Europa acaba d'arribar a la prohibició de producte protecció de conreus més popular del món, però en canvi va evitar una decisió terrible que tindria frustrar els agricultors, perjudicar el medi ambient, i fa menjar més car a tot arreu.

El dilluns, la Comissió Europea va posar a gent, Ciència, Economia per davant de la política quan va votar un panell d'atorgar la renovació de la llicència de cinc anys a l'herbicida glifosat i.

Això és un gran alleujament.

Sé què prohibició glifosat hauria significat per a la meva granja al Regne Unit: Vols patim l'erosió del sòl, tornem a forts controls químics, i produir menys aliments.

Ara tindrem d'utilitzar glifosat per almenys una estona més llarga. Estic decebut que aquest assassí herba excel·lent no va rebre una extensió de 15 anys, inicialment va proposar —, però tenint en compte que només ens esquivar el que podria haver estat una prohibició total, Això és un molt bon resultat.

En els propers cinc anys, agricultors com jo necessita fer un millor treball de fer el cas de glifosat. És mai massa aviat per començar, Així deixi'm explicar la meva història.

Nostra granja està a dues hores amb cotxe a l'oest de Londres, a la zona anomenada el West Midlands, on creixem fer pa de blat, ordi per cervesa, llinosa, i més. Hem reservat una petita part de la nostre superfície de ceba d'amanida i pèsols escollits. També tenim un ramat de 1,200 pasturatge d'ovelles, donar a llum a l'abril.

[See more of Jake’s videos aquíthis episode posted Oct 26 after an approval delay]

Hem utilitzat glifosat segura durant dues dècades — i treure'l de nostre toolkit pertorbaria les nostres pràctiques sostenibles. Que obligaria a nosaltres per tornar al cultiu per al control de males herbes, que significa la utilització de maquinària de lliurar la terra vegetal. Això vindria amb costeruts costos ambientals.

Sense accés al glifosat, vols erosionen la nostra terra, allunyant-nos perdre la humitat, nutrient, i la biodiversitat. Vols adoptem esprais alternatius que són més tòxics i mantenir-se en el sòl ja. Ens vols també atropellar nostres equips nostres terres més freqüentment, augmentar la nostra emissió de gasos d'efecte hivernacle.

La innovació de glifosat permès abandonar aquestes pràctiques perjudicials. Preferiria no tenir ocupar-los una altra vegada — ara no, i no cinc anys.

Glifosat també ens ajuda a desenvolupar més aliments. Si els cultius afrontar més competència de males herbes, nostres acres ser menys productius, empenyent els preus del menjar cap amunt. És economia simple: Subministraments reduïdes significa majors costos per als consumidors.

Un dels miracles de l'agricultura moderna és que creixem més menjar menys terra que mai. Prohibició de glifosat s'haurien girat enrere el rellotge: Volem créixer menys aliments en els terrenys més.

Prohibició també vols complicar comerç internacional. Agricultors del món comptar amb glifosat. Si la UE havia bloquejat agricultors europeus d'utilitzar-, els agricultors vols tenir clamored a favor del proteccionisme. Tenien la demanda que els polítics bloquejar la importació d'aliments de granges que decideixen utilitzar glifosat.

Així això vols tenir em va afectar al Regne Unit, fins i tot després de la Brexit es converteix en oficial. Encara que hauria tingut molta implicacions més ampli. És per això que els agricultors a Austràlia, Canadà, i els Estats Units, així com Amèrica del Sud, va mantenir una estreta vigilància sobre la recent decisió.

Van a estar veient una altra vegada en cinc anys.

La ciència ens diu que glifosat és segur. És tòxic per les males herbes, però es descompon ràpidament. Panells reguladores han confirmat aquest, incloent-hi la Autoritat Europea de seguretat alimentària i l'Agència Europea química.

Només la base francesa Agència Internacional de recerca sobre el càncer s'imagina una connexió entre glifosat i càncer en persones. Principals científics han desmentit les conclusions, reclamacions de IARC han portat a grups d'activistes glifosat esdevingui una qüestió de política, però, més que una qüestió de ciència, l'agricultura, economia dels consumidors i.

Ells gairebé va tenir el seu camí. El novembre 9, la meitat de la 28 membres de la CE afavorit renovació de glifosat, amb només nou oposats i cinc abstenció. Èxit, No obstant això, requerit 16 països a votar per la renovació de cinc anys.

El dilluns, en una votació Comitè d'apel·lació, 18 països afavorit la nova llicència.

En gairebé el últim moment possible, es guarden un producte segur que beneficia els agricultors, consumidors, i el medi ambient.

La propera vegada, Anem a apuntar menys dramàtica, i més ciència so.

Per obtenir més vídeos seguir Jake en el seu Canal de YouTube.