09LjhYW0RRQ

“Una ullada al nostre notill l'agricultura sistema i els seus beneficis a l'entorn més ampli després de la mislead molt decisió de no tornar a registrar glifosat al Parlament Europeu ahir [Oct. 25, 2017].”

Jake Freestone is the farm manager at Overbury Farms in Tewkesbury, Anglaterra- 1560 hectàrees de blat, l'ordi, colza, pèsols, i corre 1,000 femelles reproductores. La granja ha convertit 90% de les terres de conreu zero, i és també un Granja de demostració de fulla (Enllaç de medi ambient i agricultura).

Jake va assistir a la 2016 Global Camperol Taula rodona i és membre de la xarxa mundial de pagès.

Jake cròniques d'activitat a la granja en YouTube i recentment publicat per què sent fortament glifosat és intergral part de l'agricultura i la conservació.

Relacionats amb el seu vídeo recent, primers d'any va publicat Glifosat – Un Ingredient clau al seu bloc Jake pagès, qual es dóna una mica més en profunditat a mirar els aspectes pràctics de gestió integrada de la granja.