Pot ser agricultor més assetjada del món.

El meu objectiu és simple: Vull cultius bona a la meva granja petita a la cantonada nord-est d'Itàlia. Això inclou una varietat de blat de moro que reguladors europeus aprovat per a ús comercial gairebé 20 fa anys.

Encara continuen tenint els funcionaris del govern italià i activistes polítics de la manera, em bloqueja amb la nova normativa i atacs violents a la meva terra.

Giorgio Fidenato

Feliçment, Jo estic guanyant i estàs perdent — encara que la guerra està lluny d'acabar.

Mes passat, Vaig marcar una victòria molt important en la meva lluita per la llibertat a la finca. El Tribunal Europeu de Justícia va dictaminar que Itàlia hauria no han parat de mi en 2014 creixement d'un OGM collita que la Comissió Europea ja havia considerada segura. Aquest va ser el meu segon major èxit legal, Mentre seguia una sentència similar en un cas anterior.

Tot i això, Jo he confrontats oposició massiva. Cinc vegades, Jo he estat processat per al cultiu d'aquest tipus de blat de moro, que utilitza la biotecnologia per defensar-se de plagues com el barrinador. Encara que el Tribunal Europeu de Justícia ara ha exonerat mi dues vegades, de romandre tres procediments penals en curs.

Estic segur que jo tots ells vencerà perquè la llei és clar. Itàlia no pot ignorar determinació clara de la CE.

La ciència és al meu costat, així. En l'estudi del tipus de blat de moro ha volgut créixer, la CE trobat "cap raó per creure que aquest producte tindria efectes adversos sobre la salut humana o el medi ambient".

Justícia afavoreix la meva posició, massa: Tot el que busco és el dret a créixer un cultiu que científics europeus i reguladors han afirmat és completament segur.

Per desgràcia, Les autoritats italianes han pres sobre ells mateixos per perseguir-me. Pensen que si segueixen assetjament, i una altra, Vaig a créixer cansat i renunciar a.

Estan equivocats.

Em nego a abandonar aquesta lluita, que és molt més que el creixen en els meus cinc hectàrees de terreny cultiva. Es tracta de si deixarem d'investigació científica o intimidació polític que determinen les normes de l'agricultura a Europa.

Poderoses forces s'han alineat en contra de la ciència so. Això aprenia el camí dur fa diversos, Quan membres de Greenpeace i altres polítics agitadors envaït el meu granja i va destruir el meu cultius.

Tribunal de Justícia de les comunitats europees

D'assalt m'estremeix. I intenten seguir els principis de Gandhi de no-violència. Crec que ens ha de resoldre nostres diferències polítiques a través de deliberació tranquil.

Però aquests fanàtics que tenia una agenda diferent. Es pretén intimidar-me, i creu que si em temia per la seguretat de la meva propietat i la meva família, Vols deixar de cultius transgènics.

Van tenir èxit en un sentit, perquè que me nega una collita. Encara que no en el seu propòsit més gran. Des del seu atac, Jo he redoubled meus esforços. Fins i tot els escèptics dels OMG han d'admetre que no permetem amenaces de violència dictar el nostre comportament.

Fins ara, He deixem Greenpeace i els seus sequaços dominen el debat sobre els OGM. Aquells que volen negar la llibertat de granja trair el seu esquema real, que és d'imposar col·lectivisme en la resta de nosaltres. Tenen fortes aliats als mitjans de comunicació i entre els anomenats intel·lectuals. Volen donar l'estat gairebé il·limitat autoritat sobre les nostres granges i les nostres vides.

Tot el món, No obstant això, els agricultors han crescut milers de milions d'hectàrees de cultius OGM. Aquestes plantes s'han convertit en una part convencional de l'agricultura als Estats Units i la resta de l'hemisferi occidental. La seva seguretat és totalment provada. Així són els beneficis ambientals: Els OMG ajudar els agricultors conrear aliments més en menys terra.

Aquí a Itàlia, els agricultors haurien gaudir el mateix accés a cultius OGM segurs. Com lluitem amb rendiment-esgotar les plagues i les malalties fúngiques, tractem de controlar aquests problemes amb fumigacions químiques — però hem tingut molt més aviat utilitzar el poder de la biotecnologia per innovar la nostra manera davant d'aquests reptes.

Sentència del mes passat pel Tribunal Europeu de Justícia em dóna esperança que molts europeus romandre oberts sobre biotecnologia. Estan disposats a pesar de l'evidència científica i jurídica i arribar a una veritat simple: Els OMG són segurs.

Si us plau, uniu a mi en aquesta batalla pel dret dels agricultors europeus a conrear en llibertat i la pau.

GFN members during the 2010 Global Farmer Roundtble seated from the left are Grant Dyck (Canadà), Isidro Matamoros (Hondures), Pam Johnson (ENS, Iowa), Fidenato, and Jose Luis Romeo (Espanya).