudis nord-americans. Junts, Aquests dos països comprar un terç de tots els agricultors de productes es venen a l'estranger.

Nostre país no pot permetre el luxe de perdre aquests mercats — i això és exactament què podria passar si fos de la casa blanca a retirar en NAFTA-.

La meva esperança és que la retòrica d'abstinència és merament del president parlant difícil manera d'aconseguir un millor acord. Els amenaça d'abandonar un pacte de comerç que també beneficia a Canadà i Mèxic, Potser ell vencerà concessions claus que els agricultors americans es animar com en veu alta com ens van aplaudir el seu revisions de l'impost sobre el patrimoni a Nashville la setmana passada.

Our fear is that President Trump really will walk away from NAFTA, much as he quit the Trans-Pacific Partnership shortly after assuming office last year. The difference is that although TPP would have helped farmers, its benefits lay in the future. They are like a gift we won’t receive—a disappointment, but not a catastrophe.

The benefits of NAFTA, No obstant això, are in the present—and withdrawal would remove an important part of our livelihood. It would feel like a theft.

El problema és complicada pel nostre alta productivitat durant un temps dels preus baixos. L'any passat, el meu granja gaudit una rendibilitat rècord. Noves tecnologies que aviat ens estarem de créixer encara més la promesa.

Tant com apreciem la reforma reguladora de relleu i d'impostos, el que realment necessitem són els mercats: Accés ininterrompuda fins als que ara tenim, i els nous que el comerç diplomàtics poden obrir per a nosaltres.

Al començament del seu discurs, la setmana passada, President Trump broma que estava decebut en assabentar que els seus amfitrions celebraven d 99th any com una organització-. "Cent és molt més fresc,", va dir. "Així que vaig a estar de tornada, Crec que. L'any vinent, Tornaré. Tot dret? Tornarem."

Seva recepció en 12 mesos dependrà en gran mesura el que passa amb NAFTA. Si vol continuar l'aplaudiment, va a mantenir-nos en aquest acord de comerç i fer-ho fins i tot millor.

L'alternativa és massa fosc contemplar.

Una versió d'aquesta columna, la Sacerdotisa gener 16 a El turó.