Notícies relacionades amb la tecnologia d'ag, biotec, Comerç- i potser alguns altres interessants elements que hi ha relacionats amb l'agricultura-es publicaran en aquesta pàgina durant tota la setmana (com la setmana progressa nous elements seran a verd al fons de les seccions). Sigui segur per tornar i comprovar la pàgina durant la setmana.

____

Felicitats a la 2017 Món aliments Premi llorejada, Dr.. Akinwumi Ayodeji Adesina de Nigèria, anunciat com a destinatari d'aquest any en un acte aquest dilluns, Juny 26 a Washington, DC celebrat al Departament ens. de l'agricultura.

2017 Món aliments Premi llorejadaDR.. AKINWUMI AYODEJI ADESINA, el President del Banc Africà de desenvolupament (Banc Africà de desenvolupament), es reconeix la 2017 Món aliments Premi llorejada. Mitjançant els seus papers en les dues últimes dècades amb la Fundació Rockefeller, a l'Aliança per a una revolució verda a l'Àfrica (AGRA), i com a ministre d'agricultura de Nigèria, Dr.. Adesina ha estat al capdavant de galvanització polític es transformar l'agricultura africana a través d'iniciatives per: expandir la producció agrícola, frustrar la corrupció en el sector fertilitzants Nigèria i augmentar exponencialment la disponibilitat de crèdit per als agricultors de smallholder a través del continent africà…

Llegiu més a la web del Premi Mundial de l'alimentació – feu clic aquí.

COMERÇ, COMERÇ RELACIONATS AMB, INFRAESTRUCTURA:

U.S. suspèn les importacions de carn de res brasilera – GlobalMeatNews.com – Per fortuna Aidan (Juny 23)

“El secretari d'agricultura Sonny Perdue de EUA ha suspès totes les importacions de carn fresca de Brasil a causa de problemes de seguretat.” – Enllaç

USDA proposa permetre pollastre cuit de la Xina – Aliments Navigator Àsia – Per Joe Whitworth (Juny 21)

“Una regla proposada per permetre la Xina d'exportació pollastre cuit aviram sacrificats al país als EUA ha estat descrit com un "bufetada a la cara pels consumidors americans els i docent.” – Enllaç

EU esperances de franc comerç lidiar amb Japó "molt aviat’ – La Mainichi (Japó) / KYODO (Juny 27)

“Estem ara en una fase intensa de les nostres negociacions. Esperem poder tancar un acord en principi molt aviat” – Enllaç

 

AG, AG TECH, PRODUCCIÓ, PROTECCIÓ, TEMES RELACIONATS:

Xerrades de plaguicides Reglament amenacen la cadena de subministrament d'aliments de UK – Fabricació d'aliments (REGNE UNIT) – Per James Ridler (Juny 19)

“Pobre EU presa de decisions sobre el futur de productes de protecció de cultius puguin posar en perill de subministrament del Regne Unit d'aliments produïts rendible i agricultors de cost més de £1bn, va advertir la Unió Nacional de agricultores (NFU).” – Enllaç

Granja Babe: De compostos orgànics d'OMG, qualsevol agricultor pot ser un excel·lent conservacionista – AgDaily – Per Michelle Miller, Granja Babe (Juny 20)

“Malgrat que estem en un ritme ràpid, coneixedors de la indústria, persones en general encara semblen tenir una imatge romàntica d'agricultura. Volen imaginar bellesa — pallers vermells, les famílies, els paisatges, ambre onades de gra. La bona notícia és que podem tenir dos — tecnologia només permet mantenir les terres verges més que en les generacions passades.” – Enllaç

Malaltia de HLB cítrics Ambientalització confirmat a Alabama – Premsa granja occidental – Per Cary Blake (Juny 22)

“HLB es trobava en fulles i insectes mostres d'una propietat residencial en illa Dauphin al Comtat de Mobile.” – Enllaç

Com desfer-se de les males herbes per travessar-los amb cultius transgènics – L'economista (Juny 22 edició)

“Domesticar les males herbes per a destruir-los” – Enllaç

Ag urbà proporciona beneficis mediambientals només petits – Deshidratant (Juny 22)
Nou anàlisi de ag urbana al nord-est dels EUA. troballes regional “verd” els consumidors beneficis esperar podria ser escassos, en el millor.” – Enllaç
Satèl·lits del Japó porta nova agricultura auto, època de gestió d'estocs – La terra (Austràlia) – Per Andrew Marshall (Juny 27)

“…Hitachi, trialling és una gamma de diferents tecnologies que permet als agricultors a córrer sense conductor maquinària o calcular remotament pastures i sòls condicions d'humitat per prendre decisions de gestió millor pastura.” – Enllaç

 

POLÍTICA, REGULADOR, ACTIVISME, ALTRES:

Revisió: En ' aliments evolució,"Els científics vaga esquena – El New York Times – Per Daniel M. Or (Juny 22)

“Amb un to suau, respectuosa amb als oponents però insistent a les dades, "Evolució de cuina" planteja una veritat incòmoda per orgànics impulsors d'empassar: En un món desesperat per segur, sostenible d'aliments, G.M.O.s bé pot ser una força per sempre.” – Enllaç

Europol: Fals certificació orgànica continua sent un problema important per a la indústria alimentària – Navegador d'aliments – Per Michail Palau de Plegamans (Juny 23)

“Falsificar les etiquetes de certificació, com fals denominació protegida o orgànic d'origen (DOP) Etiquetes, continua sent un problema important per a la indústria alimentària Europea, Segons un informe de l'Europol.” – Enllaç

Prendre Feta. Afegir Frites. Revuelva a les normes de cuina europea. Lluita. – De Nova York – Per James Kanter (Juny 21)

“Baralles sobre tradicions culinàries són comuns a Europa, on els països són gelosos de la seva herència gastronòmica, i els llibres de regla estan plenes de menjar regional i beguda que estan "protegits."” – Enllaç

Aquest científic Cornell salvat una indústria de $11 milions — i va encendre les guerres d'OMG – Insider Negoci – Per Erin Brodwin (Juny 23) – Enllaç
Syngenta condemnada a pagar $217.7 milions de grangers de Kansas en cas de blat de moro OMG – Reuters (Juny 23) – Enllaç
Estudi econòmic suggereix que l abast i el cost dels residus d'aliments són dramàticament exagerat – Aliments Navigator EUA – Per Elizabeth Crawford (Juny 26)

“El debat sobre residus d'aliments cada vegada més fort fàcilment podria portar a creure que és "el" indústria d'assumpte més gran actualment s'enfronta, però nou estudi a la American Journal of economia agrària suggereixen estimacions més són exagerats i molts va proposar solucions són fora de la base.” – Enllaç

Califòrnia a la llista de glifosat com causar càncer; Monsanto vots lluitar – Reuters (Juny 26) – Enllaç

*Nota – veure columna Puntal de CA 65

EPA, U. Moviment de l'exèrcit de rescindir WOTUS – AgWeb – Per Ben Potter (Juny 27)

“…l'EPA, Departament de l'exèrcit i l'Army Corps of Engineers anunciat que estem proposant una regla que rescindeix la regla de l'aigua neta, un 2015 regulació que pretenia aclarir la gestió de recursos hídrics en l'u. i l'intent de definir "aigües dels Estats Units,"o WOTUS.” – Enllaç