La majoria dels nord-Americans sap molt poc sobre els aliments modificats genèticament. A fins i tot diuen que ho: En una enquesta pel centre Annenberg polítiques públiques l'any passat, 63 per cent Valorat amb la seva comprensió dels OMG com a "pobres" o "just". Només 4 per cent anomenat "excel·lent".

És per això que està invertint Congrés $3 milions en la Food and Drug Administration específicament per ser utilitzat per una campanya d'educació. Abans que la FDA gasta els diners, No obstant això, està demanant el públic per entrada: Aquest mes, s'han realitzat fòrums a Charlotte, CAROLINA DEL NORD, i San Francisco. Comentaris en línia estan obertes fins al novembre 17.

El skinflint em preocupa sobre aquesta despesa: Fa un govern amb un deute de $20 bilió habituats a fer ús dels seus recursos limitats d'aquesta manera?

La realista en mi s'observa que la decisió de passar ja s'ha fet, així també ens podria deixar preguntant sobre "si" i començar a pensar en "com".

A mi l'optimista espera que els diners farà algunes bones.

Sens dubte que tenim el potencial per a això. Aquesta idea va colpejar a casa per a mi el mes passat, Quan em van assistir el Premi Mundial de menjar a Des Moines com a membre de la xarxa mundial de pagès. Hi ha, Vaig conèixer Motlatsi Musi, un pagès de Sud-àfrica.

Va dir una cosa que mai oblidaré: "Que he estat lluitant tota la meva vida pel dret a menjar."

Com un pagès a rural Maryland, Entenc la lluita per cultius. Hem de preparar, planta, nodrir, protegir, i com ens relacionem amb un clima impredictible de la collita, amenaces de les males herbes i les plagues, i reptes econòmics.

Motlatsi a la seva granja

Encara ens hagin enfrontat a res com Motlatsi, que va créixer no només en la pobresa, sinó també en un sistema racista d'apartheid que li va negar drets fonamentals, incloent-hi els drets de propietat que els agricultors necessiten per tenir èxit. En el temps, va adquirir una petita granja que es podria anomenar la seva pròpia.

Avui, ell fa que acaba de complir, en part perquè ell està comunicat amb llavors d'OMG que li creixen més menjar menys terra permeten. Per desgràcia, agricultors en moltes altres parts d'Àfrica no compartir aquest avantatge. Els governs han pres els senyals de manifestants anti-OMG i així han bloquejat l'ús d'una tecnologia que prenc concedit als Estats Units i que ha fet una gran diferència per Motlatsi.

És un exemple excel·lent de com el "Primer món" conflictes pot crear "Tercer món" dilemes: Des de la nostra posició de confort relatiu, on pocs de nosaltres passar gana i no lluitem pel dret a menjar, deixem la nostra ignorància sobre els OGM posar en perill els agricultors de subsistència d'Àfrica.

Encara seguim mimarem els pros i contres dels OMG — és a dir, com ben informats científics descriure els pros i activistes intrigant dir qualsevol cosa que vulguin — vam crear la falsa impressió que això és en realitat un debat.

El debat és sobre. Els millors grups científics i les agències reguladores del món s'han estudiat els OMG durant dècades i he arribat a un consens: Aquest aliment és segur menjar i és segur per al medi ambient.

Gent que no sap això simplement no estan prestant atenció. Em recorda de la famosa ocurrència per H.L. Mencken, l'escriptor basat en Baltimore que gaudien d'un seguiment nacional en la dècada de 1920 i 1930: "Ningú mai va fer fallida subestimant la intel·ligència del poble americà."

Schmidt que apareixen en Ràdio WHO a Des Moines després de la 2017 Camperol Taula rodona global (Oct. 2017).

Nou programa de la FDA no farà ningú més intel ligent, però pot ajudar a fer-nos millor informats. Es tracta de "donar a consumidor divulgació i educació a través de la publicació i distribució d'informació educativa basada en la ciència del medi ambient, nutricional, seguretat alimentària, econòmic, i impactes humanitàries de biotecnologia agrícola".

No sóc un expert en màrqueting, Així que no puc dir si la millor manera de complir amb aquest objectiu és amb una nova web, cartellera Mostra, o un anunci superbol. El que sé és que ens cal reduir la bretxa de coneixement entre allò que la ciència ens diu i el que creuen que els consumidors. Potser amb la seva $3 milions, la FDA ens empeny en la direcció correcta.

Espero que ho fa pel nostre bé, així com per Motlatsi i els agricultors com ell. Per a nosaltres, ignorància dels OMG és un agreujament. Per a ells, és una lluita pel dret a menjar.