Ens estàs dient Hola al món una altra vegada.

Que és la forma més senzilla d'entendre les eleccions del mes passat a l'Argentina, en què el partit de reforma mentalitat que president Mauricio Macri fer guanys legislatives importants, recollint escons en ambdues cambres del nostre Congrés.

Argentina ’ s President Mauricio Macri (AP Photo/Natacha Pisarenko, Arxiu)

Com un pagès a l'Argentina, Estic satisfet per aquesta victòria política — però em sento encoratjat encara més per què significa per a la direcció general del meu país.

Fa massa temps, ens hagin enfrontat cap endins, més que cap a fora. Encara que Argentina creix una gran quantitat d'aliments i depèn del comerç mundial per a la seva prosperitat, s'han comportat com si res d'això importava. El govern anterior va colpejar exportació enorme impostos sobre productes agrícoles i no considerar les conseqüències. Ens va el mercat mundial.

Aquesta no era la meva decisió, però més aviat la decisió de l'expresident Cristina Fernández de Kirchner, el cap del partit peronista. Quan ella va assumir el càrrec fa una dècada, exportació impostos ja eren alts — i va treballar per recaptar encara més.

El President dels Estats Units Ronald Reagan ja es va fer una observació savi: "Si vols menys d'alguna cosa, fiscal-lo."

Kirchner i els seus aliats havien apuntat un dels sectors amb més èxit de l'economia de l'Argentina. Nostres agricultors produir aproximadament deu vegades la quantitat de menjar que necessitem per alimentar la nostra població de gairebé 45 milions. A la meva granja de 3,500 hectàrees, sud-oest de Buenos Aires, Creixem soja, blat de moro, gira-sol, sorgo, blat, civada, i l'ordi- i la gran majoria d'això es converteix en les exportacions.

Argentina és un graner per al món. Diners que guanyem dels nostres clients a l'estranger divulgada subscriu la nostra prosperitat domèstiques. Compte els agricultors per a alguna cosa com 70 per cent de les nostres exportacions.

No té sentit per tallar aquest salvavides. I encara que és exactament el que havíem començat a fer. El resultat va ser trist i predictible: producció reduïda, una economia estancada, i infelicitat generalitzada.

Hem de tenir una visió més. Com un pagès de cinquena generació, Jo no puc ajudar però crec que d'aquesta manera. Sempre estic centrat en la propera collita, però també estic planejant pels meus fills i néts.

És per això que estic dedicat a l'agricultura sostenible, de les pràctiques de sembra que prevenir l'erosió als avenços de la biotecnologia que ens permetin créixer més menjar menys terra. Quan passem a la nostra herència als nostres descendents, el sòl ha de ser encara més fèrtil per nostres avantpassats.

Encara la sostenibilitat no és només sobre el medi ambient. També és sobre l'economia — i la necessitat d'assegurar-se que ens poden fer una vida com a pagesos que també són bons administradors de la terra.

Impostos exportació amenaça això. Ens donen menys d'una cosa bona.

Es podria dir que som víctimes del nostre propi èxit. Com els agricultors de l'Argentina han esdevingut més productiu i eficient, Tenim menys gent cada vegada més aliments — i ara molts dels meus compatriotes tenen una comprensió pobra d'on ve el menjar, encara que molts d'ells estan implicats en d'altres àrees de la cadena de valor Alimentaria.

Això inclou els polítics. Quan veuen l'agricultura és una simple abstracció, l'error de pensar que exportació impostos no afectar qualsevol persona, però els agricultors poden fer.

Pedro Vigneau a la 2017 Camperol Taula rodona global

Però allò està malament. Estem tots connectats. En una economia que depèn de les exportacions, tancar la porta del mercat mundial és una mala idea.

L'elecció de President Macri fa dos anys va començar a canviar això. Ell es va comprometre a reduir els impostos d'exportació. Ell ho ha fet i també ha presentat un pla per continuar aquestes reduccions a través 2020.

Combinat amb altres reformes molt necessària en el treball i pensions, Aquests passos s'han començat a impulsar la nostra economia. Eleccions de mig termini octubre va servir com un segell d'aprovació: Les persones donen suport a moviments del President Macri i volen més.

Tenim molt per fer. Encara que Argentina continua baixant impostos, encara són massa alts. Els agricultors també beneficiarien de millora de la infraestructura, manera que podem moure nostres aliments als ports més fàcilment. D'altra banda, necessitem millor accés al finançament. Ens cal modernitzar les nostres lleis de propietat intel·lectual, massa.

Per separat, agricultors hem de fer un millor treball de comunicació amb el públic, mostrar a la gent que fem i com la nostra prosperitat està vinculada als seus.

Aquests reptes ha d'entendre en el context de benvinguda de nostre reengagement amb el món. Des de les eleccions, preus de les accions han pujat i ha reforçat el peso.

Que és el que passa quan dius Hola al món: Diu hola de nou.